آزمون ماز
-
سلام بچه ها کسی آزمون ماز رو شرکت میکنه؟ سطح آزمون چطوره بنظرتون ؟
من خودم ماز میزنم احساس میکنم سطحش بالاست و من اصلللللا نمیتونم نتیجه دلخواهمو بگیرم
نا امید نشدما ولی حس میکنم درس خوندنام نتیجه نمیده اینجوری
مخصوصا با درس شیمی مشکل دارم البته نمیرسم کلا ب مبحث ازمون️@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-کنکور-140۲
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
@سارا-خوش-نژاد من با یک مشاور که صحبت کردم گفتن ماز رو باید به عنوان منبع آزمونی دوم کار کرد و وقتی به یه سطح متوسط رو به بالایی رسیدیم بهتره بریم سراغ ماز چون نکات ریز و جدیدی مطرح میکنه، برای همین من با قلمچی شروع کردم و یکم که گذشت و سطحم رفت بالاتر میرم سراغ ماز
-
آرمین عنصرپور فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sara Khosh nezhad on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سارا-خوش-نژاد فعلا فقط آلا چون دارم وارد جروه میکنم زمان کم میارم ولی هفته قبل و هفته بعد اگر شد هم گزینه دو هم آلا
-
Sara Khosh nezhadreplied to آرمین عنصرپور on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آرمین عنصرپور الان شما با کدوم برنامه پیش میرین؟
طبق آزمون گزینه دو یا طبق برنامه ای که خود آلا داده؟ -
آرمین عنصرپور فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sara Khosh nezhad on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سارا-خوش-نژاد با اینکه گزینه دو راحته من نمیرسم تو دیگه جای خود داری
-
Sara Khosh nezhadreplied to mohammad mehdi ghanbariyn on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقا من به تحلیل کامل ام نمیرسم چون برای هر سوال یه سوال گذاشته از طرفی میترسم خب عقب باشم از بقیه
بعد اونطرف برنامه خود آلا از برنامه آزمون خیلی جلوتره اصلا آدم نمیدونه به کدوم باید برسه و تسلط داشته باشه
احساس گم شدن میکنم قشنگ️
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to mohammad mehdi ghanbariyn on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad mehdi ghanbariyn
دقیقا
و یکی دیگه از خوبیاش اینه
که باورت نمیشه سوالای سخت
چقد میتونن خوب حل شن -
Foruhar فارغ التحصیلان آلاءreplied to mohammad mehdi ghanbariyn on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من ماز میرم ، دقیقا توضیحات این دوستمون درسته
-
mohammad mehdi ghanbariynreplied to Sara Khosh nezhad on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سارا-خوش-نژاد
من پارسال ماز نوشته بودم، آزموناش واقعا سطحشون بالاست ولی خب بقول خودشون تاکنوسومی بلوم رو رعایت میکنن{همون سطح 1تا6 سوالات}
پاسخنامش واقعا کامله ولی به شدت حجیم فک کنم بالای 100صفحه و شاید نتونی کامل تحلیل کنی و وقت کم بیاری.
از لحاظ شبیه بودن به کنکور ولی تطابق بالایی داره برا همین سوالا سخت هستن ولی سوال اشتباه یا خارج از کتاب ندارن
من خودم از یه جایی به بعد نا امید شدم از تراز و درصد کم و خلاصه که امسال گفتم یه آزمون دیگه بنویسم.خلاصه که تو از خودت ناامید نشو و بدون که سوالا سخت هستن و مشکل از تو نسیت
پست 4 از 9