سرعت نت
-
بچه ها امروز سرعت نت کشور خیلی داغونتره یا الا یا خونه ما؟...
فیلمای راه ابریشم بزور باز میشن همش قطع و وصل میشن.. اینجا هم ک پیاما بزور میره.. برا شماهم همینه؟پ.ن: رفتم سرعت نتمونو تست کنم گف سرعت دانلود 1.5 مگ بر ثانیه.....
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
-
سلام
برای من تا الان خوب بوده... -
سلام
برای من تا الان خوب بوده...@mehdi-mosavi اوف پس مشکل از وای فای ماس. اه
-
@mehdi-mosavi اوف پس مشکل از وای فای ماس. اه
Michael Vey
شما از صفرتا صد اقای یاری استفاده میکردین؟ بعد تست جدا از کجا میردین توصیه ای دارید برای حرکت شناسی؟بانک سوال گزینه دو بنظرتون خوبه؟
گرفتاریم زیاد شده .... -
Michael Vey
شما از صفرتا صد اقای یاری استفاده میکردین؟ بعد تست جدا از کجا میردین توصیه ای دارید برای حرکت شناسی؟بانک سوال گزینه دو بنظرتون خوبه؟
گرفتاریم زیاد شده ....@mehdi-mosavi شخصا تدریس اقای یاریو بیشتر از طلوعی دوس دارم. هم مفهومی تره هم کلی روش تستی اسون میگه هم کلی تست حل میکنه.
گزینه دو خوبه ها ولی بدیش اینه ک دقیق نیس ممکه تو بگی مثلا فق حرکت تست میخوای ولی ی ترکیبی با دینامیکم بده. اما در هر حال کار راه بندازه. تست خیلی سبزو بیشتر دوس دارم -
@mehdi-mosavi شخصا تدریس اقای یاریو بیشتر از طلوعی دوس دارم. هم مفهومی تره هم کلی روش تستی اسون میگه هم کلی تست حل میکنه.
گزینه دو خوبه ها ولی بدیش اینه ک دقیق نیس ممکه تو بگی مثلا فق حرکت تست میخوای ولی ی ترکیبی با دینامیکم بده. اما در هر حال کار راه بندازه. تست خیلی سبزو بیشتر دوس دارمMichael Vey
متشکرم، شرمنده بابت اسپم -
Michael Vey
متشکرم، شرمنده بابت اسپم@mehdi-mosavi ن باو من اوکیم با اسپم سخت گیر نیستم
-
@mehdi-mosavi شخصا تدریس اقای یاریو بیشتر از طلوعی دوس دارم. هم مفهومی تره هم کلی روش تستی اسون میگه هم کلی تست حل میکنه.
گزینه دو خوبه ها ولی بدیش اینه ک دقیق نیس ممکه تو بگی مثلا فق حرکت تست میخوای ولی ی ترکیبی با دینامیکم بده. اما در هر حال کار راه بندازه. تست خیلی سبزو بیشتر دوس دارمMichael Vey
سلطان یاری
یک فن بیانی داره که نگو
با ایشون دیدم نسبت به فیزیک عوض شد
خدا خیرشون بده -
Michael Vey
سلطان یاری
یک فن بیانی داره که نگو
با ایشون دیدم نسبت به فیزیک عوض شد
خدا خیرشون بده@Younes-Dehkhoda-0 دقییقا