تیزهوشان
-
سلام رفقا من خیلی سردرگمم میخام امسال آزمون تیزهوشان بدم چجوری برنامه ریزی کنم (واسه شروع)روزی چندساعت
چه مدل برنامه ای ممنون -
سلام رفقا من خیلی سردرگمم میخام امسال آزمون تیزهوشان بدم چجوری برنامه ریزی کنم (واسه شروع)روزی چندساعت
چه مدل برنامه ای ممنون -
چه مدل برنامه ای ممنونAmirr Sr
https://forum.alaatv.com/post/2826596
این پست رو یه نگاهی بنداز .
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا -
Amirr Sr
https://forum.alaatv.com/post/2826596
این پست رو یه نگاهی بنداز .
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا -
محمد فواد بله دیدم فقط نمیدونم برنامه داشته باشم یا نه بنظر خودم که یه چیز فرضیه مهم خود ادمه یا نه؟
-
سلام
سایر موضوعات رو دوستان راهنمایی میکنند
فقط یه نکته مهم اینه که تو آزمون تیرهوشان حواست به نمره منفی باشه
من دینی رو 10 از 10 و بقیه دروس رو 5 از ده زده بودم ولی به خاطر نمره منفی استعداد تحصیلی قبول نشدم
حواست به این موضوع باشه -
چه مدل برنامه ای ممنونAmirr Sr سلام. برای آزمون تیزهوشان اگر می تونید از کتاب های استعداد تحلیلی استفاده کنید ، اگه استعداد تحلیلی رو بتونید بالا بزنید شانس قبولی تون خیییلی زیاده ، فیلماشم فک کنم توی اینترنت هست میتونید ببینید ، خیلی چیز سختی نیست. کتب درسی پایه نهم و هشتم( اگر هنوزم هشتم تو آزمون هست ، زمان ما ک بود الانو نمی دونم) کاملا مسلط بشین ، کتابای تیزهوشان ریاضی و علوم خیلی سبز هم خوبن ، هوش کمپلکس من خودم استفاده نکردم ولی شنیدم اونم خوبه اگه احساس نیاز کردید اونم هستش.
برنامه و ساعت درسی با توجه به نیاز خودتونه من خیلی اطلاعاتی ندارم بهتون بدم خلاصه خیلی چیز سختی هم نیست تسلط کافی روی دروس داشته باشید راحت میتونید قبول شید . موفق باشید -
Amirr Sr توصیه میکنم ریاضی نهم رو با وحید قلیچ خانی پیش برید و تست بزنید
-
چه مدل برنامه ای ممنونAmirr Sr سلام این چند تا کتابو تهیه کنید موفق میشید.من با همینا قبول شدم:
علوم خیلی سبز نهم(درسنامشو مو به مو بخون و تستاشو بزن کامل مخصوصا پنج فصل اخر) خیلی رو فصلایی که نمیتونی بفهمیشون مانور نده مثل ماشین ها .وقتتو بزار رو بقیشون.من ۹۸ ازمون دادم فقط یدونه سوال از ماشین ها اومد!درصورتی که پنج تا از بخش اخر علوم اومده بود!ایکیو سان
استعداد تحصیلی مهر و ماه
شک نکن اینارو خوب بخونی قبولی