b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
دبیر آزمایشگاهمون خیلی سختگیره
-
دوستان من دهمم دبیر ازمایشگاه از همون اول جدی و خشک درسشو شروع کرد حتی به خودش زخمت نداد راجب گزارش کار بنویسه! انقدرم بهمون گفت که من شوخی با کسی ندارم و نمره الکی نمیدم همه ازش میگرخن! خودم شخصا ازش میترسممیشه راجب آزمایشگاه راهنماییم کنین چجوریه و دقیقا گزارش کار باید چجوری باشه؟
-
تو نت سرچ کن نمونه برگ گزارش کار آزمایشگاه برات میاره
معمولا ورودی آزمایشگاهای مدرسه ها ی برگ زدن ب دیوار ک همون نمونه برگ آزمایشگاهه
و اینکه ی اصل هست ک میگه :
هرچی درس کم اهمیت تر
دبیرش سختگیر تر و پر دنگ و فنگ تر
-
هلیا 1 سلام دوست عزیز
درس آزمایشگاه تو کنکور و آزمون نهایی شما هیچ تاثیری نداره ، پس اهمیتی تو آینده شما نداره
مگر اینکه خود شما بخواین تو دانشگاه به دنبال رشته شیمی و آزامایشگاه و میکرو بیولوژی باشید .
بعضی از معلم ها شخصیتی دارن که میخوان مهم جلوه بدن خودشونو . که همش مربوط به حاشیه سازی میشه .
پیشنهاد میکنم ، کتاب گام به گام بخرید یا از دانش آموزان بزرگ تر کتاب سال قبلشون رو بگیرید و تکالیف آماده شده رو تحویل معلم بدین .
بیشتر تمرکز خودتون رو روی دروس دهم و تست کنکوری بذارین .
موفق باشید . -
sara parsa دقیقادبیر انشا و جغرافیامون هم همین شکلیه از اونطرف زیست و ریاضی بیخیال و اروم
-
mahdi shokry روی معدل تاثیر نداره یعنی؟ از امسال که شرط کنکور معدل شده حساس شدم،مخصوصا اینکه برای ما ۶۰ درصدش شرط معدله و بیشتر رقابت سر معدل ۲۰ شده تا تست زنی برای کنکور
-
هلیا 1
خب عزیز چون اونا میدونن ک درسشون ب هر حال اهمیت داره و جدی گرفته میشه
شما هم خیلی خودت رو نگران نکن
فقط کارایی ک میگه رو انجام بده تا نمره ی کامل رو بگیری
موفق باشی -
در حیرتم از خامی دهمی های کشورم
سر کلاسش شرکت هم نکن
چه برسه به اینکه بهش فکر کنی -
Mani Taghavi
دبیر آزمایشگاهمون پسر مدیر مدرسمون هست، باهاش لج بیفتم از مدرسه اخراج میشم -
Mani Taghavi آخه مگه به همین سادگیه،ما هنوز کنکورمون مشخص نیست چطوری برگذار میشه،تا الان هم تاثیر معدل قطعیه ولی معلوم نیست تا اون سال چه اتفاقی می افته،اینم یه دلیلی شده هرکی از راه میرسه سختگیری کنه و نمره نده،خیلی راحت معدلتو میاره پایین