سوال از زیست
-
سلام دوستان
روزتون بخیرآیا این جمله درسته؟
خونریزی سیاهرگها خطر کمتری نسبت به خونریزی سایر رگهای خونی دارد.
توی کتاب گفته شده:
در دستگاه گردش خون، سه نوع رگ در شبکه ای مرتبط به هم وجود دارد. سرخرگ مویرگ و سیاهرگ.
میشه گفت مویرگ هم نوعی رگه.
با توجه به اینکه سرعت حرکت خون در مویرگ بسیار کند هست، پس خونریزی کمتری داره و خطرش هم کمتره. درست میگم؟ -
-
-
سلام دوستان
توی کتاب گفته شده:
در دستگاه گردش خون، سه نوع رگ در شبکه ای مرتبط به هم وجود دارد. سرخرگ مویرگ و سیاهرگ.
با توجه به اینکه سرعت حرکت خون در مویرگ بسیار کند هست، پس خونریزی کمتری داره و خطرش هم کمتره. درست میگم؟ -
@sara-83 چون گفته سایر رگ های خونی و مویرگ هم نوعی رگ محسوب میشه جمله اشکال داره و میشه گفت غلطه.تو مقایسه کتاب هم خونریزی رو با سرخرگ مقایسه کرده.
-
سلام دوستان
توی کتاب گفته شده:
با توجه به اینکه سرعت حرکت خون در مویرگ بسیار کند هست، پس خونریزی کمتری داره و خطرش هم کمتره. درست میگم؟@sara-83 الان که بیشتر فکر کردم من شبیه همین گزاره تست حل کردم اونجا اول درست گرفتم که پاسخنامه گفته بود به دلیلی که گفتم و خودتونم اشاره کردید غلطه. واقعا درست گرفتنش منطقی نیس. میتونم بپرسم آی کیو جامع هس یا تک پایه و برای چه سالیه؟
-
درسته بنظرم این جمله
من نمیفهمم با چه استدلالی میگین غلطه -
@sara-83 الان که بیشتر فکر کردم من شبیه همین گزاره تست حل کردم اونجا اول درست گرفتم که پاسخنامه گفته بود به دلیلی که گفتم و خودتونم اشاره کردید غلطه. واقعا درست گرفتنش منطقی نیس. میتونم بپرسم آی کیو جامع هس یا تک پایه و برای چه سالیه؟
-
درسته بنظرم این جمله
من نمیفهمم با چه استدلالی میگین غلطهsara parsa
خطوطی که پایین نوشتم رو بخونید
استدلالم اونه
از چه نظر درست نیست؟ -
درسته بنظرم این جمله
من نمیفهمم با چه استدلالی میگین غلطه -
@sara-83 خیلی ممنون میشم من هم این کتابو دارم ولی فعلا از نشرالگو تست میزدم اگه شماره صفحه رو بفرستین یه نگاه میندازم ببینم دلیل این که درست گرفته چیه.
-
@sara-83 @sara-83 سلام سوال مویرگ رو خیار حساب کرده
اصلا اشاره ای به مویرگ نکرده و اون رو از رگ های خونی حساب نکرده احتمالا سوال اشکال داره دبیر زیستمون هم گفته بود اشکالاتی تو سوالای آی کیو هس... -