7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
جزوه یا درسنامه قوی!
-
سلام وقتتون بخیر
واسه زیست چه درسنامه یا جزوه چه استادی رو پیشنهاد می کنید؟ که قوی باشه و بشه تستارو راحت باهاش جواب داد؟ -
-
@زهرا-محمدی-4 من تدریس آقای موقاری رو که میبینم از هر جزوه و درسنامه ای بهتر یاد میگیرم، البته که این شخصیه ولی گفتم پیشنهاد بدم نمونه تدریساشونو ببینید شاید برای شمام مناسب بود
و تستا رو راحت میزنم اما مهمترین نکتش همون تست زدنه یعنی یه سری نکته هارو باید از تست یاد بگیریم و اینطور نیست که یه جزوه همههه نکات تست هارو داشته باشه.
و اینکه وقتی نکته هارو تو تستا میبینیم بهتر تو ذهنمون میمونه و متوجه کاربردش میشیم،
در کل پیشنهاد من فیلم های آقای موقاری و بعد هم زدن تست فراوون هست -
آقای موقاری عالیه
ولی اگه واقع بین باشیم تدریس رایگان شون دیگه قدیمی شده خیلی هم روی نکات شکلا تمرکز نمیکنن
اگه توانایی مالی دارید میتونید راه ابریشم تهیه کنید
اگه وجدان تون هم اجازه میده میتونید از دوره ریستارت حنیف عظیمی استفاده کنید که تازه شروع شده توی تلگرام -
@زهرا-محمدی-4 چه دوره رایگان چه راه ابریشم استاد موقاری کامله تدریشون بازم اگه جزوه ای چی خواستی میتونم بهت کمک کنم البته یه وقت نشینی زیستو خلاصه نویسی کنی که پیرت در میاد نکات رو یادداشت کنی بهتره +تورق +تست
-
Alireza Mousavi دنبال جزوه خوبم
واقعیت اینه که فیلم خستم می کنه🥲 -
@زهرا-محمدی-4 چه درسایی؟ شاید یه سری جزوه هام بدردت بخوره )(پرو یا معمولی ای؟؟
-
Alireza Mousavi من نمی دونم فرقشونو🥲
-
Alireza Mousavi زیست
من فرقشونو نمی دونم چون ثبت نام نکردم تو هیچکدومشون -
@زهرا-محمدی-4 از نظر بنده برای زیست فقطططط باید خود کتاب وزارتی همون سال خونده بشه
اخه بابا درسنامه خوب که خارج از کتاب که نمیخواد بیاره وگرنه که خوب نیست سوالاتش هم تماما از متن کتابه
پس به جای وقتی که میخواییم برای مطالعه و پیدا کردن جزوه ی خوب بزاریم بیایم خود کتابو بخونیمفقط حواستون باشه که مث من زخمی نشید
من بعد این که قلبو کامل خوندم وکلیی وقتمو گرفت تازه پریروز متوجه شدم حدود 40 درصد این مبحث حذف شده و خورددد تو ملاجم و فقطط مولفا رو فحش میدادمخلاااااصه برای زیست فقط کتاب کتاب کتاببب
اماا بازم صلاح خویش را خسروان دانند
-
@sara-83 مچکرم
-
omid ostadi ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید
اما یه سوال
مبحث قلب چه چیزایی حذف شده؟ -
@زهرا-محمدی-4 الکتروکاردیوگرام اصلا مثل قبل نیست
یه سری شکلای کتاب تغییر کرده
یه سری توضیحات خوب از مویرگ ها نیستیک فعالیت مهم نیست
انفارکتوسو ندیدم
و غیره که کلا بیخیالشون شو دیگه مهم نیستن -
omid ostadi جسارتا شما پایه چندم هستید؟
من پشت کنکوری هستم و الان که گفتید نمی دونم این تغییرات مال قبله یا جدیده -
@زهرا-محمدی-4 فارغ 98 ام یحتمل کتابت تغییر چندانی نداده اما بازم چک کن
-
omid ostadi من پارسال فارق التحصیل شدم
ولی حتما نگاه میکنم -
@زهرا-محمدی-4 منظورم اینکه که راه ابریشم پرو داری یا نه؟؟!