باگ پرو
-
رفقا یه توضیحی واسه کوییز و چگونگی ورود به سوالا و تاریخ و بودجه بندی سه آ تا کنکورتیر بهم میدید؟؟
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
رفقا یه توضیحی واسه کوییز و چگونگی ورود به سوالا و تاریخ و بودجه بندی سه آ تا کنکورتیر بهم میدید؟؟
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پروAlireza Mousavi
هر هفته قراره کوییز بگیرن ازمون و بالای اون ویس ببینی آبی نوشته با پی دی اف اونو بزنی فایل سوالا دانلود میشه ،ازمون های سه آ از داشبورد و پیامک خاصی که ارسال میشه اولین ازمون سه شنبه همین هفته هست و اونم تو قسمت محصولاتمون قرار میگیره و بودجه شم مطابق با برنامه پیشنهادی آلا هست -
Alireza Mousavi
هر هفته قراره کوییز بگیرن ازمون و بالای اون ویس ببینی آبی نوشته با پی دی اف اونو بزنی فایل سوالا دانلود میشه ،ازمون های سه آ از داشبورد و پیامک خاصی که ارسال میشه اولین ازمون سه شنبه همین هفته هست و اونم تو قسمت محصولاتمون قرار میگیره و بودجه شم مطابق با برنامه پیشنهادی آلا هستصدف مختاری ازمون ۳آ و کوییز های اخر هفته طبق برنامه استارت ۱۴ابانه بودجه بندیشون ؟؟/بعد این دوتا هرهفته برگزار میشن یا یه هفته درمیونه؟
-
صدف مختاری ازمون ۳آ و کوییز های اخر هفته طبق برنامه استارت ۱۴ابانه بودجه بندیشون ؟؟/بعد این دوتا هرهفته برگزار میشن یا یه هفته درمیونه؟
Alireza Mousavi سه آ سه هفته یکبار هست و کوییز هر هفته فکر میکنم برنامه شما جدا باشه با شروع از مهر
-
Alireza Mousavi سه آ سه هفته یکبار هست و کوییز هر هفته فکر میکنم برنامه شما جدا باشه با شروع از مهر
صدف مختاری نه من ی مقدار دیرترز ۱۶مهر شروع کردم با ۱۴ابان رفتم
-
صدف مختاری نه من ی مقدار دیرترز ۱۶مهر شروع کردم با ۱۴ابان رفتم
Alireza Mousavi پس باهامون پیش بیا با همون برنامه جلوتر فرصت جبران هست عقب ماندگیا
-
Alireza Mousavi پس باهامون پیش بیا با همون برنامه جلوتر فرصت جبران هست عقب ماندگیا
صدف مختاری nic