Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. ترمیم معدل برای پشت کنکوری ها!
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

ترمیم معدل برای پشت کنکوری ها!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
113 دیدگاه‌ها 19 کاربران 1.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • R r sh

M Abbassi من حقیقتا همینطوری برای خود کنکور کامل آماده نیستم برا همین وقت نمیکنم تشریحی هم بخونم
    کلا قید ترمیم معدل رو زدم با این که نهایی ام خوب نشده

Erfan_JvNE آفلاین
    Erfan_JvNE آفلاین
    Erfan_JvN
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

r sh کلی وقت برا کنکور مونده و اینکه برای دروس اختصاصی که لازم نیس کار خاصی انجام بدید چون فقط یکم تفاوت داره برا عمومیا هم از بهمن شروع کنید بخونید کم کم (مثلا روزی 2 یا 3 ساعت)نمره عالی میگیرید.

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • M AbbassiM آفلاین
      M AbbassiM آفلاین
      M Abbassi
      دانش آموزان آلاء تجربی

r sh Erfan_JvN @mahshid-avajian آها باشه ممنون که پاسخ دادین
      والا منطقه ما که گفتن نمیشه...گفتن باید توی یه نوبت همه رو ترمیم کنین🤦🏻‍♀️😑 از آموزش پرورش مون هم که پرسیدیم گفت برین از خود مدرسه بزرگسالان جزئیات شو بپرسین 🤦🏻‍♀️

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • R r sh

M Abbassi من حقیقتا همینطوری برای خود کنکور کامل آماده نیستم برا همین وقت نمیکنم تشریحی هم بخونم
        کلا قید ترمیم معدل رو زدم با این که نهایی ام خوب نشده

M AbbassiM آفلاین
        M AbbassiM آفلاین
        M Abbassi
        دانش آموزان آلاء تجربی

r sh وای چرا؟!
        تاثیرش ۴۰ درصده خیلی ضرر میکنید در حد توان تون هم که شده بخونین ....اگه نمی‌رسید از الان تا خرداد روزی ۲ ساعت براش وقت بزارین حتما می‌رسین تموم کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Erfan_JvNE Erfan_JvN

r sh کلی وقت برا کنکور مونده و اینکه برای دروس اختصاصی که لازم نیس کار خاصی انجام بدید چون فقط یکم تفاوت داره برا عمومیا هم از بهمن شروع کنید بخونید کم کم (مثلا روزی 2 یا 3 ساعت)نمره عالی میگیرید.

R آفلاین
          R آفلاین
          r sh
          دانش آموزان آلاء

Erfan_JvN تا دی وقت نیست
          من باید هرجور شده دی قبول شم
          شرایط اینطوریه و نمی تونم کاریش کنم 😞

Arian ArmoA Erfan_JvNE M AbbassiM 3 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • R r sh

Erfan_JvN تا دی وقت نیست

Arian ArmoA آفلاین
            Arian ArmoA آفلاین
            Arian Armo
            دانش آموزان آلاء

r sh
            خرداد ترمیم کن

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • R r sh

Erfan_JvN تا دی وقت نیست

Erfan_JvNE آفلاین
              Erfan_JvNE آفلاین
              Erfan_JvN
              تجربی

r sh دی اصلا نتیجه نمیاد که بدونید قبول شدید یا نه...نتایج اصلی مرداد سال آینده(1402) میاد وقتی که دو تا کنکور همسان سازی شدن پس میتونید هر دوتاش رو بدید.

Arian ArmoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • R r sh

Erfan_JvN تا دی وقت نیست

M AbbassiM آفلاین
                M AbbassiM آفلاین
                M Abbassi
                دانش آموزان آلاء تجربی
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده

r sh دی به عنوان یه کنکور آزمایشی بدک نیس شرکت کنی
                ولی به عنوان کنکور اصلی نه
                چون تو وقتی بعد اومدن کارنامه کنکور دی نمیدونی قبول میشی یا نه ؟
                نمیدونی رتبه‌ت میخوره به رشته هدفت یا نه ؟
                  نمیدونی باید بخونی برای کنکور تیرماه یا نه
                دیگه چه کنکوری آخه این ؟
                داستان اینه که باید کنکوریای تیرماه هم کنکور بدن بعد هم‌ترازی صورت میگیره بعد یهو میبینی رتبه ۷۰۰ کنکور دی میشه ۱۰ هزار نتیجه نهایی
                هر کدوم از کنکورا بهتر بشه همون میشه نتیجه نهایی | چون هم‌تراز میشه نتیجه‌ها و ملاک تراز نهاییه نه درصد‌ها

0
                • M AbbassiM M Abbassi

r sh دی به عنوان یه کنکور آزمایشی بدک نیس شرکت کنی
                  ولی به عنوان کنکور اصلی نه
                  چون تو وقتی بعد اومدن کارنامه کنکور دی نمیدونی قبول میشی یا نه ؟
                  نمیدونی رتبه‌ت میخوره به رشته هدفت یا نه ؟
                    نمیدونی باید بخونی برای کنکور تیرماه یا نه
                  دیگه چه کنکوری آخه این ؟
                  داستان اینه که باید کنکوریای تیرماه هم کنکور بدن بعد هم‌ترازی صورت میگیره بعد یهو میبینی رتبه ۷۰۰ کنکور دی میشه ۱۰ هزار نتیجه نهایی
                  هر کدوم از کنکورا بهتر بشه همون میشه نتیجه نهایی | چون هم‌تراز میشه نتیجه‌ها و ملاک تراز نهاییه نه درصد‌ها

Arian ArmoA آفلاین
                  Arian ArmoA آفلاین
                  Arian Armo
                  دانش آموزان آلاء

M Abbassi
                  دوست عزیز
                  وقتی کسی دی ماه رتبه اش میشه ۷۰۰ لازم نیست تیر دوباره کنکور بود
                  و در رشته های تاپ قبوله

M AbbassiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Erfan_JvNE Erfan_JvN

r sh دی اصلا نتیجه نمیاد که بدونید قبول شدید یا نه...نتایج اصلی مرداد سال آینده(1402) میاد وقتی که دو تا کنکور همسان سازی شدن پس میتونید هر دوتاش رو بدید.

Arian ArmoA آفلاین
                    Arian ArmoA آفلاین
                    Arian Armo
                    دانش آموزان آلاء

Erfan_JvN
                    اوایل اسفند نتایج میاد

Erfan_JvNE 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Arian ArmoA Arian Armo

Erfan_JvN
                      اوایل اسفند نتایج میاد

Erfan_JvNE آفلاین
                      Erfan_JvNE آفلاین
                      Erfan_JvN
                      تجربی

Arian Armo بدون رتبه و تراز 🙂

1
                      • Arian ArmoA Arian Armo

M Abbassi
                        دوست عزیز
                        وقتی کسی دی ماه رتبه اش میشه ۷۰۰ لازم نیست تیر دوباره کنکور بود
                        و در رشته های تاپ قبوله

M AbbassiM آفلاین
                        M AbbassiM آفلاین
                        M Abbassi
                        دانش آموزان آلاء تجربی
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده

Arian Armo مثال زدم
                        یعنی تا زمانی که وارد سیستم همترازی نشده و نتایج نهایی نیومده شما نمی دونی قبول میشی یا نه
                        چون اگه شما دی ماه با هزار نفر رقابت کردین و رتبه تون شد ۷۰۰ تیر وارد سیستم همترازی میشه و با افراد بیشتری سنجیده میشه پس عملا رتبه پایین تر میاد

0
                        • M AbbassiM M Abbassi

Arian Armo مثال زدم
                          یعنی تا زمانی که وارد سیستم همترازی نشده و نتایج نهایی نیومده شما نمی دونی قبول میشی یا نه
                          چون اگه شما دی ماه با هزار نفر رقابت کردین و رتبه تون شد ۷۰۰ تیر وارد سیستم همترازی میشه و با افراد بیشتری سنجیده میشه پس عملا رتبه پایین تر میاد

Arian ArmoA آفلاین
                          Arian ArmoA آفلاین
                          Arian Armo
                          دانش آموزان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Arian Armo انجام شده

M Abbassi خیر اینطوری نیست هر آزمونی قبولی های جداگانه داره
                          و نتیجه یک آزمون وابسته به نتیجه آزمون دیگه نیست

M AbbassiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Erfan_JvNE Erfan_JvN

Arian Armo بدون رتبه و تراز 🙂

Arian ArmoA آفلاین
                            Arian ArmoA آفلاین
                            Arian Armo
                            دانش آموزان آلاء

Erfan_JvN
                            هم رتبه میاد
                            هم درصدا
                            هم تراز

0
                            • Arian ArmoA آفلاین
                              Arian ArmoA آفلاین
                              Arian Armo
                              دانش آموزان آلاء

شرایط کنکور دی ماه و تیر ماه مثل آزمون های وکالت و نظام مهندسی سالی دوباره و قبولی های جداگانه داره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Arian ArmoA Arian Armo

Erfan_JvN
                                هم رتبه میاد
                                هم درصدا
                                هم تراز

Erfan_JvNE آفلاین
                                Erfan_JvNE آفلاین
                                Erfan_JvN
                                تجربی

Arian Armo احیانا شما رئیس جدید سازمان سنجش هستید؟ اگه نه که دیروز طبق مصاحبه رئیس سازمان سنجش کارنامه کنکور دی بدون رتبه و تراز خواهد بود و نتایج اصلی و قبولی ها بعد از همسان سازی دو کنکور و در شهریور سال آینده مشخص خواهند شد.
                                علت نداشتن دو قبولی جداگانه رو هم اینطور شرح دادن: دانشگاه های ما ظرفیت کافی را همین الان هم ندارند چه برسد به اینکه دوبار پذیرش داشته باشند.

5
                                • Arian ArmoA Arian Armo

M Abbassi خیر اینطوری نیست هر آزمونی قبولی های جداگانه داره
                                  و نتیجه یک آزمون وابسته به نتیجه آزمون دیگه نیست

M AbbassiM آفلاین
                                  M AbbassiM آفلاین
                                  M Abbassi
                                  دانش آموزان آلاء تجربی

Arian Armo نه ببخشید اما شما اشتباه میکنین خود سازمان سنجش اعلام کرد که رتبه های دی ماه و تیر وارد سیستم همترازی میشن و نتیجه نهایی مرداد ماه مشخص میشه
                                  اون نتیجه و کارنامه ای که بهمن ماه به دست تون میاد اصلا با نتیجه نهایی یکسان نیس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Erfan_JvNE Erfan_JvN

Arian Armo احیانا شما رئیس جدید سازمان سنجش هستید؟ اگه نه که دیروز طبق مصاحبه رئیس سازمان سنجش کارنامه کنکور دی بدون رتبه و تراز خواهد بود و نتایج اصلی و قبولی ها بعد از همسان سازی دو کنکور و در شهریور سال آینده مشخص خواهند شد.
                                    علت نداشتن دو قبولی جداگانه رو هم اینطور شرح دادن: دانشگاه های ما ظرفیت کافی را همین الان هم ندارند چه برسد به اینکه دوبار پذیرش داشته باشند.

Arian ArmoA آفلاین
                                    Arian ArmoA آفلاین
                                    Arian Armo
                                    دانش آموزان آلاء

Erfan_JvN
                                    همین اطلاعات غلط شما ها بچه هارو گمراه میکنه
                                    هیچ الزامی برای شرکت در دو کنکور وجود نداره
                                    و کسی که دی ماه رتبه خوب بیاره میتونه برای انتخاب رشته منتظر باشه
                                    بخشی از صحبت پورعباس ۳ روز پیش
                                    درنظر داریم که نتیجه اولیه کنکور امسال را تا پیش از پایان سال اعلام کنیم. این نتیجه شامل نمره خام و نمره آزمون(رتبه و درصد) است.

1
                                    • Arian ArmoA آفلاین
                                      Arian ArmoA آفلاین
                                      Arian Armo
                                      دانش آموزان آلاء

شما ها سوابق تحصیلی رو با نمره و درصد اشتباه میگیرد
                                      نتیجه نهایی کنکور همیشه شهریور ماه اومده و خواهد اومد

0
                                      • Arian ArmoA Arian Armo

Erfan_JvN
                                        همین اطلاعات غلط شما ها بچه هارو گمراه میکنه
                                        هیچ الزامی برای شرکت در دو کنکور وجود نداره
                                        و کسی که دی ماه رتبه خوب بیاره میتونه برای انتخاب رشته منتظر باشه
                                        بخشی از صحبت پورعباس ۳ روز پیش
                                        درنظر داریم که نتیجه اولیه کنکور امسال را تا پیش از پایان سال اعلام کنیم. این نتیجه شامل نمره خام و نمره آزمون(رتبه و درصد) است.

Erfan_JvNE آفلاین
                                        Erfan_JvNE آفلاین
                                        Erfan_JvN
                                        تجربی

Arian Armo نمره آزمون بدون رتبه خواهد آمد کسی که درصداش بالا باشه میتونه منتظر انتخاب رشته و مشخص شدن رتبش در مرداد باشه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • Arian ArmoA Arian Armo

شما ها سوابق تحصیلی رو با نمره و درصد اشتباه میگیرد
                                          نتیجه نهایی کنکور همیشه شهریور ماه اومده و خواهد اومد

Erfan_JvNE آفلاین
                                          Erfan_JvNE آفلاین
                                          Erfan_JvN
                                          تجربی

Arian Armo وقتی نتایج شهریور میاد پس یکبار پذیرش و قبولی ها هست و الزامی هم نیس شرکت در 2 کنکور ولی نتایج همسان سازی خواهد شد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه