سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
چرا به مدارس دولتی توجه نمیشه؟
-
هلیا 1 در چرا به مدارس دولتی توجه نمیشه؟ گفته است:
@Farzam-Yousefi تلاشمو میکنم خیلی بهتر میفهمم این مقایسه ها بیشتر خودمو بی انگیزه میکنه ولی ادم یه جایی خسته میشه وقتی این تفاوتارو میبینه حتی پشیمون میشه از انتخابش
خب بهترین راه اینه که
اگه شرایط مالی خوبی دارین
از بهترین استادا که یه روزی فقط تو اموزشگاه های برتر تهران بودن و الان کلاس آنلاین دارن استفاده کنید
و یا اگر ندارین میتونید از کلاس های رایگان الا و بقیه جاها استفاده کنید و خودتون رو بندازید جلو
الان منی که این همه پول شهریه مدرسه غیر دولتی دادم و بهترین مدرسه غیردولتی شهرمون با قاطعیت
میشنم ویدیو های صفرتاصد استاد موقاری رو میبینم
پس فک نکنید چون مطالب الا رایگانه بی ارزشه
پس میتونید مدرستون رو اگه بازدهی نداره غیرحضوری و از این جور مطالب استفاده کنید
موفق باشید -
شاید شرایط برای یا سری افراد که مدرسه های خیلی خوب درس میخونن مهیا تر باشه، ولی بازم حرف اول و آخر رو تلاش خود آدم میزنه
چون هر کس حتی اگر از بهترین دبیر هم آموزش ببینه ولی خودش تمرین و تلاش نکنه به هیچ موفقیتی تو کنکور هم نمیرسه چون در نهایت مهارت و توانمندی خود آدمه که باعث میشه بتونه بهترین نتیجه رو از کنکور بگیرهخلاصه که من بعد کلی وقت که همش حس بدی از این که مدرسه دولتی درس میخونم داشتم الان با همه حرف هایی که شنیدم و تجربه هایی که داشتم به این رسیدم که حرف اول و آخر رو تلاش ود آدم میزنه، و خیلی وقتا بهترین نتایج از سخت ترین شرایط بدست اومدن، هرچند که مدارس نمونه و تیزهوشان و حتی دولتی اونقدرام بد نیستن، مثلا ما امسال دبیرهای دروس تخصصیمون خیلی خوب هستن با وجود اینکه مدرسه دولتی هم هستیم
-
این مشکلات وجود داره درست
باید اصلاح بشه درست
ولی الان وقتش نیس شما خیلی خودتو درگیرشون کنی
بگو اگه اونا امکانات بهتری دارن من با تلاش بیشتر خودم جبران میکنم این موضوعو
من خودم مدرسه دولتی بودم میدونم تعدادی از این مشکلات رو
ولی خب الان وقت زیاد بها دادن توسط شما به بررسی این تفاوت ها نیس -
سلام دوست عزیز
من خودم مدرسه نمونه دولتی درس خوندم
از نظر امکانات شاید 1 درصد بهتر از مدارس دیگه اطرافمون بود اما از نظر معلم ها و تدریشسون نه! دقیقا هموم معلم هایی که توی مدارس دولتی درس میدن برای ما هم درس میدادن منتها با سختگیری بیشتر. بنظرم تنها تفاوت توی جو رقابتی مدارس هستش. اصولا مدارسی مثل تیزهوشان فضای بسیار رقابتی داره که باعث میشه ذهن بچه ها به حاشیه نره و فقط روی درس تمرکز کنن. -
هلیا 1 معلم تنها 20 درصد میتونه در قبولی یک فرد تاثیر داشته باشه حتی فوق العاده ترین معلم جهان! دلیل اینکه تیزهوشان منطقه یک تهران بیشتر از 90 درصد قبولی داره معلماش نیستن!! اگه اینطور بود الان که کلاس آنلایناشون هس همه قبول میشدن.برنامه ریزی عالی و دقیق و رقابت و احساس مسئولیتی که تو دانش آموز ایجاد میکنن باعث این کار شده...الان که ما اونجا نیستیم باید حسرت بخوریم و بگیم واای و...اینطور بود که بچه های شهرستانی رتبه های تک رقمی رو تصاحب نمیکردن!فقط خود فرد مسئول نتیجشه...انتخابایی که میکنه و تستایی که میزنه و تلاش های واقعی و شبانه روزیش و بدور از حاشیه بودنش و...