جواب آزمون های 110
-
سلام همگی - من تازه فهمیدم باید آزمون های پکیج 110 رو داخل سایت سوالا باید بدم، آزمون هفته اول ریاضی رو دادم ولی هنوز کارنامه نیومده و دسترسی به دفترچه سوالات و پاسخنامه ندارم. باید چیکار کنم؟
-
-
سلام همگی - من تازه فهمیدم باید آزمون های پکیج 110 رو داخل سایت سوالا باید بدم، آزمون هفته اول ریاضی رو دادم ولی هنوز کارنامه نیومده و دسترسی به دفترچه سوالات و پاسخنامه ندارم. باید چیکار کنم؟
Kourosh Mousavi سلام
من تیکت پشتیبانی فرستادم و گفتن دفترچه نداره
و ازمون هفته دوم و سوم هم هنوز سوالاش آماده نیست -
Kourosh Mousavi سلام
و ازمون هفته دوم و سوم هم هنوز سوالاش آماده نیستmaryam motalebi عجب...از آلا بعیده اینجوری بی برنامه باشه
من فیلم های شیمی فیزیک رو تموم کردم دارم از رو کتاب های مختلف تست می زنم برای همه درس ها تست می زنم که وقتم به پوچی نره
شما چیکار می کنید؟ -
Kourosh Mousavi سلام
و ازمون هفته دوم و سوم هم هنوز سوالاش آماده نیستmaryam motalebi الان داشتم چک می کزدم، شما هم تیکت می زنید سوالتون رو تا جواب ندن تیکتتون رو نشون نمی ده؟ (اول حالت قرمز میاره بعد که جواب می دن سبز می شه. الان حالت قرمز رو برای من نمیاره و تیکتم رو رو لیست کلا نشون نمی ده تا جواب بدن.)
-
maryam motalebi عجب...از آلا بعیده اینجوری بی برنامه باشه
من فیلم های شیمی فیزیک رو تموم کردم دارم از رو کتاب های مختلف تست می زنم برای همه درس ها تست می زنم که وقتم به پوچی نره
شما چیکار می کنید؟Kourosh Mousavi فیلم ها رو که دیدم یه بار، اگه جایی رو متوجه نشدم دوباره میبینم و تست های درسنامه یعنی همونایی که تو فیلم های تدریس هست رو حل کنم
و بعد میرم سراغ کتاب تست هایی که دارم
بعد از تسلط کامل رو مطالب تست زماندار میزنم -
maryam motalebi الان داشتم چک می کزدم، شما هم تیکت می زنید سوالتون رو تا جواب ندن تیکتتون رو نشون نمی ده؟ (اول حالت قرمز میاره بعد که جواب می دن سبز می شه. الان حالت قرمز رو برای من نمیاره و تیکتم رو رو لیست کلا نشون نمی ده تا جواب بدن.)
Kourosh Mousavi مشکل از برنامه اس
-
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی اعضای محترم ببخشید یه سوالی دارم فیلم های شیمی دوره فوریت کنکور تا شماره چند برای شما قرار داده شده و برای قرار دادن ادامه فیلم ها به پشتیبانی پیام دادید اگر دادید چه جوابی دریافت کردید ممنون میشم اگر جواب سوالم رو بدید
-
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی اعضای محترم ببخشید یه سوالی دارم فیلم های شیمی دوره فوریت کنکور تا شماره چند برای شما قرار داده شده و برای قرار دادن ادامه فیلم ها به پشتیبانی پیام دادید اگر دادید چه جوابی دریافت کردید ممنون میشم اگر جواب سوالم رو بدید
asal bababigloo
14 - تا صفحه 27 کتاب درسی جلو رفتیم. من در رابطه با بی برنامگی آلا سوال کردم و بم گفتن از هفته بعد (این هفته) جلسات تمارین و کلاس رفع اشکال گذاشته می شه. که البته در این بین وضیعت حسابان، هندسه، فیزیک به نسبت خوبه ولی توی شیمی و بد تر گسسته داستان کنده. و تمام دروس (گسسته رو اطلاع ندارم) به جز شیمی جزوه ناقصی دارن. (شیمی هم برای این ناقص نشده که جلسات کمی بارگذاری شده.)