بچه های کنکوری و برنامه ریزی
-
سلام دوستان راسش یه سوالی برام پیش اومد بود هرکسی میبینه و فک میکنه میتونه پیشنهادی بده ممنون میشم
من از شونزده مهر با برنامه الا شروع کردم ولی بزنامه ای که داده بودند یکمی برای من سنگین بود که هم بتونم به الا برسم هم به درسای مدرسم برای همین خیلی ازش عقب موندم و درعین حال هم عاجر موندم که برای برنامه ریزی چیکار میتونم بکنم که هم برای کنکور بخونم هم به درسای مدرسه برسم
چون تعادل برقرار کردن بینش واقعا دشواره و درعین حال حس میکنم زمان زیادی رو از دست دادم و این واقعا باعث میشه دست و دلم به کار کردن نره واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد :(( -
سلام دوستان راسش یه سوالی برام پیش اومد بود هرکسی میبینه و فک میکنه میتونه پیشنهادی بده ممنون میشم
من از شونزده مهر با برنامه الا شروع کردم ولی بزنامه ای که داده بودند یکمی برای من سنگین بود که هم بتونم به الا برسم هم به درسای مدرسم برای همین خیلی ازش عقب موندم و درعین حال هم عاجر موندم که برای برنامه ریزی چیکار میتونم بکنم که هم برای کنکور بخونم هم به درسای مدرسه برسم
چون تعادل برقرار کردن بینش واقعا دشواره و درعین حال حس میکنم زمان زیادی رو از دست دادم و این واقعا باعث میشه دست و دلم به کار کردن نره واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد :((Maryam Dehghani دوستان اگه کسی چیزی میدونه یا مثلا پیشنهادی داره ممنون میشم بگه
-
-
صبح ها زود بیدار شو مثلا ساعت 4 درسای مدرسه یا الا رو بخون چاره ایی نیست
-
چون تعادل برقرار کردن بینش واقعا دشواره و درعین حال حس میکنم زمان زیادی رو از دست دادم و این واقعا باعث میشه دست و دلم به کار کردن نره واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد :((Maryam Dehghani خب خودتون برنامه رو با شرایط خودتون شخصی سازی کنید و اینکه سعی کنید به فیلم ها متکی نباشید و اشکالاتتون رو باهاشون رفع کنید خیلیا از این موضوع ضربه خوردن تستی که خودتون میزنید باید 3 برابر فیلم دیدنتون و آموزشتون باشه.
-
Maryam Dehghani خب خودتون برنامه رو با شرایط خودتون شخصی سازی کنید و اینکه سعی کنید به فیلم ها متکی نباشید و اشکالاتتون رو باهاشون رفع کنید خیلیا از این موضوع ضربه خوردن تستی که خودتون میزنید باید 3 برابر فیلم دیدنتون و آموزشتون باشه.
Erfan_JvN مثلا من سعی میکنم درسنامه هارو ببینم اما نمیدونم چرا نمیتونم تستا رو بزنم و خوب این خودش اینکه بتونم ادامه بدمو سخت میکنه سعی میکنم توقع درست رفتنو نداشته باشم اما بازم به مشکل برمیخورم
-
صبح ها زود بیدار شو مثلا ساعت 4 درسای مدرسه یا الا رو بخون چاره ایی نیست
آرمین عنصرپور همین کارو میکنم ولی واقعا ادم کم میاره
-
Erfan_JvN مثلا من سعی میکنم درسنامه هارو ببینم اما نمیدونم چرا نمیتونم تستا رو بزنم و خوب این خودش اینکه بتونم ادامه بدمو سخت میکنه سعی میکنم توقع درست رفتنو نداشته باشم اما بازم به مشکل برمیخورم
Maryam Dehghani اول باید درسنامه کتاب کمک آموزشیتون رو دقیق بخونید و تستایی که تو درسنامه هست رو دقیق حل کنید بعد میرید سراغ تستای اصلی و به عنوان تست آموزشی سوالارو حل میکنید بدون توجه به زمان (توی دروسی مثل ریاضیو...) بعد از جواب دادن میرید و دقیق روش پاسخنامه رو چک میکنید و غلط هاتون رو اصلاح میکنید وقتی دیدید بعد از انجام دادن اینکارا بازم متوجه نمیشید میرید سراغ فیلم آموزشی که دارید و از اونجا رفع اشکال میکنید و دوباره برمیگردید.
-
Maryam Dehghani اول باید درسنامه کتاب کمک آموزشیتون رو دقیق بخونید و تستایی که تو درسنامه هست رو دقیق حل کنید بعد میرید سراغ تستای اصلی و به عنوان تست آموزشی سوالارو حل میکنید بدون توجه به زمان (توی دروسی مثل ریاضیو...) بعد از جواب دادن میرید و دقیق روش پاسخنامه رو چک میکنید و غلط هاتون رو اصلاح میکنید وقتی دیدید بعد از انجام دادن اینکارا بازم متوجه نمیشید میرید سراغ فیلم آموزشی که دارید و از اونجا رفع اشکال میکنید و دوباره برمیگردید.
Erfan_JvN جزوه های الا پاسخنامه ندارن
-
چون تعادل برقرار کردن بینش واقعا دشواره و درعین حال حس میکنم زمان زیادی رو از دست دادم و این واقعا باعث میشه دست و دلم به کار کردن نره واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد :((Maryam Dehghani اگه خعلی عقبی ۱۴ابان یه برنامه جدید میاد با اون برو اما تا اون موقع جبران کن
-
Erfan_JvN جزوه های الا پاسخنامه ندارن
-
به برنامه آلا متکی نباش. باید برنامه شخصی خودتو داشته باشی. اگه روش برنامه ریزی رو بلد نیستی یه مشاور خوب بگیر تا بهت کمک کنه.