کمککک
-
سلام دوستان راستش من بین یه دوراهی شدید قرار گرفتم میخواستم از بچه هایی که آزمون سه آ ثبت نام کردند یا راه ابریشمشون پرو هست یه نظری بپرسم این که من راه ابریشمم رو به پرو تبدیل کنم و ازمون های سه آ رو داشته باشم یا اینکه ازمون های گزینه دو رو ثبت نام کنم لطفا راهنمایی ام کنید 🥲
-
سلام دوستان راستش من بین یه دوراهی شدید قرار گرفتم میخواستم از بچه هایی که آزمون سه آ ثبت نام کردند یا راه ابریشمشون پرو هست یه نظری بپرسم این که من راه ابریشمم رو به پرو تبدیل کنم و ازمون های سه آ رو داشته باشم یا اینکه ازمون های گزینه دو رو ثبت نام کنم لطفا راهنمایی ام کنید 🥲
-
Zahra Ilanlou 0 سه آ تمام مراحلش تحلیل میشه ولی گزینه دو فقط بعضی مراحلش
گزینه دو هم خوبه خب سه آ خیلی کمتر از گزینه دو شرکت میکنن جامعه آماریش کمتره@mahdi-najafi-2 ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
-
پرو نکن. آزمون حضوری ثبت نام کن.
-
سلام کسی اگر بتونه کمکم کنه ممنون میشم
من میخوام پکیج راه ابریشم پرو بخرم ولی نمیدونم اساتیدش کیا هستن
فرقش با راه ابریشم معمولی چیه -
سلام کسی اگر بتونه کمکم کنه ممنون میشم
من میخوام پکیج راه ابریشم پرو بخرم ولی نمیدونم اساتیدش کیا هستن
فرقش با راه ابریشم معمولی چیهdelaram davatolhagh
تا حالا خیلی فرق آشکار و قابل توجهی نداشته -
Zahra Ilanlou 0
مایی که پرو خریدیم انگار پول دادیم که فقط اسممون پرو باشه وگرنه امکانات پرو تعطیله