استراحت ؟
-
سلام به تمامی خواننده های این پست
یه مشکلی برام پیش اومده شاید قبلا این موضوع رو بهش پاسخ داده باشند ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم ببخشید اگه تکراری بود
خب مشکل من اینکه ساعت 3 که از مدرسه میام حسابی خسته ام و نمی دونم چیکار کنم شاید بگید برو بخواب یا استراحت کن ولی نمی تونم آخه اگه بخوابم که دیگه تا ساعت 5 بیدار نمی شم اگه هم تونستم نیم ساعت بخوابم با یه پتوی مسافرتی روی زمین که خوابم سنگین نشه فرقی نداره چون بد تر بیحال میشم و حالم بدتر از یه آدم که کوه کنده میشهاگه بخوام استراحت کنم که دیگه هیچی اینقدر سرگرم میشم که شب بشه حتی ساعت هم کوک میکنم ولی فایده نداره استراحت هم نکنم نمی تونم درست درس بخونم همش خسته ام اینطوری بخوام پیش برم عقب میوفتم و جبرانش خیلی سخت تر میشه گفتم الان باهاتون درمیون بزارم ببینم راه حل چیه
روش هایی مثل جایزه و اینا هم امتحان کردم ها ولی تنبلیم جدیه
ولی ازون طرف راحت هم میتونم تا 8یا 9 ساعت درس بخونم اگه خسته نباشم
راهی چیزی برام نمی دونید ؟
همیار
دانش-آموزان-آلاء
دهم
یازدهم
دوازدهم -
سلام
اولا من سعی میکنم هر روز مدرسه نرم
دوما صبح قبل مدرسه یه زنگ میخونم و اگه برگشتم و خیلیی خسته بودم نهایتا 20 دقیقه الارم میزارم میخوابم بعدش هم قهوه کسلی و خستگیمو میشوره میبره
البته اینم بگم که نه و نیم میخوابم
کلا سخته میدونم ولی بر اساس سیستم خودت کاراتو انجام بده
امیدوارم موفق باشی -
سلام
اولا من سعی میکنم هر روز مدرسه نرم
دوما صبح قبل مدرسه یه زنگ میخونم و اگه برگشتم و خیلیی خسته بودم نهایتا 20 دقیقه الارم میزارم میخوابم بعدش هم قهوه کسلی و خستگیمو میشوره میبره
البته اینم بگم که نه و نیم میخوابم
کلا سخته میدونم ولی بر اساس سیستم خودت کاراتو انجام بده
امیدوارم موفق باشی@mehdi-mosavi
متشکرم -
یه مشکلی برام پیش اومده شاید قبلا این موضوع رو بهش پاسخ داده باشند ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم ببخشید اگه تکراری بود
خب مشکل من اینکه ساعت 3 که از مدرسه میام حسابی خسته ام و نمی دونم چیکار کنم شاید بگید برو بخواب یا استراحت کن ولی نمی تونم آخه اگه بخوابم که دیگه تا ساعت 5 بیدار نمی شم اگه هم تونستم نیم ساعت بخوابم با یه پتوی مسافرتی روی زمین که خوابم سنگین نشه فرقی نداره چون بد تر بیحال میشم و حالم بدتر از یه آدم که کوه کنده میشهاگه بخوام استراحت کنم که دیگه هیچی اینقدر سرگرم میشم که شب بشه حتی ساعت هم کوک میکنم ولی فایده نداره استراحت هم نکنم نمی تونم درست درس بخونم همش خسته ام اینطوری بخوام پیش برم عقب میوفتم و جبرانش خیلی سخت تر میشه گفتم الان باهاتون درمیون بزارم ببینم راه حل چیه
همیار
دانش-آموزان-آلاء
دهم
یازدهم
دوازدهمحسین کاظمی 0 سلام داداش . منم اینجوری بودم یه چی میگم حتمی امتحان کن اذان صبح تقریبا ساعت پنچه اذان پاشو نماز بخونی خوابت میپره بعد دیگه نخواب از مدرسه اومدی سری ۱۹ دیقه بخواب بیشتر بخوابی کسل میشی زنگ خورد باید پاشی. بعد شب ساعت دیگه دیر دیر ۱۰.۳۰ دیقه بخواب من اینجوری کردم افتادم روال تورو نمیدونم
-
حسین کاظمی 0 سلام داداش . منم اینجوری بودم یه چی میگم حتمی امتحان کن اذان صبح تقریبا ساعت پنچه اذان پاشو نماز بخونی خوابت میپره بعد دیگه نخواب از مدرسه اومدی سری ۱۹ دیقه بخواب بیشتر بخوابی کسل میشی زنگ خورد باید پاشی. بعد شب ساعت دیگه دیر دیر ۱۰.۳۰ دیقه بخواب من اینجوری کردم افتادم روال تورو نمیدونم
محمد رضا طهماسبی
دمت گرم حتما امتحان میکنم -
ورزش رو تو برنامت قرار بده، آمادگی جسمانیت می ره بالا کمتر خسته میشی. میتونی از اپلیکیشنای ورزشی که رو گوشی نصب میشن و برنامه روزانه دارن استفاده کنی. زیاد وقت نمیگیره. شاید ربع ساعت یا ۲۰ دقیقه!
-
ورزش رو تو برنامت قرار بده، آمادگی جسمانیت می ره بالا کمتر خسته میشی. میتونی از اپلیکیشنای ورزشی که رو گوشی نصب میشن و برنامه روزانه دارن استفاده کنی. زیاد وقت نمیگیره. شاید ربع ساعت یا ۲۰ دقیقه!
Honey M حتما
ممنون
-
همیار
دانش-آموزان-آلاء
دهم
یازدهم
دوازدهمحسین کاظمی 0 سلام از بیست و چهار ساعت حداکثر نیاز مغز هشت ساعت خوابه. شبا ساعت مشخصی بخواب که تا صب که بخای برا مدرسه بیدار شی هشت ساعتو خوابیده باشی یا هفت ساعت. بعد درسته جسم خستس(بعد یه مدت هر روز مثلا هفت ساعت بخوابی نه کمتر نه بیشتر، مغزت دیگه کشیده نمیشه ب سمت خستگی و خواب آلودگیو..) ولی میتونه خستگیه رو یجور دیگه بر طرف کنه نه با خواب. هرچی بیشتر بخوابی(بیشتر از هفت هشت ساعت) بیشتر کسل میشی خب. اگه به خواب بعد از ظهر عادت داری سعی کن کم کم بزاریش کنار.
البته خب اشکالیم نداره تا جایی که میتونی با ذهن و جسم خسته درس نخون. سخت نگیر ب خودتت زیاد سال دهمی زیاد نیاز نیس از استراحتت بزنی درس بخونی با ساعت مطالعه بالا.
کارایی که خستگیو از جسمت جدا میکنه انجام بده(تاکید میکنم خواب نباشه) -
حسین کاظمی 0 سلام از بیست و چهار ساعت حداکثر نیاز مغز هشت ساعت خوابه. شبا ساعت مشخصی بخواب که تا صب که بخای برا مدرسه بیدار شی هشت ساعتو خوابیده باشی یا هفت ساعت. بعد درسته جسم خستس(بعد یه مدت هر روز مثلا هفت ساعت بخوابی نه کمتر نه بیشتر، مغزت دیگه کشیده نمیشه ب سمت خستگی و خواب آلودگیو..) ولی میتونه خستگیه رو یجور دیگه بر طرف کنه نه با خواب. هرچی بیشتر بخوابی(بیشتر از هفت هشت ساعت) بیشتر کسل میشی خب. اگه به خواب بعد از ظهر عادت داری سعی کن کم کم بزاریش کنار.
البته خب اشکالیم نداره تا جایی که میتونی با ذهن و جسم خسته درس نخون. سخت نگیر ب خودتت زیاد سال دهمی زیاد نیاز نیس از استراحتت بزنی درس بخونی با ساعت مطالعه بالا.
کارایی که خستگیو از جسمت جدا میکنه انجام بده(تاکید میکنم خواب نباشه) -
حسین کاظمی 0 سلام از بیست و چهار ساعت حداکثر نیاز مغز هشت ساعت خوابه. شبا ساعت مشخصی بخواب که تا صب که بخای برا مدرسه بیدار شی هشت ساعتو خوابیده باشی یا هفت ساعت. بعد درسته جسم خستس(بعد یه مدت هر روز مثلا هفت ساعت بخوابی نه کمتر نه بیشتر، مغزت دیگه کشیده نمیشه ب سمت خستگی و خواب آلودگیو..) ولی میتونه خستگیه رو یجور دیگه بر طرف کنه نه با خواب. هرچی بیشتر بخوابی(بیشتر از هفت هشت ساعت) بیشتر کسل میشی خب. اگه به خواب بعد از ظهر عادت داری سعی کن کم کم بزاریش کنار.
کارایی که خستگیو از جسمت جدا میکنه انجام بده(تاکید میکنم خواب نباشه)@یاسمن-کیانی با ورزش به گفته یکی از دوستان جایگزین کردم
ممنون