تابع یک به یک
-
سلام🌼
اگه میشه اینو برام حل کنین لطفا.
ممنون🙏🏻

-
P Pluto marked this topic as a question on
-
-
P Pluto has marked this topic as solved on
-
P Pluto has marked this topic as unsolved on
-
P Pluto has marked this topic as solved on
-
P Pluto has marked this topic as unsolved on
-
@Atena-Karimi خیلی ممنونم جوابتون درسته با این روش اره متوجه شدم 🌼🍂🍁فقط میتونم پاسخنامه رو بفرستم اونجا یه قسمتیشو نفهمیدم ؟
-
@Atena-Karimi خیلی ممنونم جوابتون درسته با این روش اره متوجه شدم 🌼🍂🍁فقط میتونم پاسخنامه رو بفرستم اونجا یه قسمتیشو نفهمیدم ؟
-
@Atena-Karimi خیلی ممنونم😍💜

قسمتی که گفته با توجه به نمودار، fبه شرطی یک به یک است بعد نامعادله نوشته رو متوجه نشدم. -
@Atena-Karimi خیلی ممنونم😍💜

قسمتی که گفته با توجه به نمودار، fبه شرطی یک به یک است بعد نامعادله نوشته رو متوجه نشدم.@Razieh-Kosari
چون x به توان ۲ کلا صعودی پیش میره از صفر تا مثبت بی نهایت، پاسخنامه اومده a رو ی حدود الکی گرفته رو نمودار(گزینه ها همa رو مثبت و صفر در نظر گرفتن) و برای این که یک ب یک بشه باید در نقطه a معادله 2a+1 کمتر از aبه توان ۲ صدق کنه تا شرط یکنوایی در بیاد
اگه ۲a+1 بزرگ تر a به توان ۲ بشه میبینی اصلا یک به یک نمیشه
و این معادله رو نوشته و گزینه هارو قرار داده توش و جوابو در اورده
امیدوارم متوجه شده باشید🌷💛 -
@Razieh-Kosari
چون x به توان ۲ کلا صعودی پیش میره از صفر تا مثبت بی نهایت، پاسخنامه اومده a رو ی حدود الکی گرفته رو نمودار(گزینه ها همa رو مثبت و صفر در نظر گرفتن) و برای این که یک ب یک بشه باید در نقطه a معادله 2a+1 کمتر از aبه توان ۲ صدق کنه تا شرط یکنوایی در بیاد
اگه ۲a+1 بزرگ تر a به توان ۲ بشه میبینی اصلا یک به یک نمیشه
و این معادله رو نوشته و گزینه هارو قرار داده توش و جوابو در اورده
امیدوارم متوجه شده باشید🌷💛@Atena-Karimi درسته متوجه شدم خیلی ممنونم که جواب دادید😍💜💟🙏🏻
-
P Pluto marked this topic as a regular topic on