امداد مردمی برای جمعبندی هماتوکریت
-
هااای.. میخواستم تمام عواملی ک تو زیست 1 2 3 میتونن هماتوکریتو کم و زیاد کننو جمعبندی کنم یجا.. پس بیاین کمکم کنین و هرچی ب ذهنتون میرسه بگین
- عواملی که موجب افزایش گلبول قرمز و در نتیجه افزایش هماتوکریت میشن: %(#7b00ff)[هورمون اریتروپویتین، فولیک اسید و اهن(سبزیجات با برگ تیره، حبوبات، گوشت قرمز، جگر)، b12 (غذاهای جانوری و باکتریای روده بزرگ)]
- عواملی که موجب کاهش گلبول قرمز و در نتیجه کاهش هماتوکریت میشن: %(#7b00ff)[کاهش موارد بالا]
- عواملی که موجب افزایش حجم پلاسما و در نتیجه کاهش هماتوکریت میشن: %(#7b00ff)[هورمون ضد ادراری]
- عواملی که موجب کاهش حجم پلاسما و در نتیجه افزایش هماتوکریت میشن:
بعد اینکه.. بنظرتون افزایش گلبول سفید میتونه تاثیر گذار باشه؟ یا مثلا گرده ها؟.. در کل هرچی ک بنظرتون تاثیر گذاره رو بگین خیییلی ممنونتون میشمم
تجربیا همیار بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء
-
هااای.. میخواستم تمام عواملی ک تو زیست 1 2 3 میتونن هماتوکریتو کم و زیاد کننو جمعبندی کنم یجا.. پس بیاین کمکم کنین و هرچی ب ذهنتون میرسه بگین
- عواملی که موجب افزایش گلبول قرمز و در نتیجه افزایش هماتوکریت میشن: %(#7b00ff)[هورمون اریتروپویتین، فولیک اسید و اهن(سبزیجات با برگ تیره، حبوبات، گوشت قرمز، جگر)، b12 (غذاهای جانوری و باکتریای روده بزرگ)]
- عواملی که موجب کاهش گلبول قرمز و در نتیجه کاهش هماتوکریت میشن: %(#7b00ff)[کاهش موارد بالا]
- عواملی که موجب افزایش حجم پلاسما و در نتیجه کاهش هماتوکریت میشن: %(#7b00ff)[هورمون ضد ادراری]
- عواملی که موجب کاهش حجم پلاسما و در نتیجه افزایش هماتوکریت میشن:
بعد اینکه.. بنظرتون افزایش گلبول سفید میتونه تاثیر گذار باشه؟ یا مثلا گرده ها؟.. در کل هرچی ک بنظرتون تاثیر گذاره رو بگین خیییلی ممنونتون میشمم
تجربیا همیار بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء
Michael Vey
هماتوکریت
میشه حجم گلبول قرمز
ب کل حجم خون
پس افزایش پلاکت و گلبول سفید موجب کاهش هماتوکریت میشه -
Michael Vey
هماتوکریت
میشه حجم گلبول قرمز
ب کل حجم خون
پس افزایش پلاکت و گلبول سفید موجب کاهش هماتوکریت میشهsiiina s بیشتر داشتم فک میکردم زیادی ناچیزن.. ینی فک کنن کمتر از ی درصد از کل 45 درصد خون..
چ عواملی باعث افزایش گرده ها و گویچه های سفید میشن؟ -
siiina s بیشتر داشتم فک میکردم زیادی ناچیزن.. ینی فک کنن کمتر از ی درصد از کل 45 درصد خون..
چ عواملی باعث افزایش گرده ها و گویچه های سفید میشن؟Michael Vey
اره دقیقا ناچیزن
ورود ویروس مثلا
یا افزایش کار غده تیموس
یا افزایش بیش از حد تیموسین -
Michael Vey
اره دقیقا ناچیزن
ورود ویروس مثلا
یا افزایش کار غده تیموس
یا افزایش بیش از حد تیموسینsiiina s هوممم اره دقیقا.. یا مثلا مغز استخوان.. هوم..
-
فک کنم هورمون پرولاکتینم میتونه بر حجم پلاسما تاثیر بزاره.. ولی از اونجایی ک کتاب گفته تنظیم اب بدن، باید بگیم افزایشش باعث کاهش هماتوکریت میشه یا افزایش؟
-
فک کنم هورمون پرولاکتینم میتونه بر حجم پلاسما تاثیر بزاره.. ولی از اونجایی ک کتاب گفته تنظیم اب بدن، باید بگیم افزایشش باعث کاهش هماتوکریت میشه یا افزایش؟
Michael Vey
گفته تنظیم آب نگفته آبو افزایش میده یا کاهش نظری نمیتونیم بدیم -
Michael Vey
گفته تنظیم آب نگفته آبو افزایش میده یا کاهش نظری نمیتونیم بدیمsiiina s اوهوم.. پس فق میگیم میتونه تاثیر داشته باشه.. ولی نمد چ تاثیری
-
siiina s اوهوم.. پس فق میگیم میتونه تاثیر داشته باشه.. ولی نمد چ تاثیری
Michael Vey
بله وای فکر نمیکنم ب همچین چیزی گیر بده -
Michael Vey
بله وای فکر نمیکنم ب همچین چیزی گیر بدهsiiina s نمد حالا ک نشستم زوم کردم رو هماتوکریت میخوام کلا همه عواملو بنویسم ک خیلی گیج میزنم تو این قسمت تو تستاش
-
siiina s نمد حالا ک نشستم زوم کردم رو هماتوکریت میخوام کلا همه عواملو بنویسم ک خیلی گیج میزنم تو این قسمت تو تستاش
Michael Vey
چیزی که رو فشار اسمزی خون تاثیر بزاره هم میتونه باشه
مثلا پروتئین های پلاسما -
Michael Vey
چیزی که رو فشار اسمزی خون تاثیر بزاره هم میتونه باشه
مثلا پروتئین های پلاسماsiiina s افرییننن اینم میشه
-
خیز رو میتونیم ب هماتوکریت ربط بدیم؟
-
خیز رو میتونیم ب هماتوکریت ربط بدیم؟
Michael Vey
خیز وقتی رخ میده که فشار تراوشی خیلی زیاد بشه یا فشار اسمزی کم بشه
پس میتونیم ربط بدیم -
Michael Vey
خیز وقتی رخ میده که فشار تراوشی خیلی زیاد بشه یا فشار اسمزی کم بشه
پس میتونیم ربط بدیمsiiina s اوهوممم..
-
اهاااا.. کم خونی داسی شکللل
-
اهاااا.. کم خونی داسی شکللل
Michael Vey
چرا -
Michael Vey
چراsiiina s خبب یجورایی باعث کاهش حجم گلبول قرمز میشن دیگ.. پس هماتوکریت میاد پایین
-
siiina s خبب یجورایی باعث کاهش حجم گلبول قرمز میشن دیگ.. پس هماتوکریت میاد پایین
Michael Vey
تعداد گلبول قرمز مهم بود یا حجمشون یادم نمیاد -
Michael Vey
تعداد گلبول قرمز مهم بود یا حجمشون یادم نمیادsiiina s ب نکته خوبی اشاره کردی..
اینجا نوشته نسبت حجم گویچه های قرمز ب حجم خون ک ب صورت درصد بیان میشه