تست زدن
-
سلام دوستان
ببخشید من یه سوال داشتم من تغییر رشته دادم میخوام کنکور تجربی بدم آیا یک منبع مثل خیلی سبز تست بزنم کافیه
سطح متوسطی دارم
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
کنکوری ۱۴۰۲ -
آره سعی کنین تک منبعی باشین. چندمنبعی بودن فقط عذاب وجدانتونو زیاد می کنه و از ادامه کار منصرفتون می کنه. اگر دیدین هنوز به تست زدن نیاز دارین یا وقت اضافه دارین، آزمونای مختلف مثل گاج، قلم چی و... رو دانلود کنین و حل کنین. این طوری هم با نوع سوال دادن طراحای امسال آشنا میشین هم تسلطتتون خیلی بالا می ره هم تو آزمون و مدیریت زمان تسلط کافی پیدا می کنین. تا می تونین برای آزمون دادن وقت بذارین
-
آره سعی کنین تک منبعی باشین. چندمنبعی بودن فقط عذاب وجدانتونو زیاد می کنه و از ادامه کار منصرفتون می کنه. اگر دیدین هنوز به تست زدن نیاز دارین یا وقت اضافه دارین، آزمونای مختلف مثل گاج، قلم چی و... رو دانلود کنین و حل کنین. این طوری هم با نوع سوال دادن طراحای امسال آشنا میشین هم تسلطتتون خیلی بالا می ره هم تو آزمون و مدیریت زمان تسلط کافی پیدا می کنین. تا می تونین برای آزمون دادن وقت بذارین
Honey M خیلی ممنونم
ازمونارو میشه دانلود کرد -
Honey M خیلی ممنونم
ازمونارو میشه دانلود کردForuzan Taheri خواهش می کنم. آره سرچ کنین همش میاد. منم همین کارو می کردم. حتی ویدیو های تحلیلشون هم سرچ کنین میاد همه جا پره
-
Foruzan Taheri خواهش می کنم. آره سرچ کنین همش میاد. منم همین کارو می کردم. حتی ویدیو های تحلیلشون هم سرچ کنین میاد همه جا پره
Honey M 🥰🥰🥰