فیلم مشاوره ای و تایم مطالعه
-
هایی
میگم بچه ها فیلم مشاوره ای دیدن جزو تایم مطالعه محسوب میشه؟ -
هایی
میگم بچه ها فیلم مشاوره ای دیدن جزو تایم مطالعه محسوب میشه؟ -
هایی
میگم بچه ها فیلم مشاوره ای دیدن جزو تایم مطالعه محسوب میشه؟Michael Vey
سلام نه -
Michael Vey سلام چه فیلم آموزشی و مشاوره ای و... جزو تایم مطالعه محسوب نمیشن.
Erfan_JvN فیلم اموزشی میشه:| اموزشه مثل اینکه هاا.. گل که لگد نمیکنی داری مطالعه میکنی
-
تنکیوتونم Erfan_JvN Maryam Nateqi
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
تنکیوتونم Erfan_JvN Maryam Nateqi
Michael Vey
خواهش میکنم -
Erfan_JvN فیلم اموزشی میشه:| اموزشه مثل اینکه هاا.. گل که لگد نمیکنی داری مطالعه میکنی
Michael Vey متاسفانه محاسبه نمیشه و کاملا هم قضیه درسته من از چندین مشاور پرسیدم و حتی دفتر برنامه ریزی قلمچی رو هم چک کردم و نوشته بود فیلم آموزشی رو جزو ساعت مطالعه محاسبه نکنید.خوندن درسنامه و کتاب و حل تست و حتی بعضا زل زدن به کتاب جزو ساعت مطالعه محاسبه میشه ولی فیلم نه.حتی به رتبه برترای آلا هم نگاه کنید خیلی فیلم آموزشی نمیدیدن.
-
Michael Vey متاسفانه محاسبه نمیشه و کاملا هم قضیه درسته من از چندین مشاور پرسیدم و حتی دفتر برنامه ریزی قلمچی رو هم چک کردم و نوشته بود فیلم آموزشی رو جزو ساعت مطالعه محاسبه نکنید.خوندن درسنامه و کتاب و حل تست و حتی بعضا زل زدن به کتاب جزو ساعت مطالعه محاسبه میشه ولی فیلم نه.حتی به رتبه برترای آلا هم نگاه کنید خیلی فیلم آموزشی نمیدیدن.
Erfan_JvN خب پس باید بگم منطقش زیادی چرته
کسی ک فیلم اموزشی میبینه ینی بجای اینکه از یجا بخونه داره میبینه و میشنوه. در هر حال اون فیلم اموزشی خودش شامل نکته نویسی هس حل کردن مثالا هس یادگیری هس.. پس با عرض پوزش قبول ندارم حرف شما و اون مشاورا رو -
Erfan_JvN خب پس باید بگم منطقش زیادی چرته
کسی ک فیلم اموزشی میبینه ینی بجای اینکه از یجا بخونه داره میبینه و میشنوه. در هر حال اون فیلم اموزشی خودش شامل نکته نویسی هس حل کردن مثالا هس یادگیری هس.. پس با عرض پوزش قبول ندارم حرف شما و اون مشاورا رو