🕛🕐🕜 زمان و برنامه ریزی 🕟🕞🕝
-
سلام دوستان آلایی عزیزم
شما ها جدول برنامه ریزی تون رو چجوری پر میکنین؟
بی زحمت جواب سوالام رو بدین ممنون میشم 🌷۱) اینکه گزارش کار رو درس به درس پر کنیم مثلا امروز تصمیم میگیرم که شیمی بخونم بعد که درس شیمی رو تمومش کردم میرم سراغ درس بعدی یا اینکه روز قبل اون برناممون رو واسه فردا بچینیم که چیا باید بخونیم؟
۲) و اینکه برنامه ریزی رو بهتره هفتگی پر کنیم یا روزانه مثلا روز جمعه بیام واسه هفته بعدم برنامه بچینم یا بهتره که روز قبل واسه فردا برنامه ریزی کنم؟
۳) و اینکه ساعت خوندمون رو تو برنامه ریزی مثلا بنویسیم ۳ ساعت یا بنویسیم از ساعت ...تا ساعت...؟
۴)تعداد تست هایی که قراره از هر درسی رو بزنیم یه عددی مشخصی باشه مثلا بگیم ۲۵ تا تست از درس ریاضی روز شنبه یا هر چند تا که در توانمونه تست بزنیم؟
۵) و اینکه تو اون باکس ها علاوه بر مطالعه و یا مرور و تست زنی ساعات استراحت یا تفریح و ... رو هم بنویسیم یا نمیخواد؟
۶)بازه ساعات مطالعه مون هر روز یه عدد ثابتی باشه مثلا هر روز حداقلش ۸ ساعت مطالعه داشته باشیم سینوسی نباشه یا هر چه که در توانمون بود بخونیم؟
۷)ساعت مطالعه یه درسی مثلا هر روز از ساعت ۹:۴۵ تا ۱۱:۳۰باشه تو همین تایم واسه روز بعدش یه درس دیگه
یا اینکه هر تایمی که از خواب بیدار شدیم مثلا از ۸ تا ۱۰ بخونیم
منظورم اینه که تایم های درس یه بازه مشخص باشه تو برنامه ریزی مون؟ممنون.
-
-
-
ن نسترن marked this topic as a question on
-
سلام دوستان آلایی عزیزم
شما ها جدول برنامه ریزی تون رو چجوری پر میکنین؟
بی زحمت جواب سوالام رو بدین ممنون میشم 🌷۱) اینکه گزارش کار رو درس به درس پر کنیم مثلا امروز تصمیم میگیرم که شیمی بخونم بعد که درس شیمی رو تمومش کردم میرم سراغ درس بعدی یا اینکه روز قبل اون برناممون رو واسه فردا بچینیم که چیا باید بخونیم؟
۲) و اینکه برنامه ریزی رو بهتره هفتگی پر کنیم یا روزانه مثلا روز جمعه بیام واسه هفته بعدم برنامه بچینم یا بهتره که روز قبل واسه فردا برنامه ریزی کنم؟
۳) و اینکه ساعت خوندمون رو تو برنامه ریزی مثلا بنویسیم ۳ ساعت یا بنویسیم از ساعت ...تا ساعت...؟
۴)تعداد تست هایی که قراره از هر درسی رو بزنیم یه عددی مشخصی باشه مثلا بگیم ۲۵ تا تست از درس ریاضی روز شنبه یا هر چند تا که در توانمونه تست بزنیم؟
۵) و اینکه تو اون باکس ها علاوه بر مطالعه و یا مرور و تست زنی ساعات استراحت یا تفریح و ... رو هم بنویسیم یا نمیخواد؟
۶)بازه ساعات مطالعه مون هر روز یه عدد ثابتی باشه مثلا هر روز حداقلش ۸ ساعت مطالعه داشته باشیم سینوسی نباشه یا هر چه که در توانمون بود بخونیم؟
۷)ساعت مطالعه یه درسی مثلا هر روز از ساعت ۹:۴۵ تا ۱۱:۳۰باشه تو همین تایم واسه روز بعدش یه درس دیگه
یا اینکه هر تایمی که از خواب بیدار شدیم مثلا از ۸ تا ۱۰ بخونیم
منظورم اینه که تایم های درس یه بازه مشخص باشه تو برنامه ریزی مون؟ممنون.
@Nastaran-Aghaei
سلام بهتره که هر هفته برای خودتون برنامه بریزید
و نحوه برنامه ریزی
شما مثلا توی هفته میخای 70 ساعت برای کنکور درس بخونی
حالا شما باتوجه به اینکه تنها دروس اختصاصی در کنکور میاد .ظرایب رو جمع میکنی
و 70 رو بر اون تقسیم میکنی
بعد پخشش میکنی روی دریای تخصصی .
بعد باتوجه به شناختی که از خودت داری
زمان بندی میکنی
ی سریا وسط روز ی سریا اول و ی سریا آخراگه ساعت خالص مطالعه رو بنویسی بهتره
مثلا 3 ساعت شیمیاگه ی بخشی رو توی دفتر گزارش کارتون بیارید به عنوان موانع مثلاً تفریح اضافه ، خواب بیش از حد مجازم،.....
خیلی کمک کنندهبله شما باید ساعت مطالعت ثابت باشه و زیادی انحراف پیدا نکنه
طبق برنامه روزانتون پیش برید
سعی کردم به ترتیب جواب بدم
-
ن نسترن marked this topic as a regular topic on
-
ن نسترن marked this topic as a question on
-
ن نسترن marked this topic as a regular topic on