7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
کمک کنید ..
-
سلام بچه ها
من برا زیست فیلم نگاه نمیکنم ( برای هیچ درسی نمیبینم ) و درسنامه خیلی سبز میخونم ولی خدایی خیلی طولانی و مفصل گفته و یه جورایی آدم وقت کم میاره
میشه راهنمایی کنید برای زیست به جز کتاب چی بخونم که مفید باشه ؟ -
سلام برای زیست ترجیحا درسنامه ، مخصوصا درسنامه خیلی سبز که خیییلی الکی زیاد گفته رو نخونید بهتره. همون کتاب درسی رو بخونید با زدن تست زیاد مطالبی که تو کتاب بهش دقت نکردین رو بخونید و تثبیت کنید
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Saeid Zare on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saeid Zare
سلام ،پیشنهاد من اینه که حداقل برای زیست فیلم ببینید
مخصوصا فیلم های استاد موقاری ،شک نکنید که بهترین نتیجه رو می گیرید ؛البته به شرطی که تست زنی فراوان فراموش نشه !درسنامه خوندن برای زیست یکی از اشتباهات بزرگ هستش ،هیچوقت برای زیست درسنامه نخونید
-
زهرا محمدی 7 دقیقا
منم از وقتی درسنامه خوندن الکی رو گذاشتم کنار کارم بهتر شده -
Saeid Zare سلام شب خوش
چرا فیلم نمیبینین؟
واسه زیست باید باید یه معلم بهتون درس بده و اگه معلم مدرسهتون خوب نیس از فیلم ها استفاده کنین همونطور که گفتن از استاد موقاری استفاده کنین حتما پیشرفت خوبی خواهید داشت
درسنامه واقعا الکی الکی وقت خیلی زیادی میگیره -
Saeid Zare زمانی که فیلم دیدن از آدم میگیره کمتر از درسنامه است چون درسنامه رو باید بخونید و بعد یه زمانی هم صرف فهمیدنش کنید، ولی دبیر هم کامل مفهوم رو میرسونه هم چون تجربه دار هستن روی قسمت های مهم تاکید میکنن نمونه تست میگن
میتونید برای اینکه فیلما وقت کمتری ازتون بگیره با سرعت بالاتری ببینیدش، من 1.5 برابر میبینم -
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to مهسا استوار on آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهسا استوار بله کاملا باهاتون موافقم
-
منم خودم اصلا درسنامه نمی خوندم. فقط فیلمای آقای موقاری رو می دیدم و نکته برداری می کردم، بقیه نکته ها هم با تست زدن در میاوردم.