بهترين مشاور غيرحضوري؟
-
سلام
من سال يازدهم تجربي هستم
كنكورمم سال ٩٨ هستش
مبخواستم بدونم بهترين مشاور غيرحضوريه چيه؟
اصلا مشاور تاثير داره؟ چقدر و به شكل؟
من يه عليرضا افشار رو ميشناسم اما نميدونم كارش چطوريه؛ يه رتبه زير ٥٠ كشوري كنكور سال ٩٤ يا ٩٥ ميشناسم كه اونم مشاوره ميده و برنامه
مشكل مالي در اون حد ندارم اگه بدونم واقعا جواب ميده -
سلام
من سال يازدهم تجربي هستم
كنكورمم سال ٩٨ هستش
مبخواستم بدونم بهترين مشاور غيرحضوريه چيه؟
اصلا مشاور تاثير داره؟ چقدر و به شكل؟
من يه عليرضا افشار رو ميشناسم اما نميدونم كارش چطوريه؛ يه رتبه زير ٥٠ كشوري كنكور سال ٩٤ يا ٩٥ ميشناسم كه اونم مشاوره ميده و برنامه
مشكل مالي در اون حد ندارم اگه بدونم واقعا جواب ميدهiamAmir س.مشاور داشتن ی مسئله تقریباشخصیه و بستگی ب خودتون داره واینکه مشاورتون قابل اعمادباشه یانه اگ خودتون ب تنهایی مشکل داشتین واس خوندن وبحرف مشاورگوش میکنین و ی مشاورخوب داشته باشین اره خوبه..اگ امکانشوداشته باشین بنظرم مشاورحضوری بهتره ازغیرحضوریه...واس انتخاب یک مشاورخوبم میتونید شهرتونوبگین و بقیه رو تگ کنیدهرکدوم ازدوستان استفاده کرده بودن راهنماییتون میکنن اماخب خیلی بایدتحقیق کنین وحداقلش یکی دوجلسه بصورت ازمایشی برین جای چندمشاوروببینین کدومش بهتره
-
حضوری که ازمون بگیره ازت و ازت بخاد ومجبورت کنه و تنبیهم تو کارش باشه وجدی باشه و ب حرفش توجه کنی قطعا موثره
-
حضوری که ازمون بگیره ازت و ازت بخاد ومجبورت کنه و تنبیهم تو کارش باشه وجدی باشه و ب حرفش توجه کنی قطعا موثره
paripari در بهترين مشاور غيرحضوري؟ گفته است:
مگه داریم همچین چیزی؟؟؟
مشاور باید نگاهش نافذ باشه وقتی بهت اخم کرد ترجیح بدی که بمیری تا اینکه دوباره اینطوری تگات کنه
اونموقع اگه مرد میدون باشی میخون یو لبخندش رو هم میبینی و اگه نباشی قطع میکنی -
مگه داریم همچین چیزی؟؟؟
مشاور باید نگاهش نافذ باشه وقتی بهت اخم کرد ترجیح بدی که بمیری تا اینکه دوباره اینطوری تگات کنه
اونموقع اگه مرد میدون باشی میخون یو لبخندش رو هم میبینی و اگه نباشی قطع میکنی -
marcoo
بله داریم که منو از رتبه ی 30هزار کشوند به 4هزار برادررررررررررر
هم ازمون میگرفتن هم اگر عمل نمیکردی ب جای مسخره بازی و اخراج 100تا200تا تست اضافه تر میدادparipari در بهترين مشاور غيرحضوري؟ گفته است:
marcoo
هم ازمون میگرفتن هم اگر عمل نمیکردی ب جای مسخره بازی و اخراج 100تا200تا تست اضافه تر میدادحالا از کجا فهمیدی برادرم؟؟
هزینه اش چقدر بود؟؟ -
marcoo
هم ازمون میگرفتن هم اگر عمل نمیکردی ب جای مسخره بازی و اخراج 100تا200تا تست اضافه تر میدادحالا از کجا فهمیدی برادرم؟؟
هزینه اش چقدر بود؟؟ -
خب بلاخره باید طرف و شناخت.ایشون خودشون دانشجوی دندان بودن. اوناییم ک الکی اسم در کردن و سمتشون نرفتم چون یاد گرفتن فقط ب بهانه جذب دانش اموز تبلیغ کنن و حرف مفت بزنن. ما داشتیم سالیانه 4تومن میگرفت ولی ی برنامه ب 200تا میداد
-
خود من برناممو گاهی ب دوستانی ک میشناختم ک وضع مالی خوبی ندارن میدادمو راهنماییشون میکردم
-
marcoo
ماهیانه200تومن
نمیدونم همینطوری گفتم برادرچه با انصاف
من تلفنی میگرفتم
دو هفته یه بار زنگ میزد و گاهی هفته ای یه بار
میگرفت 250 ماهیانه -
افشار ک دزده ! سر ماه فقط تلکه میکنه بچه هارو
من خودم بی مشاور میخونئم پارسال نتیجه نگرفتم امسال با اینا مشاوره گرفتم راضیم
@konkurpress