واکنش های تعادلی
-
سلام ممنون میشم این سوالو توضیح بدید برام .🙏🏻🌼

-
P Pluto marked this topic as a question on
-
@Razieh-Kosari سلام 🌹
گزینه 1 میشه ...
نکته اش اینه که در ابتدا آمونیاک در ظرف ریخته شده پس تبدیل آمونیاک به نیتروژن و هیدروژن رو باید به عنوان واکنش رفت در نظر بگیرید... -
@Razieh-Kosari سلام 🌹
گزینه 1 میشه ...
نکته اش اینه که در ابتدا آمونیاک در ظرف ریخته شده پس تبدیل آمونیاک به نیتروژن و هیدروژن رو باید به عنوان واکنش رفت در نظر بگیرید...Reza Dolatsha ممنونم🌼فقط من با توجه به توضیحات استاد پویان نظر که حالا اینجا مثال زدن با آمونیاک شروع کردم مثل اینایی که علامت زدم جلو رفتم ولی به جواب نرسیدم نمیدونم کجا اشتباه میکنم.
امیدوارم منظورمو متوجه بشید.

-
@Razieh-Kosari سلام 🌹
گزینه 1 میشه ...
نکته اش اینه که در ابتدا آمونیاک در ظرف ریخته شده پس تبدیل آمونیاک به نیتروژن و هیدروژن رو باید به عنوان واکنش رفت در نظر بگیرید...Reza Dolatsha اگه منظورمو متوجه نشدید میتونید توضیح ندید.🌼
-
Reza Dolatsha ممنونم🌼فقط من با توجه به توضیحات استاد پویان نظر که حالا اینجا مثال زدن با آمونیاک شروع کردم مثل اینایی که علامت زدم جلو رفتم ولی به جواب نرسیدم نمیدونم کجا اشتباه میکنم.
امیدوارم منظورمو متوجه بشید.

@Razieh-Kosari خواهش میکنم 🌹
منم خودم استاد پویان نظر میبینم ...
براساس توضیحات ایشون بگم اینطور میشه :
در ابتدا غلظت آمونیاک M باشه ( وارد ظرف کردیم )
نیتروژن و هیدروژن غلظتشون ۰ هست چون هنوز تولید نشدن
به مرور غلظت آمونیاک کم میشه پس » سرعت مصرف آمونیاک هم کم میشه » پس سرعت تولید نیتروژن و هیدروژن هم کم میشه . ( این واکنش رفت )
حالا واکنش برگشت... غلظت نیتروژن و هیدروژن در ابتدا صفر بوده و حالا که به مرور غلظتشون زیاد میشه » سرعت مصرفشونم داره زیاد میشه و همینطور میشه گفت سرعت تولید آمونیاک نیز درحال افزایش هست ...
که همون گزینه ۱ میشه
شماهم همین طور میخواستید دیگه نه ؟ یا با شکل -
@Razieh-Kosari خواهش میکنم 🌹
منم خودم استاد پویان نظر میبینم ...
براساس توضیحات ایشون بگم اینطور میشه :
در ابتدا غلظت آمونیاک M باشه ( وارد ظرف کردیم )
نیتروژن و هیدروژن غلظتشون ۰ هست چون هنوز تولید نشدن
به مرور غلظت آمونیاک کم میشه پس » سرعت مصرف آمونیاک هم کم میشه » پس سرعت تولید نیتروژن و هیدروژن هم کم میشه . ( این واکنش رفت )
حالا واکنش برگشت... غلظت نیتروژن و هیدروژن در ابتدا صفر بوده و حالا که به مرور غلظتشون زیاد میشه » سرعت مصرفشونم داره زیاد میشه و همینطور میشه گفت سرعت تولید آمونیاک نیز درحال افزایش هست ...
که همون گزینه ۱ میشه
شماهم همین طور میخواستید دیگه نه ؟ یا با شکلReza Dolatsha 🌼🌼
متوجه شدم اشتباهمو. من اون قسمتیم که علامت زدم چون اشتباه فهمیدم اشتباه یادداشت کردم کلا. باید درستش کنم .متشکرم.🙏🏻🍁🍂🌼 -
P Pluto has marked this topic as solved on
-
Reza Dolatsha 🌼🌼
متوجه شدم اشتباهمو. من اون قسمتیم که علامت زدم چون اشتباه فهمیدم اشتباه یادداشت کردم کلا. باید درستش کنم .متشکرم.🙏🏻🍁🍂🌼@Razieh-Kosari خواهش میکنم موفق باشی
-
@Razieh-Kosari خواهش میکنم موفق باشی
Reza Dolatsha ممنون همچنین🌼