چرا درس نمیخونم
-
سلام بچه ها
میخواستم راهکار بدید درمورد اینکه ی مدت حوصله درس خوندن نداره ادم و همش بی میل و رغبت میره سراغشون و روزاش بی کیفیت میگذره
و خب خودتونم میدونید حتی دو روز اینجوری شدن و بی کیفیت خوندن باعث میشه ی ازمون خراب بشه
این حالتو چجوری باید برطرفش کرد؟ خودمونی بگم
یجور بی غیرت شدن در رابطه با درس@mahshid-avajian این موارد میتونه چند دلیل داشته باشه یکیش مثلا برنامه نامناسب و عقب موندن از برنامه که انرژی منفی میده و حس نرسیدن باعث میشه کلا فرد از درس زده بشه
یا میتونه دلیلش نرسیدن به نتیجه دلخواه با وجود تلاش تو هفته های قبل باشه که باید روند اصلاح بشه نه که کلا درس کنار گذاشته بشه
و یا دلیلش میتونه از دست دادن انگیزه باشه مثلا طرف بگه آخرش که چی؟! و دیگه احساس قبلی رو نسبت به هدفش نداشته باشه که این یک حس کاذب هست که بعد از مدتی تبدیل به حسرت میشه مراقب باشین که اینطور موارد باعث توقفتون نشن تازه اول راهه! هر سال تعداد زیادی توی بازه آبان تا اسفند از دور کنکور خارج میشن
-
سلام بچه ها
میخواستم راهکار بدید درمورد اینکه ی مدت حوصله درس خوندن نداره ادم و همش بی میل و رغبت میره سراغشون و روزاش بی کیفیت میگذره
و خب خودتونم میدونید حتی دو روز اینجوری شدن و بی کیفیت خوندن باعث میشه ی ازمون خراب بشه
این حالتو چجوری باید برطرفش کرد؟ خودمونی بگم
یجور بی غیرت شدن در رابطه با درس@mahshid-avajian سلام
اول ببنید درگیری ذهنی درسی یا غیر درسی دارین؟؟
درسی مثلا ازمونتون خراب شده هی میگین چرا خراب شد من که تلاش کردم و ...
درگیریه غیر درسی که خودتون میدونین
درگیری ذهنی بااعث میشه انرژی روانیتون طی روز برا همون صرف بشه و دیگه انرژی برا درس خوندن نداشته باشین
طوری میشین که دلتون میخاد بخونید اما حوصله ندارین
یا اصلا بدتون میاد بشینید سرکتاب و بخونید
به نظرم اگه درگیری ذهنی دارین سعی کنید اونو برطرف کنید
و بعد سراغ درس برین
با دروسی که علاقه دارین شروع کنید
کارای که دوس دارید قبل از درس خوندن انجام بدین
یه تنوعی به اتاق مطالعتون بدین -
@mahshid-avajian این موارد میتونه چند دلیل داشته باشه یکیش مثلا برنامه نامناسب و عقب موندن از برنامه که انرژی منفی میده و حس نرسیدن باعث میشه کلا فرد از درس زده بشه
یا میتونه دلیلش نرسیدن به نتیجه دلخواه با وجود تلاش تو هفته های قبل باشه که باید روند اصلاح بشه نه که کلا درس کنار گذاشته بشه
و یا دلیلش میتونه از دست دادن انگیزه باشه مثلا طرف بگه آخرش که چی؟! و دیگه احساس قبلی رو نسبت به هدفش نداشته باشه که این یک حس کاذب هست که بعد از مدتی تبدیل به حسرت میشه مراقب باشین که اینطور موارد باعث توقفتون نشن تازه اول راهه! هر سال تعداد زیادی توی بازه آبان تا اسفند از دور کنکور خارج میشن
Erfan_JvN سلام چقد خوب توضیح دادید…
خب من مشکلم مورد دومه
و تقریبا خیلی نشستم فکر کردم که چیکار کنم وضعیتم خوب بشه و سعی کردم مشکلاتمو برطرف کنم
ولی با وجود این نتایج بدی گرفتم
همین باعث شده اهمال کاری کنم
مثلا فصل یک فیزیک دوازدهم رو من واقعا کار کردم ولی هنوزم توش پر از ایرادم
این قضیه تو ی سری از درسا هی تکرار میشه
و چاره ای پیدا نمیکنم براش
گفتم تاپیک بزنم دوستان کمکم کنن -
@mahshid-avajian من میدونی کی درس نمیخونم؟ وقتی ک ی ازمونیو خوب بدم
راهکارش اینه ک ی کرنومتر بگیری و اونوقته ک میبینی تویی ک با کلی فیس و افاده میگفتی 10 ساعت درس میخونم یا خیلی دارم زحمت میکشم و بلا بلا بلا سر جمع 2 ساعتم مطالعه مفید نداری
اونوقته ک بادت خالی میشه و میشینی سر درست تا ب ی مطالعه ابرومندانه برسیشخصا ی هفته پیش کرنومتر خریدم و اولین روزم 1 ساعت و نیم بود... منی ک فک میکردم 8 ساعت میخونم... ولی مثلا کیفیتمو بالاتر بردم و دیروز شد 5 و ربع.. دلم میخواد تا اخر این هفته ب 7 ساعت برسونم
Michael Vey ممنون که پاسخ دادید
ولی مشکل اینجاس من تا حالا نتیجه خوب نگرفتم تو ازمونا
ینی هیچ وقت راضی نبودم
-
@mahshid-avajian سلام ، شاید این حرف کلیشه ای یا غیرواقعی به نظر بیاد ولی چون خودم تجربش کردم گفتم بگم
وقتی هدفتو از ته قلبت و با همه وجودت بخوای، و بدونی اون هدف چقدر تلاش نیاز داره، مطمئن باش خستگی و بی حوصلگی طولانی نمیمونه چون میدونی هر یک دقیقه ای که از بیشتر از این از دست بدی بده.
بی حال شدن و خستگی هست و طبیعیه اما موندن توش نه و باید بگردی پیدا کنی ببینی چی باعث میشه بتونی از اون وضعیت بیای بیرون
مثلا من اینجور موقع ها وقتی به موفقیت هام تا الان و پروژه های موفقی که انجام دادم میفتم، یه جون دوباره میگیرم برای تلاش مضاعف و پا میشم، اما این ممکنه برای شما متفاوت باشهالبته که این سوالو فکر کنم رتبه برترای آلا بتونن بهتر و کامل تر پاسخ بدن چون تجربه بیشتر و مطمئن تری دارن، ولی دوست داشتم اندک تجربه خودمو باهاتون به اشتراک بزارم
مهسا استوار ممنون عزیزم درست میگید
من ب شخصه بهای زیادی برای علاقم قائل شدم
و خیلی در برابرش نرم شدم ولی نمیدونم چرا تو مسیر پیشرفت قرار نگرفتم و همش بعد ی مدت درس خوندن خوب این وضعیت برام پیش میاد -
@mahshid-avajian سلام
اول ببنید درگیری ذهنی درسی یا غیر درسی دارین؟؟
درسی مثلا ازمونتون خراب شده هی میگین چرا خراب شد من که تلاش کردم و ...
درگیریه غیر درسی که خودتون میدونین
درگیری ذهنی بااعث میشه انرژی روانیتون طی روز برا همون صرف بشه و دیگه انرژی برا درس خوندن نداشته باشین
طوری میشین که دلتون میخاد بخونید اما حوصله ندارین
یا اصلا بدتون میاد بشینید سرکتاب و بخونید
به نظرم اگه درگیری ذهنی دارین سعی کنید اونو برطرف کنید
و بعد سراغ درس برین
با دروسی که علاقه دارین شروع کنید
کارای که دوس دارید قبل از درس خوندن انجام بدین
یه تنوعی به اتاق مطالعتون بدین@ببرزخمی ممنون امتحانش میکنم
-
Michael Vey ممنون که پاسخ دادید
ولی مشکل اینجاس من تا حالا نتیجه خوب نگرفتم تو ازمونا
ینی هیچ وقت راضی نبودم
@mahshid-avajian متوجهم ولی کلا میگم یکی از دلایل درس نخوندن اینه ک تو هنوز ب معنای واقعی کلمه حس نمیکنی ک داری درس نمیخونی
وجود ی کرنومتر باعث میشه ب خودت بیای -
Erfan_JvN سلام چقد خوب توضیح دادید…
خب من مشکلم مورد دومه
و تقریبا خیلی نشستم فکر کردم که چیکار کنم وضعیتم خوب بشه و سعی کردم مشکلاتمو برطرف کنم
ولی با وجود این نتایج بدی گرفتم
همین باعث شده اهمال کاری کنم
مثلا فصل یک فیزیک دوازدهم رو من واقعا کار کردم ولی هنوزم توش پر از ایرادم
این قضیه تو ی سری از درسا هی تکرار میشه
و چاره ای پیدا نمیکنم براش
گفتم تاپیک بزنم دوستان کمکم کنن@mahshid-avajian وقتی کلی تلاش میکنید و انرژی میذارید ولی باز هم به نتیجه دلخواهتون نمی رسید شاید نحوه مطالعه دروستون اشکال داره و باید اشکال کار رو پیدا کنید نه اینکه نا امید بشین...چقدر خودتون تست کار کردید برای مطالب(نه از روی فیلم و..)فقط خودتون و کتاب کمک آموزشی...چقدر تست آموزشی و زماندار زدین و...
اگه دوس داشتین روش مطالعتون رو توضیح بدین تا کمکتون کنم و بگم مشکل میتونه از کجا باشه. -
و خیلی در برابرش نرم شدم ولی نمیدونم چرا تو مسیر پیشرفت قرار نگرفتم و همش بعد ی مدت درس خوندن خوب این وضعیت برام پیش میاد@mahshid-avajian خب اگر پیشرفتی نداشتید به نظرم صحبت با یه مشاور خوب، خوب باشه که متوجه بشین اشکال کارتون کجاست و قوی تر جلو برید.
-
این حس موقتیه و از بین میره. ولی در هر صورت وقت ارزشنده. تو اون موقع ها فقط تحمل کنین و ادامه درستونو بخونین. بعد یکی دو روز اون حسه هم می ره و تهش به خودتون میگین چه قدر خوب شد که توجه نکردم و فقط درسمو خوندم.
ورزش کردن هم باعث میشه آستانه تحمل بره بالا مخصوصا اگه ورزشای سخت باشه. پس ورزش هم حتما تو برنامتون بذارین -
مررررسییییییی از همتون بچه ها
️
️
️
خیلی خوشحالم که با اینکه نمیبینمتون
ولی اینهمه دوست خوب دارم که راهنماییم میکنن -
-
این حس موقتیه و از بین میره. ولی در هر صورت وقت ارزشنده. تو اون موقع ها فقط تحمل کنین و ادامه درستونو بخونین. بعد یکی دو روز اون حسه هم می ره و تهش به خودتون میگین چه قدر خوب شد که توجه نکردم و فقط درسمو خوندم.
ورزش کردن هم باعث میشه آستانه تحمل بره بالا مخصوصا اگه ورزشای سخت باشه. پس ورزش هم حتما تو برنامتون بذارین -
و خیلی در برابرش نرم شدم ولی نمیدونم چرا تو مسیر پیشرفت قرار نگرفتم و همش بعد ی مدت درس خوندن خوب این وضعیت برام پیش میاد@mahshid-avajian سلام منم همینطورم
شما تنها نیستید
ولی خب با خودم میگم یجا نشستن و کاری نکردن خیلی بدتره -
@mahshid-avajian سلام منم همینطورم
شما تنها نیستید
ولی خب با خودم میگم یجا نشستن و کاری نکردن خیلی بدتره@زهرا-محمدی-4
️
-
Honey M فیتنس به برنامه لطمه نمیزنع؟
Alireza Mousavi نه. چرا لطمه بزنه؟