پلاتی پوس
-
سلام دوستان
نظراتون درباره این جمله چیه؟
می توان گفت در پستانداران تخم گذار نظیر پلاتی پوس، بین مادر و جنین ارتباط خونی وجود دارد.
به نظرتون درسته؟ -
سلام دوستان
می توان گفت در پستانداران تخم گذار نظیر پلاتی پوس، بین مادر و جنین ارتباط خونی وجود دارد.
به نظرتون درسته؟Fateme Samaei فکر میکنم غلط باشه چون جفت نداره پلاتی پوس رحمم نداره
باز بچه های دیگه هم بیان بگن -
-
Fateme Samaei فکر میکنم غلط باشه چون جفت نداره پلاتی پوس رحمم نداره
باز بچه های دیگه هم بیان بگن@mahshid-avajian منم همین فکر رو میکنم ولی این جمله کتاب آی کیو هست.
-
سلام دوستان
به نظرتون درسته؟Fateme Samaei در پلاتی پوس گفته است:
سلام دوستان
به نظرتون درسته؟سلام دوست عزیز، چون پلاتی پوس یه پستاندار تخم گذاره و رحم نداره و جفت هم نداره بین مادر و جنین هم ارتباط خونی وجود نداره و به فرزندش شیر میده بعداز تولد. لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
نه شاید اشتباه تایپی باشه وگرنه ارتباط خونی نداره
-
Fateme Samaei در پلاتی پوس گفته است:
سلام دوستان
به نظرتون درسته؟سلام دوست عزیز، چون پلاتی پوس یه پستاندار تخم گذاره و رحم نداره و جفت هم نداره بین مادر و جنین هم ارتباط خونی وجود نداره و به فرزندش شیر میده بعداز تولد. لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
sarvin Piri سلام ممنون ولی این جمله رو توی کتاب آی کیو زیست نوشته. پس حتما اشتباه علمی کتاب بوده درسته؟
-
sarvin Piri سلام ممنون ولی این جمله رو توی کتاب آی کیو زیست نوشته. پس حتما اشتباه علمی کتاب بوده درسته؟
سلام دوست عزیز، بله اشتباه نوشته کتاب، کتابای بازار گاها اشتباهای تایپی یا علمی دارن.
-
سلام دوست عزیز، بله اشتباه نوشته کتاب، کتابای بازار گاها اشتباهای تایپی یا علمی دارن.
sarvin Piri خیلی ممنون
-
sarvin Piri خیلی ممنون
-