راه ابریشم پرو
-
سلام من پشت کنکوری ام بعد میخوام تازه شروع کنم توی درس ریاضی و فیزیک خیلی ضعیفم
گفتم که راه ابریشم پرو آقای ثابتی و طلوعی رو بگیرم
حقیقتا صادقانه بگید
خوبه ؟ ارزش داره؟
شما که تجربه اش رو دارید
چطوره سطح تدریس و تست؟
بعد آزمون سه آ هم فعال میشه باهاش؟ -
Mohadese Shahpar دانش آموزان آلاءreplied to احمد رضا 0 on ۱۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط Mohadese Shahpar انجام شده
احمد رضا 0 سلام دوست عزیز
آقای ثابتی که به نظر بنده فوق العاده هستن،این نظرشخصی منهه اتفاقا بنده هم پایه ضعیفی دارم ولی باید بگم اززمانی که شروع کردم خیلی خداروشکر بهتر شده.
شماهم باید چند جلسه نمونه تدریس ببینید و بعد تصمیم بگیرید به نظرم.چون هرکسی سلیقه و نسبت یادگیریش ا دبیر ها مختلف متفاوته.
در خصوص آقای طلوعی باید بگم نمونه تدریس ایشون رو ندیدم ، من با آقای کازرانیان فیزیک پرو رو انتخاب کردم که واقعا بدون هیچ اغراقی باید بگم ایشون هم عالیییییی هستن به طوری که نیاز به هیچ جزوه و منبع دیگه ای پیدا نمیکنید.خودتون که آگاهید فیزیک درسی نیست که با توضیح زیاد بتونیم پیشرفت کنیم،آقای کازرانیان واقعا با در نظر گرفتن همین موضوع تدریس میکنن و زمان بیشتر ویدیو ها رو اخصاص میدن به حل تست و نمونه سوال.
بازهم بگم این نظر شخصی و چیزی که توی این 3ماه با این اساتید دیدم هرکسی میتونه سلیقه و نوع یادگیری متفاوتی داشته باشه.
امیدوارم موفق و پیروز باشید -
احمد رضا 0replied to Mohadese Shahpar on ۱۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohadese Shahpar ممنون بابت توضیحاتتون
نظرتون در مورد آزمون های سه آ چیه؟
راه ابریشم پرو آزمون ها رو پوشش میده؟ -
Mohadese Shahpar دانش آموزان آلاءreplied to احمد رضا 0 on ۱۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mohadese Shahpar انجام شده
احمد رضا 0
خواهش میکنم
من دوتا آزمون گذشته سه آ رو متاسفانه نتونستم شرکت کنم پس درمورد کیفیت برگزاری و سوالات نمیتونم نظری بدم،با عرض پوزش
بله برای راه ابریشم پرو آزمون های سه آ کاملا رایگان هستند.
البته فکر کنم این در صورتی که پک کامل دروس اختصاصی رو خریداری کرده باشید. -
احمد رضا 0replied to Mohadese Shahpar on ۲۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohadese Shahpar سلام خوب هستید
ببخشید خواستم بدونم راه ابریشم پرو برای ریاضی استاد ثابتی
برنامه ی راهبردی داره که کاملا زمان ت دریس ها و بودجه بندی ها مشخص باشه
من هنوز نخریدم خواستم اگر هم چین چیزی هست بسنجم شرایط اش رو
3/5