درگیری عاطفی سال کنکور...
-
سلام یا باید قطع بشه یا از کنکور انتظاری نداشته باشید اگه طرف مقابل هم یکم عقل و شعور داشته باشه درک میکنه و اگه هم که نه همون بهتر که ذهن و وقتتون رو بیشتر تلف نکنید.
-
سلام
در رابطه با عنوان، انتقادات و پیشنهادات و تنبیه و تشویق و هر حرف دیگه شما رو میشنویم
فقط لطفا ایده های آرمانی و نشدنی ندید
با تشکر@binahayat-binahayati منطقی با موضوع کنار بیا.. حرف ها و راهکار های من و دوستان هم قرار نیست اثر گذار باشه
تهش خودتی که باید به راهکار نهایی برسی؛ بشین اولویت بندی کن ببین ارزش چی بیشتره!! :))
-
@binahayat-binahayati منطقی با موضوع کنار بیا.. حرف ها و راهکار های من و دوستان هم قرار نیست اثر گذار باشه
تهش خودتی که باید به راهکار نهایی برسی؛ بشین اولویت بندی کن ببین ارزش چی بیشتره!! :))
-
ازش ضربه خوردم و دارم میخورم.. پیشنهاد نمیکنم
-
سلام
در رابطه با عنوان، انتقادات و پیشنهادات و تنبیه و تشویق و هر حرف دیگه شما رو میشنویم
با تشکر@binahayat-binahayati سلام اصلا خوب نیست
اگه تو رابطه هستین الان و رابطتتون چن سالس
خب طبیعتا جدا شدن خیلی ضربه چه روحی چه درسی بهتون میزنه
در اینصورت پیشنهاد میشه با طرفتون صحبت کنید که انگیزه بهتون بده و شما رو به سمت درس تشویق کنه
یه سالو با صبوری سر کنه
اما اگه رابطه رابطه جدی نیست هنوز
همین الان قطع کنید
چون لطمه زیادی میبینین
موقع درس خوندن ذهن نباید به هیچ وجه درگیر بشه و تمرکز واقعا سخت میشه
الان آدم عاشق به سختی به سختی میتونه درس بخونه
واقعا سخته -
سلام
با تشکر -
سلام
با تشکر -
@binahayat-binahayati
کاش منم با یکی رابطه داشتم
چیه خوووو
دوست دارم بدونم آدما چطوری عاش*ق میشنچه مزه ایه؟!
D Oo
توی این بازه از زندگی این احساسات اصلا خوب نیست ،اصلااا
به شخصه تجربش کردم ولی خدا رو شکر تونستم مدیریتش کنم و الان از این که این کارو کردم خیلی راضیم
این احساس ها وقتی می خوای درس بخونی کلافت می کنهپس هیچ وقت نگو دوست دارم تجربش کنم مخصوصا توی این موقعیت که کنکور داریم
-
@binahayat-binahayati
کاش منم با یکی رابطه داشتم
چیه خوووو
دوست دارم بدونم آدما چطوری عاش*ق میشنچه مزه ایه؟!
-
D Oo
توی این بازه از زندگی این احساسات اصلا خوب نیست ،اصلااا
به شخصه تجربش کردم ولی خدا رو شکر تونستم مدیریتش کنم و الان از این که این کارو کردم خیلی راضیم
این احساس ها وقتی می خوای درس بخونی کلافت می کنهپس هیچ وقت نگو دوست دارم تجربش کنم مخصوصا توی این موقعیت که کنکور داریم
پرستو بابایی حیف شد
البته من بخوانم نمیتونم
مرسی بابات دلسوزیت -
D Oo یه دفعه به سرت نزنه بری تو رابطه و گند بزنی به همه تلاشات ! ... فعلا بیخیال قضیه شو ... :>>
-
محمد فواد
نه باو یه چی گفتم حالا
کی حال اینجور کارا رو داره ولی خیلی دوست دارم یه بار تجربه کنم -
پرستو بابایی حیف شد
البته من بخوانم نمیتونم
مرسی بابات دلسوزیتD Oo
خواهش می کنم -
اونایی که از رابطه تونستن بیان بیرون(یه رابطه واقعی نه از روی هوس و حال و هوای بقیه دوستان)
بگید چیکار کردید؟ که ضربه کمتر بخورید؟ چمیدونم
درستون خراب نشه
حالتون خراب کشه -
اول اینکه دختری یا پسر؟