امتحانات مستمر مدرسه یا آزمون آزمایشی و کنکور؟
-
سلام. من و شاید همه دانش آموزان پایه دوازدهم یک مشکلی داریم و اونم اینه که از اول آبان تا الآن معلم ها هر هفته و شاید هر روز امتحان مستمر و ماهانه و درس و به درس میگیرن و ما نمیتونیم به بودجه بندی آزمون آزمایشیمون برسیم.
چکار کنیم؟
بچسبیم به مدرسه یا نه بیشتر روی کنکور سرمایه گذاری کنیم؟ همیار بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 فارغ-التحصیلان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
مثلا این هفته خودم برای ریاضی و شیمی دهم کانون قلمچی %(#ff0000)[هیچی نخوندم و تست نزدم]
-
@M-an maryam111 behnam_esmaeeli
-
سلام. من و شاید همه دانش آموزان پایه دوازدهم یک مشکلی داریم و اونم اینه که از اول آبان تا الآن معلم ها هر هفته و شاید هر روز امتحان مستمر و ماهانه و درس و به درس میگیرن و ما نمیتونیم به بودجه بندی آزمون آزمایشیمون برسیم.
چکار کنیم؟
بچسبیم به مدرسه یا نه بیشتر روی کنکور سرمایه گذاری کنیم؟ همیار بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 فارغ-التحصیلان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmir ali Nikfard اگه بتونی صد در صد باید بچسبی به کنکور البته امتحان نهایی و ول نکن
-
از آزمون ها بزن جلو
وقتی که معلم بخواد امتحان بگیره تو دیگه آماده ای واسش -
از درسای مدرسه اصلاااا جا نمونید. ولی جا موندن از آزمون رو میشه جبران کرد
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی