زيست یازدهم
-
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-
سوال ۳۵ گزینه د رو میشه توضیح بدین
@تجربیاmlika hoveida چرا حس میکنم اشتباهه این سوال..
نظرتون؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
@تجربیاmlika hoveida در زيست یازدهم گفته است:
@تجربیاسلام دوست عزیز ، به طور کلی حواس به دو دسته پیکری و ویژه تقسیم میشن،گیرنده های حسی حواس ویژه تو اندام های حسی ویژه قرار دارن مثه گیرنده های شنوایی و تعادلی تو گوش،گیرنده های نوری تو چشم ، گیرنده های بویایی تو بینی ، و گیرنده های چشایی تو زبان و دهان، یعنی اینکه نور روفقط میشه با چشممون احساس کنیم یا اینکه بو رو فقط میتونیم با بینیمون حس کنیم .اندام هایی که این حواس توش قرار دارن همشون تو سر انسان هستن یعنی گیرنده هاشون تو ناحیه سر تجمع پیدا کردن .
گیرنده های مربوط به حواس پیکری تو قسمتای مختلف بدن پراکنده شدن یعنی فقط تو یه اندام خاص مثه چشم یا بینی پراکنده نشدن . حواس پیکری مثه گیرنده های تماسی پوست ، گیرنده های حس وضعیت ماهیچه های اسکلتی و....،این گیرنده ها به طور ویژه برای اندام خاص نیستن و تو بدن پراکنده شدن . -
@تجربیااگه جواب سوالتون رو گرفتین لطفا حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین.
-
mlika hoveida در زيست یازدهم گفته است:
@تجربیاسلام دوست عزیز ، به طور کلی حواس به دو دسته پیکری و ویژه تقسیم میشن،گیرنده های حسی حواس ویژه تو اندام های حسی ویژه قرار دارن مثه گیرنده های شنوایی و تعادلی تو گوش،گیرنده های نوری تو چشم ، گیرنده های بویایی تو بینی ، و گیرنده های چشایی تو زبان و دهان، یعنی اینکه نور روفقط میشه با چشممون احساس کنیم یا اینکه بو رو فقط میتونیم با بینیمون حس کنیم .اندام هایی که این حواس توش قرار دارن همشون تو سر انسان هستن یعنی گیرنده هاشون تو ناحیه سر تجمع پیدا کردن .
گیرنده های مربوط به حواس پیکری تو قسمتای مختلف بدن پراکنده شدن یعنی فقط تو یه اندام خاص مثه چشم یا بینی پراکنده نشدن . حواس پیکری مثه گیرنده های تماسی پوست ، گیرنده های حس وضعیت ماهیچه های اسکلتی و....،این گیرنده ها به طور ویژه برای اندام خاص نیستن و تو بدن پراکنده شدن .sarvin Piri اخه به نظر من دوتا گزینه درسته
-
mlika hoveida چرا حس میکنم اشتباهه این سوال..
نظرتون؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402Michael Vey
دقیقا منم همین فکرو می کنم -
sarvin Piri اخه به نظر من دوتا گزینه درسته
چرا ؟ به نظرتون کدوم گزینه ها درستن؟
-
@تجربیاmlika hoveida خب سوالش غلط اندازه یخورده .تو اندام هایی که توشون حس ویژه قرا داره مثل گوش و چشم و ... گیرنده درد داریم ولی توی خود حواس ویژه که گیرنده درد ندارم
گیرنده درد تو حواس پیکری و تو اندام هایی که در اونها حس ویژه هست قرار داره
البته نمیدونم مشکلتون تو این مورد بود یا نه -
چرا ؟ به نظرتون کدوم گزینه ها درستن؟
sarvin Piri دو و چهار
-
mlika hoveida خب سوالش غلط اندازه یخورده .تو اندام هایی که توشون حس ویژه قرا داره مثل گوش و چشم و ... گیرنده درد داریم ولی توی خود حواس ویژه که گیرنده درد ندارم
گیرنده درد تو حواس پیکری و تو اندام هایی که در اونها حس ویژه هست قرار داره
البته نمیدونم مشکلتون تو این مورد بود یا نه@mahshid-avajian آهان اره اگ از این دیدگاه بهش نگاه کنم اوکی میشه
-
M mlika hoveida marked this topic as a regular topic on
-
گزینه یک غلطه چون ممکنه به طور مشترک داخل یه اندام باشن. مثلا گیرنده تعادل و شنوایی هردوتا داخل گوش هستن.
گزینه دو هم درسته چون غیر از گیرنده مکانیکی و شیمیایی گیرنده نوری برای حواس بینایی هم داریم.
گزینه سه غلطه چون ممکنه اندام حسی اطلاعات شون رو به جایی غیر از قشر مخ بفرستن. مثل پیامی که برای حس تعادل هست که به قشر مخ نمیره و میره داخل مخچه.
گزینه چهار هم غلطه چون کلا داخل حواس ویژه گیرنده درد و دمایی نداریم.