بازوی ورزشکاری جناب tRNA
-
سلام بچه ها
امینو اسید به بازوی بلند تر وصل میشه یا کوتاه تر؟ تو الگو ی تست از قلمچی بودنوشته بود به بازوی بلند تر وصل میشه( حال ندارم برم پاسخنامشو بیارم، ولی نکتش همینی بود که نوشتم)
درصورتی که تو شکل کتاب ک نگاه میکنم انگار امینو اسید به بازوی کوتاه ترش وصله! و انتی کدون به بازوی بلندتر -
سلام بچه ها
امینو اسید به بازوی بلند تر وصل میشه یا کوتاه تر؟ تو الگو ی تست از قلمچی بودنوشته بود به بازوی بلند تر وصل میشه( حال ندارم برم پاسخنامشو بیارم، ولی نکتش همینی بود که نوشتم)
درصورتی که تو شکل کتاب ک نگاه میکنم انگار امینو اسید به بازوی کوتاه ترش وصله! و انتی کدون به بازوی بلندتر@mahshid-avajian
-
-
سلام بچه ها
درصورتی که تو شکل کتاب ک نگاه میکنم انگار امینو اسید به بازوی کوتاه ترش وصله! و انتی کدون به بازوی بلندتر@mahshid-avajian بازوی بلندتر
-
سلام بچه ها
درصورتی که تو شکل کتاب ک نگاه میکنم انگار امینو اسید به بازوی کوتاه ترش وصله! و انتی کدون به بازوی بلندتر@mahshid-avajian
سلام
اگه به این شکل دقت کنید به بازوی بلند تر وصل میشه -
@mahshid-avajian این شکل خوب نیس.. چون این ساختار سه بعدیشه.. منظور از بازوی بلند رو میتونی تو شکل ص 28 قسمت 8 الف بهتر متوجه شی. که توالی محل اتصال امینو اسید رو بازویی قرار داره ک بلند تره
-
مرسی بچه ها
️
-
-