برنامه مطالعاتی مهرماه راه ابریشم
-
سلام دوستان ببخشید کسی نمیدونه طبق این برنامه ای که داده شده ، چه جوری باید دروس رو پیش برد ؟
-
دقیقا سوال منم همینه
-
سلام دوستان ببخشید کسی نمیدونه طبق این برنامه ای که داده شده ، چه جوری باید دروس رو پیش برد ؟
Mohmmad Mahdi Mousavi منم نمیدونم والا
-
Mohmmad Mahdi Mousavi
به نظر من خودتون یا حتی یک مشاور دلسوز نقاط ضعف رو پیدا کنید و خودتون برنامه رو بچینید وپیش ببرید ومنتظر برنامه ابریشم نمونید
چون اونا نمیشناسن شمارو -
@Mohmmad-Mahdi-Mousaviسلام مگه شما برنامه رو دریافت کردی؟
-
Mohmmad Mahdi Mousavi سلام .نه فعلا
من ک نمیدونم .الان مثلا نوشته فرسنگ یک جلسه یک تا هفت
خب اینو چجوری باید پیش بریم ؟ مثل برنامه تابستون نیستش -
Mohmmad Mahdi Mousavi
به نظر من خودتون یا حتی یک مشاور دلسوز نقاط ضعف رو پیدا کنید و خودتون برنامه رو بچینید وپیش ببرید ومنتظر برنامه ابریشم نمونید
چون اونا نمیشناسن شماروعلی رضامسکریان اینم فکر خوبی ، ممنون
-
Mohmmad Mahdi Mousavi سلام .نه فعلا
من ک نمیدونم .الان مثلا نوشته فرسنگ یک جلسه یک تا هفت
خب اینو چجوری باید پیش بریم ؟ مثل برنامه تابستون نیستشMaryam Mousavi دقیقا
-
Mohmmad Mahdi Mousavi
سلام،صد درصد برنامه مطالعاتی میدن،چون آقای اسماعیلی کلی در موردش صحبت کردن قبلا،گفتن جمعه هارو خالی میذاریم براتون و روزی ۵ ساعت مطالعه دارید و....
برنامه میدن خلاصه،حالا الان که فعلا چیزی ندادن خودتون بخونید از رو بودجه بندی ها -
بچه ها لطفا یکی منو اد کنه تو گروه راه ابریشم معمولی
-
Mohmmad Mahdi Mousavi
سلام،صد درصد برنامه مطالعاتی میدن،چون آقای اسماعیلی کلی در موردش صحبت کردن قبلا،گفتن جمعه هارو خالی میذاریم براتون و روزی ۵ ساعت مطالعه دارید و....
برنامه میدن خلاصه،حالا الان که فعلا چیزی ندادن خودتون بخونید از رو بودجه بندی ها@mahdi-najafi-2 ممنون