کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
@سینا-بیات استغفرالله
یه چیزی میگما ااا
حیف این بار قلم چی رو خوب زدی باهات کاری ندارم
یادم رفت منشنت کنم و بابت پیشرفت فوق العاده ت بهت تبریک بگم انشالله همینجوری پر قدرت (گودرت) تا خود کنکور ادامه بده
دلیل شرکت نکردم امتحانات ترم هست مجبورم بشینم تشریحی بخونم انشالله آزمون بعدی شرکت میکنمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهD Oo وقتی تستی بخونی نیاز نیست تشریحی هم بخونی
ببخشید دخالت کردم -
@Fargol-Sh من گزینه دو هستم انشاءالله هفته بعدی میزاریم از آزمونمون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammadreza Doosti منم گزینه ۲ ام
-
D Oo وقتی تستی بخونی نیاز نیست تشریحی هم بخونی
ببخشید دخالت کردمنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fargol-Sh قضیه یکم فرا تستی و تشریحی خوندنه
برای همین نمیخواستم توضیح بدم چون میدونستم باید بازش کنم کلا بی خیال ایشالا
دفعه بعد -
بچه های قلم بقیتون هم بزارید کارنامه هاتون رو
amir mahdi salimi
D Oo
@Farzam-Yousefi
Ilya Mansouri
@jahad-128
@mehdi-mosavi
Michael Vey
Mohammadreza Doosti
ramses kabir
@M-Shajarian@Fargol-Sh
من بچه قلم نیستم مازم
ولی حتما چشم قرار میدم به زودی -
@سینا-بیات استغفرالله
یه چیزی میگما ااا
یادم رفت منشنت کنم و بابت پیشرفت فوق العاده ت بهت تبریک بگم انشالله همینجوری پر قدرت (گودرت) تا خود کنکور ادامه بده
دلیل شرکت نکردم امتحانات ترم هست مجبورم بشینم تشریحی بخونم انشالله آزمون بعدی شرکت میکنم -
@سینا-بیات استغفرالله
یه چیزی میگما ااا
دلیل شرکت نکردم امتحانات ترم هست مجبورم بشینم تشریحی بخونم انشالله آزمون بعدی شرکت میکنم -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
بچه هااااااااا یه سوال
ایا بنظرتون بودجه بندی ی مرحله خاص از ی ازمون طی سالای مختلف باهم فرق داره؟
ینی مثلا بودجه بندی ازمون گزینه دو مرحله 2 کنکور تجربی سال 1402 با بودجه بندی ازمون مرحله 2 کنکور تجربی سال 1401 یکیه؟ -
بچه هااااااااا یه سوال
ینی مثلا بودجه بندی ازمون گزینه دو مرحله 2 کنکور تجربی سال 1402 با بودجه بندی ازمون مرحله 2 کنکور تجربی سال 1401 یکیه؟Michael Vey
درود بر شما.......
تا اونجا که اطلاع دارم و به یاد دارم،به خاطر حذف عمومی ها بودجه بندی دروس اختصاصی نسبت به سال قبل تغییر کردهمطلع شدم پیام میدم خدمتتون
-
Michael Vey
درود بر شما.......
تا اونجا که اطلاع دارم و به یاد دارم،به خاطر حذف عمومی ها بودجه بندی دروس اختصاصی نسبت به سال قبل تغییر کردهمطلع شدم پیام میدم خدمتتون
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian عی بابا....
-
Michael Vey
درود بر شما.......
-
@M-Shajarian عی بابا....
Michael Vey
البته اینو بگم خدمتتون گویا قلمچی اینطور نیست
مثلا ازمون پارسالش رو برای استفاده دانش اموزا عرضه میکنه -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian مرسیتم ازت
-
@M-Shajarian مرسیتم ازت
سلامت باشید
-
Michael Vey
البته اینو بگم خدمتتون گویا قلمچی اینطور نیست
مثلا ازمون پارسالش رو برای استفاده دانش اموزا عرضه میکنهنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian اره گزینه دوهم همینه.. اخه میخواستم اگ وقت کردم چن تا پیش ازمون پس ازمون مرحله 3 گزینه دو رو ببینم.. برا همین پرسیدم
-
بچه هااااااااا یه سوال
ینی مثلا بودجه بندی ازمون گزینه دو مرحله 2 کنکور تجربی سال 1402 با بودجه بندی ازمون مرحله 2 کنکور تجربی سال 1401 یکیه؟نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey آره فکر کنم چون راه ابریشم برای اولین بار که تولید شد طبق بودجه بندی آزمون گزینه دو فرسنگ به فرسنگ هستش و ماهم ما برای گزینه دو همون فرسنگ هارو به ترتیب میخونیم
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@سینا-بیات
ترازتون که بد نیست
رتبتون هم همینطور
البته من رفتم کارنامه قبلیتون رو دیدم نسبت به سری قبل افت تراز داشتید ؛شاید مباحثی که توی این آزمون بوده یا سطح سختی سوالات نسبت به دفعه قبلی براتون سخت تر بوده باشه به همین خاطر افت تراز داشتید -
منطقه دوعم
ترازم شد 9076 درصورتی ک نفرات برتر 9138عهنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده