پیوند های شکسته شده توسط دنابسپاراز
-
Muhammad Ali Rahmani آره درسته، آقای موقاری هم بهش اشاره کردن و این بیشتر نشسته بود تو ذهنم که اول پیوند هیدروژنی برقرار میشه بعد پیوند فسفو دی استر و بین بازهای غیرمکمل هم امکان تشکیل پیوند هیدروژنی هست اما ثبات کافی نداره، ولی بعد دیدم تست طبق کتاب چیز دیگه ای گفته و با یادآوری دوستان متوجه شدم حکم کتاب اینه که بین بازهای غیرمکمل پیوند هیدروژنی برقرار نمیشه.
ولی چه خوب بود کتاب هم به این موارد اشاره میکرد که ما بین کتاب خودمون و منابع علمی سرگردون نشیم 🤦🏻♀️مهسا استوار جدا؟
من کلاس استاد موقاری رو تو موسسه رفتم
گفتن اصن هیدرویی تشکیل نمیشه ک بخاد بشکونه -
م مهسا استوار marked this topic as a question on
-
م مهسا استوار has marked this topic as solved on
-
Muhammad Ali Rahmani آره درسته، آقای موقاری هم بهش اشاره کردن و این بیشتر نشسته بود تو ذهنم که اول پیوند هیدروژنی برقرار میشه بعد پیوند فسفو دی استر و بین بازهای غیرمکمل هم امکان تشکیل پیوند هیدروژنی هست اما ثبات کافی نداره، ولی بعد دیدم تست طبق کتاب چیز دیگه ای گفته و با یادآوری دوستان متوجه شدم حکم کتاب اینه که بین بازهای غیرمکمل پیوند هیدروژنی برقرار نمیشه.
ولی چه خوب بود کتاب هم به این موارد اشاره میکرد که ما بین کتاب خودمون و منابع علمی سرگردون نشیم 🤦🏻♀️کتاب رو سال به سال کم حجم می کنن تا بیشتر بتونن به سمت سوالات تحلیلی و مفهومی برن
چه بگویم که نگفته هم پیداست ... 😶😶😶