رناپلیمراااااااااااااااز
-
سلام بچه ها با توجه به این جمله رناپلیمراز فقط توی شکستن فسفودی بین دیوکسی ریبونوکلیوتید ها نقش داره و شکستن هیدروژنی بین دیوکسی ریبو نوکلیوتید ها؟ پس کلا با پیوند هایی که ی سمتش ریبونوکلیوتید باشه کاری ندارره؟
-
-
دوستان هلپ لطفا
-
ی سوال دیگه:رناپلیمراز2 مگه در ساخت همه رنا ها نقش نداره؟
-
-
@mahshid-avajian
داره -
@Soniaaa
اینو ببین -
@Soniaaa
اینم گزینه هاش -
@mahshid-avajian
نه اینکه تو کتاب نیست
هر کدومش تو یکی بود
الان نگاه. می کنم می فرستم
پاسخش که درست و کامله که -
@mahshid-avajian
این مگه سوال نیست؟
-
@mahshid-avajian
نه اینکه تو کتاب نیست
هر کدومش تو یکی بود
الان نگاه. می کنم می فرستم
پاسخش که درست و کامله که@jahad-128 کدوم تو کتاب نی؟ همینکه رناپلیمراز 2 تو ساخت همه رنا ها نقش داره؟اینو معلممون پارسال گفته بود
-
@jahad-128 دو تا سوال پرسیدم
-
@jahad-128 کدوم تو کتاب نی؟ همینکه رناپلیمراز 2 تو ساخت همه رنا ها نقش داره؟اینو معلممون پارسال گفته بود
@mahshid-avajian
اره
برای یوکاریوت ها این طور نیست -
نگاه کنید گقته داخل یوکاریوت ها رنای ی پیک توسط 2 ساخته می شه
و بقیقه رنا هم هرکدوم با 3و1 جدا ساخته می شند
-
@jahad-128 پروکاریوتم ک کلا ی نوع داره.مرسی .جالب اینه این نکته رو ک الان فهمیدم غلطه هم دبیرمون کگفته بود هم نشرالگو و خیلی از کتابا
-
کتاب گفته انواعی از رنا بسپاراز ها رنا های مختلف رو می سازند
یعنی نمیشه که یکیش بتونه همه مدل رنا رو بسازه
-
@jahad-128 پروکاریوتم ک کلا ی نوع داره.مرسی .جالب اینه این نکته رو ک الان فهمیدم غلطه هم دبیرمون کگفته بود هم نشرالگو و خیلی از کتابا
@mahshid-avajian
اره گروکاریوت
چی نوشتم
هم که 1 هست کاری نداریم حالانمی دونم شاید چاپ کتاب معلم قدیمی بود و..
نشر الگو هم شندیم غلط داره زیاد البته نمی دونم چاپ جدید ااش چطور باشهولی می گفتن رو نظام قدیم هس انگاری
-
@mahshid-avajian
اره گروکاریوت
چی نوشتم
هم که 1 هست کاری نداریم حالانمی دونم شاید چاپ کتاب معلم قدیمی بود و..
نشر الگو هم شندیم غلط داره زیاد البته نمی دونم چاپ جدید ااش چطور باشهولی می گفتن رو نظام قدیم هس انگاری
@jahad-128 الگو کتاب خوبیه من واقعا اشکان هاشمیرم قبول دارم ولی این نکته رو خییییییییلی جاها دیده بودم پارسالم تو گزینه دو اومده بود.خداروشکر فهمیدم غلطه حالا
خیلی ممنون ازتون -
@jahad-128 الگو کتاب خوبیه من واقعا اشکان هاشمیرم قبول دارم ولی این نکته رو خییییییییلی جاها دیده بودم پارسالم تو گزینه دو اومده بود.خداروشکر فهمیدم غلطه حالا
خیلی ممنون ازتون@mahshid-avajian
اها خیلی ممنون.
نمی دونستم
فکر می کردیم هنوزم متل قبل طبق قدیمه و کتاب خوبی نباشهخواهش میکنم
موفق باشید
-
کتاب گفته انواعی از رنا بسپاراز ها رنا های مختلف رو می سازند
یعنی نمیشه که یکیش بتونه همه مدل رنا رو بسازه
@jahad-128
نه منظور از نقش داشتن این نیس که
نقش دارد
یعنی رنابسپاراز دو میاد و رنای پیک میسازه و این رنای پیک ترجمه میشه و ب پروتئین های مثل رنا بسپاراز یک و سه تبدیل میشه
و اینطوری رنابسپاراز یک و سه میان و tRNA,rNA رو میسازناشتباه نیست غیر مستقیم نقش داره
-
@mahshid-avajian
من با گوشیم خیلی ریزه دیده نمیشه هر وقت با لپتاپ اومدم نگا میکنم