دامنه تابع وارون
-
سلاام. جواب این سوال میشه گزینه 3. مشکل من با بدست اوردن خود تابع وارون نیس اونو بدست اوردم. ولی کلا میشه بگین دامنشو چجوری باید بدست اورد؟ اخه پاسخنامه گفته چون دامنه تابع f اینه پس دامنه تابع وارون f هم اینه.. همچین چیزی برا همه سوالا درسته؟ برام قانع کننده نیس
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
سلاام. جواب این سوال میشه گزینه 3. مشکل من با بدست اوردن خود تابع وارون نیس اونو بدست اوردم. ولی کلا میشه بگین دامنشو چجوری باید بدست اورد؟ اخه پاسخنامه گفته چون دامنه تابع f اینه پس دامنه تابع وارون f هم اینه.. همچین چیزی برا همه سوالا درسته؟ برام قانع کننده نیس
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
Michael Vey
برد تابع اصلی میشه دامنه تابع وارون و بالعکس -
Michael Vey سلام
دامنه تابع وارون همان برد تابع اصلی خواهد بود ......
برای پیدا کردن برد در این جا از که میدونیم این تابع یکنوا و صعودی خواهد بود پس طول های اول و آخر را که قرار بدی در جا برد را به تو تحویل میده .....پس با توجه به دامنه که پیدا کردی از تابع اصلی که همون (+بینهایت، ۱] هست یه بار یک بزار که جواب یک هست و یک بار خود بینهایت که همون یک عدد بزرگ هست که میشه خود +بینهایت
....پس برد میشه (+بینهایت، ۱]=دامنه تابع وارون..........
-
ممنونمممم بچه ها
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on