چالش فیزیک
-
Matin 2
به نظر من افزایش فشار A بیشتر میشه...چون بالاخره سطح آزاد مایع در هر دو طرف یکم میاد بالا ولی قاعدتا مال آب ارتفاعش بیشتر از 13.6 برابر ارتفاع جیوه هستش(میشه 26.2 برابر که دیگه محاسبه شو نمینویسم)
و راجع به تفاوت فشار A و B ، طبق اصل هم ترازی میدونیم که فشار دو نقطه ی پایین A و B یکی ان. از طرفی به یک میزان ارتفاع آب و جیوه اومدن بالا...پس تا اینجا فشار سمت راست بیشتره چون چگالی جیوه بیشتره، از این به بعد باید فشار سمت چپ بیشتر از راست باشه تا نهایتا فشار ها هم ارز بشن. یعنی فشار A که سمت چپ هست بیشتره. -
Matin 2
نه کمی کمتر از دو برابر اندازه چگالی جیوه هست -
Matin 2
نه کمی کمتر از دو برابر اندازه چگالی جیوه هست -
@Scientist-20
خب تا بعد ار ظهر صبر کنیم اگر کسی نظر دیگه ای نداد بعد نتیجه رو اعلام کنیم ...فقط اگر زحمتی نیست تا عصر بفرمایید چرا کمی کمتر از دو برابر در نظر گرفتید ...
Matin 2
اوکی محاسبه اش رو الان مینویسم میفرستم -
@Scientist-20
خب تا بعد ار ظهر صبر کنیم اگر کسی نظر دیگه ای نداد بعد نتیجه رو اعلام کنیم ...فقط اگر زحمتی نیست تا عصر بفرمایید چرا کمی کمتر از دو برابر در نظر گرفتید ...
-
@Scientist-20
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید ، این سوال رو در یک گروه رفع اشکال یک نفر چند ماه پیش ازم پرسیده بود و جواب تشریحی رو ندارم فقط از زمانی که حل کردم یادمه کدوم گزینه درست بود. تا شب حتما خودم هم حل میکنم و نظرم رو میگم شما فقط پاسخ این رو بی زحمت بدید :
اگر در طرفی که سوال گفته به ارتفاع u آب اضافه کنیم و طرف دیگه طبق چیزی که نوشتید x/2 بالا بیاد رابطه u و x چیه ؟!
u=?x -
@Scientist-20
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید ، این سوال رو در یک گروه رفع اشکال یک نفر چند ماه پیش ازم پرسیده بود و جواب تشریحی رو ندارم فقط از زمانی که حل کردم یادمه کدوم گزینه درست بود. تا شب حتما خودم هم حل میکنم و نظرم رو میگم شما فقط پاسخ این رو بی زحمت بدید :
اگر در طرفی که سوال گفته به ارتفاع u آب اضافه کنیم و طرف دیگه طبق چیزی که نوشتید x/2 بالا بیاد رابطه u و x چیه ؟!
u=?xMatin 2
من فرض کردم اگه 13.6 سانتی متر آب اضافه کنیم، 0.5 سانتی متر جیوه در سمت راست میره بالا و 13.1 سانتی متر هم سطح آزاد آب میره بالا
پس اگه u سانتی متر آب اضافه کنیم...u/27.2 سانتی متر جیوه در سمت راست میره بالا -
@Scientist-20
Matin 2
جوابو بذار مُردیم از کنجکاوی :grinning_face_with_sweat: -
Matin 2
جوابو بذار مُردیم از کنجکاوی :grinning_face_with_sweat:@Scientist-20 در چالش فیزیک گفته است:
جوابو بذار مُردیم از کنجکاوی
مطمئنم این سوال اصلا برای شما سخت نبوده.

-
@Scientist-20 در چالش فیزیک گفته است:
جوابو بذار مُردیم از کنجکاوی
مطمئنم این سوال اصلا برای شما سخت نبوده.

Matin 2 بزرگ یا کوچک تر بودن فشار در دو نقطه ای که گفتم هم دقیقا با فاصله یکسانشون از سطح تراز و نسبت چگالی هاشون مشخص میشه.
همونطور که گفتید فشار َ A بیشتره.دفعه بعد باید بگردم دنبال یک سوال سخت تر :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Matin 2 بزرگ یا کوچک تر بودن فشار در دو نقطه ای که گفتم هم دقیقا با فاصله یکسانشون از سطح تراز و نسبت چگالی هاشون مشخص میشه.
همونطور که گفتید فشار َ A بیشتره.دفعه بعد باید بگردم دنبال یک سوال سخت تر :beaming_face_with_smiling_eyes:
Matin 2
سوال خیلی قشنگی بود
در حقیقت سه تا سوال بود در قالبِ یه تست
نظرت راجع به اون ارتفاع مایع و جیوه بالا اومده که گفتم چیه؟ تایید میکنی؟ -
Matin 2
سوال خیلی قشنگی بود
نظرت راجع به اون ارتفاع مایع و جیوه بالا اومده که گفتم چیه؟ تایید میکنی؟@Scientist-20 در چالش فیزیک گفته است:
سوال خیلی قشنگی بود
نظرت راجع به اون ارتفاع مایع و جیوه بالا اومده که گفتم چیه؟ تایید میکنی؟مثال خودتون :
فرض کنید 13.6 cm آب اضافه شده.
طبق رابطه ای که برای u و x نوشتم که x ارتفاع جیوه بالا اومده هست اگر u=13.6 در نظر بگیریم 'h/h هم 13.6 هست پس x میشه 0.5 و شما هم همینو گفتی.
خب طبق رابطه ای که در شکل 2 نوشتم سطح آب u-x اومده بالا که میشه 13.1 و شما هم همینو رو گفتید.
ممنون بابت وقتی که گذاشتی ... -
سلام
در این تاپیک هر روز یک سوال چالشی از فیزیک کنکور قرار داده میشه و بعد از اینکه بحث و تبادل نظر صورت گرفت توسط دوستان راجع به سوال، کسی که سوال رو گذاشته پاسخ تشریحیش رو هم قرار میده.
هدف تاپیک پس روشن شد...حالا چند تا نکته هم ذکر میکنم که حتما باید دقت داشت بهشون:- هر روز فقط یک سوال قرار داده میشه...سوال رو هم هرکسی میتونه بذاره.
- سوال هایی که میذارید رو حتما در ریپلای این پست بذارید تا همشون یه جا جمع باشن.
- سوال ها باید ایده دار و چالشی و در عین حال مطابق با استاندارد های کنکور سراسری باشن.
- بهتره سوالی که قرار میگیره قبل از ظهر باشه تا بقیه فرصت کافی برای فکر کردن داشته باشن و جواب هم مثلا حوالی شب قرار داده بشه.
- فقط از فیزیک سوال بذارید.
- اسپم ممنوع!
بریم برای شروع...

سوال جالبی بود!
روش فکر کنید رفقا -
-
S Schrodinger marked this topic as a question on
-

سوال جالبی بود!
روش فکر کنید رفقا@Scientist-20
سلام
به جای صبح تا ظهر فکنم ظهر تا شب بهتره صبح کسی نیست...(دبیرستان و ...)اگر تا شب وقت باشه من میرسم خونه ، هرچند میشه ذهنی هم حدس زد.
به نظر نکتش اینه که شتاب در اینجا همون دلتا x یعنی منفی سه دومه پس کافیه بزاریم تو معادله سرعت مکان در حرکت با شتاب ثابت
در نهایت چون سرعت اولیه مثبت بوده جابه جایی هم مثبته
حالا اگ تا شب جوابو نگفتی راه حلم رو میفرستم ....
-
@Scientist-20
سلام
به جای صبح تا ظهر فکنم ظهر تا شب بهتره صبح کسی نیست...(دبیرستان و ...)اگر تا شب وقت باشه من میرسم خونه ، هرچند میشه ذهنی هم حدس زد.
به نظر نکتش اینه که شتاب در اینجا همون دلتا x یعنی منفی سه دومه پس کافیه بزاریم تو معادله سرعت مکان در حرکت با شتاب ثابت
Matin 2
مسئله ای نیست...اون تایم رو حدودی گفتم وگرنه تا روش بحث نشه جوابی نمیذارم
اوکی منتظر جوابتم :)
فقط یچیز... منظورت از معادله سرعت مکان دقیقا کدوم معادله اس؟ -
@Scientist-20
سلام
Matin 2
ولی نگرشت رو در کل دوست داشتم
یه نگرش نو باعث میشه تست از درجه چالشی به متوسط نزول کنه :) -
Matin 2
مسئله ای نیست...اون تایم رو حدودی گفتم وگرنه تا روش بحث نشه جوابی نمیذارم
اوکی منتظر جوابتم :)
فقط یچیز... منظورت از معادله سرعت مکان دقیقا کدوم معادله اس؟@Scientist-20 من گفتم جابه جای تو یک ثانیه یعنی از صفر تا 1 میشه سرعت از زمان 0 تا زمان یک ثانیه اومدم تو ثانیه دوم هم همین کارو کردم دیدم انگار در دو برابر جابه جای داره از مجوع سرعت هام دو سوم کم میشه فهمیدم همین شتابه شتاب ما همون دوسوم هست البته این روش منه شاید یکی نظرش یه چی دیگه باشه
-

سوال جالبی بود!
روش فکر کنید رفقا -
@Zahra-Hamrang
بله درسته