سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
یه سوال
الان مثلا من تابع رو ضعف دارم ولی برنامه ی ازمون از تابع رد شده
من اینو چیکارش کنم؟کی درستشون کنم؟تو طول این 2 هفته ی مونده به ازمون اونارو درست کنم یا بشینم واسه بعدی بخونم که اونم گند نزنم و عقب نمونم؟ -
mahan hosein poor توی ایستگاه های جبرانی باید ضعف هات رو برطرف کنی
-
@Fargol-Sh کلا یه دونه داره داره واسه دهم اونم نزدیک به کنکوره
-
mahan hosein poor نه بابا
دی هست
عید هست
توی هر آزمون بعدی معمولا یه کم از مطالب آزمون قبلی هست
و... -
@Fargol-Sh هممم خوب شد گفتی.یه سردرگمیه عجبی دارم سر اینطور چیزا
-
mahan hosein poor بزرگش نکن که بد میرن رومخت
بیخیال بابا -
@ببرزخمی
نمیدونم این حرف که میگم چقدر رو شما تأثیر میزاره امیدوارم درک کنید فقط میخوام کمک کنم
ما یه فامیلی داشتیم که سه سال بود پشت کنکور بود و رتبش پایین تر ۲۰هزار نمی اومد کلا بیچاره آنقدر وضعش خراب بود
سال قبل بود خبر اومد این بنده خدا داروسازی تبریز قبول شده همهمون شکه شدیم اصلا مگه میشد باور کن ترازش از ۴۸۰۰ بالاتر نمیرفت
یارو رتبه ۱۹۰۰ آورد میتونست پزشکی هم بخونه ولی دارو رو ترجیح داد وقتی بهش زنگ زدیم پرسیدیم چطوری آنقدر پیشرفت کردی گفت دیگه قلم چی ندادم !
بعضی ها وقتی سال آخر دیگه ترازشون پیشرفت نمیکنه افتضاح کم میارن و تسلیم میشن و دیگه ادامه نمیدن اینم همینجوری بود دقیقا مثل داداش من که اواخر چون ترازش پیشرفت نکرد افسرده شد ... کم آورده بود هر دفعه که ترازش افت میکرد دیگه ادامه نمیداد تا اینکه دیگه قلم چی رو کنار گذاشته بود خودش تنهایی برای خودش برنامه میریخته و با پیوستگی درس میخونده اینا رو گفتم که بدونین قلم چی همه چیز نیست باور کنید همه چی وابسته به پیوستگی و یکنواخت خوندنه اگه احساس میکنید با قلم چی پیشرفت نمیکنید بزاریدش کنار و خودتون بخونید -
@ببرزخمی
خواهش میکنم
انشالله که راضی میشن -
بچه ها من این دومین بارمه که نتونستم کارنامه ارسال کنم
این هفته بد جوری مریض بودم دیگه گفتم امروز خوب شدمسر جلسه دچار حمله شدم ....
فقط زمین و ریاضی رو جواب داده بودم بقیه مونده بود حالا اون دو تا رو میفرستم یه چیزی فرستاده باشم انشالله دفعه بعد دیگه حتما کارناممو میزارم
-
من گزینه دوئی تجربی ام
آزمون قبل رتبه مو گفتم ، فکر کنم کارنامه هم فرستادم ولی این دفعه به بودجه نرسیده بودم ، آزمون رو ندارم
انشاءالله آزمون بعدی می ترکونم -
محمد فواد اول باید رفت سراغ درسی که کلی خوندی و خودت میخوای بالا بزنیش سوالای اون رو تا جای ممکن جواب میدی بعد میری بقیه درسا توی بقیه درسا به صورت سوال نگاه میکنی ببنی میتونی جواب بدی یا نه اگه دیدی میتونی جواب میدی اگه دیدی نمیتونی میری بعد بعد این مرحله دوباره میری توی درس مد نظر و سعی میکنی همه سوالا رو جواب بدی بعد میری سراغ بیقه درسا چون احتمال داره توی بقیه درسه به سوالات وقت گیر برسی بهتره این کارو کنی امید وارم کمک کرده باشم
-
حسین کاظمی 0 مرسی ️
-
@Fargol-Sh 2
-
Michael Vey از هم مدرسه ایت جلو زدی یا نه؟
-
@Fargol-Sh نو
-
Michael Vey اخی
-
@Fargol-Sh از 224 رسیدم ب 962 میخواستم جلو بزنم ازش؟ اون الان 46 اورده میگه گند زدم
-
Michael Vey چیش منظورته ؟
رتبه ؟
تو کدوم بخش؟