فرجه و رادیکال
-
سلام دوستان وقتتون بخیر🥰🥰
ببخشید من یه سوال دارم اینکه ما وقتی رادیکال داریم و میخوایم به یه فرجه دیگه برسونیم فقط رادیکال به توان میرسه
وقتی عدد رو میخوایم به فرجه برسونیم عدد هم به توان میرسه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
کنکور۹۶ ۱۴۰۲ -
خوب تا وقتی که رادیکال هات حذف نشدن عدد به توان نمیرسه ولی وقتی رادیکال از بین رفت عدد به توان میرسه مثلاً اگه بگه 3√ به توان دو جواب میشه ۳ و خود عدد به توان نمیرسه ولی اگه گفت 3√ به توان چهار میشه ۹ و علاوه بر اینکه رادیکال از بین میره عدد هم به توان میرسه
-
خوب تا وقتی که رادیکال هات حذف نشدن عدد به توان نمیرسه ولی وقتی رادیکال از بین رفت عدد به توان میرسه مثلاً اگه بگه 3√ به توان دو جواب میشه ۳ و خود عدد به توان نمیرسه ولی اگه گفت 3√ به توان چهار میشه ۹ و علاوه بر اینکه رادیکال از بین میره عدد هم به توان میرسه
D Oo آخه الان تو این سوال رادیکال 27به فرجه 3رسید شد رادیکال 3به توان 3با فرجه 6
-
D Oo یا چون عدد توان 3داره فقط فرجه 2رو به توان میرسونیم
-
D Oo آخه الان تو این سوال رادیکال 27به فرجه 3رسید شد رادیکال 3به توان 3با فرجه 6
Foruzan Taheri این سوال کاملا صحیح حل شده و هیچ مغایرتی با اون چه که من گفتم نداره
-
Foruzan Taheri این سوال کاملا صحیح حل شده و هیچ مغایرتی با اون چه که من گفتم نداره
D Oo من میدونم صحیح حل شده من فقط سوالم این بود که وقتی یه عدد با فرجه 2داریم مثلا میخوایم این رو فرجه 3بگیریم باید چیکار کنیم همین
-
D Oo من میدونم صحیح حل شده من فقط سوالم این بود که وقتی یه عدد با فرجه 2داریم مثلا میخوایم این رو فرجه 3بگیریم باید چیکار کنیم همین
Foruzan Taheri
من این مدل سوال منظورم -
Foruzan Taheri کافیه خود عدد رو به توان ۳ ببری رادیکال رو هم به توان سه ببری همین سه بار بنویس تو هم ضرب کن
-
Foruzan Taheri
من این مدل سوال منظورمForuzan Taheri آره
2√×2√×2√=2³√⁶ -
Foruzan Taheri کافیه خود عدد رو به توان ۳ ببری رادیکال رو هم به توان سه ببری همین سه بار بنویس تو هم ضرب کن
D Oo خیلی ممنونم🥰🥰🥰
فقط یه سوال دیگه میشه جوابم بدید
اینکه وقتی من یه عدد دارم که توان 3داره مثل همون 27دیگه نمیخواد عدد رو به توان 3برسونم چون خودش توان 3داره🥺
-
D Oo خیلی ممنونم🥰🥰🥰
اینکه وقتی من یه عدد دارم که توان 3داره مثل همون 27دیگه نمیخواد عدد رو به توان 3برسونم چون خودش توان 3داره🥺
Foruzan Taheri در فرجه و رادیکال گفته است:
D Oo خیلی ممنونم🥰🥰🥰
خوب ببین من سوالات رو واضح متوجه نشدم منظورت اینه که یه عددی که توان داره به توان نمیرسه ؟!
اگه منظورت اینه نه اشتباهه باید دوباره به توان برسونی حتی اگه خودشم توان داشته باشه . -
Foruzan Taheri در فرجه و رادیکال گفته است:
D Oo خیلی ممنونم🥰🥰🥰
خوب ببین من سوالات رو واضح متوجه نشدم منظورت اینه که یه عددی که توان داره به توان نمیرسه ؟!
اگه منظورت اینه نه اشتباهه باید دوباره به توان برسونی حتی اگه خودشم توان داشته باشه .D Oo منظورم این که مثلا فرجه 3بگیریم چون خود 27توان 3 داره دیگه نمیخواد به توان برسونیم اینجوری که استاد لکستانی حل کردن من چنین برداشتی داشتم
-
D Oo منظورم این که مثلا فرجه 3بگیریم چون خود 27توان 3 داره دیگه نمیخواد به توان برسونیم اینجوری که استاد لکستانی حل کردن من چنین برداشتی داشتم
Foruzan Taheri
فک کنم دیگه منظورتون این بود کلا اینارو حفظ نکن چون تازه اول کاری پشت هم بنویس ضرب کن بعد که بیشتر تمرین کردی تست زدی دیگه دستت میاد نمیخواد بنویسی -
Foruzan Taheri
فک کنم دیگه منظورتون این بود کلا اینارو حفظ نکن چون تازه اول کاری پشت هم بنویس ضرب کن بعد که بیشتر تمرین کردی تست زدی دیگه دستت میاد نمیخواد بنویسیD Oo بله بله خیلی ممنونم خیلی لطف کردید 🥰🥰🥰🥰
-
D Oo بله بله خیلی ممنونم خیلی لطف کردید 🥰🥰🥰🥰