سوال برد تابع جز صحیح
-
سلام بچه ها.. این سوالو توضیح بدین پلیز.. من با عدد گذاری اینو شانسی زدم ولی روش پاسخنامشو نفهمیدم شما چجوری حل میکنین اینو

دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 همیار
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها.. این سوالو توضیح بدین پلیز.. من با عدد گذاری اینو شانسی زدم ولی روش پاسخنامشو نفهمیدم شما چجوری حل میکنین اینو

دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 همیار
-

این پست پاک شده! -

-
@Scientist-20 مورد 3 رو نفهمیدم
-
@Scientist-20 مورد 3 رو نفهمیدم
Michael Vey
صورت مسئله گفته حاصلِ "x" منهای " براکتِ x+1 "
منم حسابش کردم -
Michael Vey
صورت مسئله گفته حاصلِ "x" منهای " براکتِ x+1 "
منم حسابش کردم@Scientist-20 اهاااا عبارت 2 رو درست نخونده بودم.. حالا متوجه شدم
چ سوال عجیبی
خییلی قشنگ توضیح دادی تنکیوتم -
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
M Michael Vey has marked this topic as unsolved on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
@Scientist-20 اهاااا عبارت 2 رو درست نخونده بودم.. حالا متوجه شدم
چ سوال عجیبی
خییلی قشنگ توضیح دادی تنکیوتمMichael Vey
ارادت
لایک کن که جای دوری نمیره:face_with_monocle: -
Michael Vey
ارادت
لایک کن که جای دوری نمیره:face_with_monocle:@Scientist-20 من کلا باهرکی حرف میزنم بهش اعتبار میدم اول بعد پیامشو میخونم:face_with_tears_of_joy:
اما اگ میخوای ب درجات بالا برسونمت ک امشب ی نمه سرم شلوغه.. فردا یادم بود حتما دادا -
@Scientist-20 من کلا باهرکی حرف میزنم بهش اعتبار میدم اول بعد پیامشو میخونم:face_with_tears_of_joy:
اما اگ میخوای ب درجات بالا برسونمت ک امشب ی نمه سرم شلوغه.. فردا یادم بود حتما داداMichael Vey
نه حاجی در اون حد منظورم نبود ممنون
راه حلی که فرستادمو گفتم بلایک :/ -
Michael Vey
راه حلی که فرستادمو گفتم بلایک :/@Scientist-20 اواا از دستم در رفته بوود.. لایکیدم
-
@Scientist-20 اواا از دستم در رفته بوود.. لایکیدم
Michael Vey
مرسی داش
یاعلی -
Michael Vey
راه حلی که فرستادمو گفتم بلایک :/@Scientist-20 خا تو هم بلایکا.. عااایش
*از هر دست بدهی از همون دست میگیری -
@Scientist-20 خا تو هم بلایکا.. عااایش
*از هر دست بدهی از همون دست میگیریMichael Vey
تو ک اعتبار داری :face_with_monocle: -
Michael Vey
تو ک اعتبار داری :face_with_monocle:@Scientist-20 ببین داری بازی کثیفی شروع میکنیاااا
-
@Scientist-20 ببین داری بازی کثیفی شروع میکنیاااا
Michael Vey
////: