Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. آزمون
  3. آزمون های آزمایشی
  4. کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
آزمون سالیانه قلمچی
E
سلام کسی اطلاع داره از کجا میشه آزمون سالیانه قلمچی رو دانلود کرد؟
آزمون های آزمایشی
رتبه دهک
I
بچه ها ما تو مدرسه ازمون قلمچی میدیم. الان یه رتبه دارم رتبه دهک ، این رتبه کلاسیه؟
آزمون های آزمایشی
31 فروردین
د
سلام همگی اگه کسی سنجش امروز رو داره ممنون میشم اینجا آپلود کنه
آزمون های آزمایشی
بچهای تجربی اونای ک جمعه ازمون دارن بیان
د
بیاین بگین این آزمونو تا کجا رسیدین چ مبحثای از هر درس خونده شده یا نرسیدین ببینیم اوضاعمون نسبت ب بقیه چطوریه
آزمون های آزمایشی
خیلی سبز و سنجش مدارس برتر؟
Anzw 18A
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب و عالی باشه خواستم بپرسم که شما میدونید خیلی سبز، سنجش و زیستاز راجع ب استفاده از pdf آزمون هاشون رضایت دارن یا نه؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
آزمون های آزمایشی
گزینه ۲ یا قلم چی؟
SharagimS
سلام دوستان، به نظرتون گزینه ۲ بهتره یا قلم چی؟
آزمون های آزمایشی
گزینه دو
Baby-_-YoodaB
سلام چند تا ازمونه اصلا بهم زنگ نزدن برای حضوری دادن برای ازمون فردا هم زنگ نزدن و جوابم نمیدن فقط من اینطورم؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
آزمون های آزمایشی
مرحله دو سنجش ۱۴۰۲
Mahdieh teM
Topic thumbnail image
آزمون های آزمایشی
قلم چی
Fatemeh iranmaneshF
سلام دوستان کسی فیلم تحلیل آزمون ریاضی 15 اردیبهشت داره یا می‌دونه از کجا باید پیدا کنم توسایت قلم چی هم فقط برا بچه های انسانی و تجربی گذاشته بود
آزمون های آزمایشی
آزمون جامع سنجش تجربی ۱۴۰۰
A
سلام کسی فایل ۳تا سنجش جامع تجربی ۱۴۰۰ رو داره با جواب واسم بفرسته لطفا
آزمون های آزمایشی
کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
F
سلام بچه های ماه الا 🥰 اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ...... اهم اهم خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی‌ () داری بی سواد هم خودتی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @انسانیا @تجربیا @ریاضیا
آزمون های آزمایشی
آزمونای جامع سال قبل
A
سلام کسی چنل تلگرام یا سایت یا... میشناسه که سوالای آزمون جامع سنجش و جامع گزینه۲ پارسال تجربی رو مرتب با جواب گذاشته باشه ممنون میشم بفرستید @دانش-آموزان-آلاء
آزمون های آزمایشی
کسی میدونه کنکور آزمایشی جریانش چیه ؟!
K
من از خیلیا شنیدم که تو پایه دهم و یازدهم کنکور آزمایشی دادند.کسی اینجا تجربه اش داره؟! و اینکه سوالاتش همون سوالات کنکور سراسری است یا نه؟!
آزمون های آزمایشی
محاسبه تراز قلمچی
E
بچه ها سلام؛ من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم. خیلی ممنون
آزمون های آزمایشی
آزمون های گزینه دو ویژه دی
Mahdieh teM
بچه هاااااا جونم سلام من آزمون های گزینه دو ویژه دی رو میخوام میشه لطفا یکی بگه از کجا گیرشون بیارم @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تجربیا
آزمون های آزمایشی
گزینه دویی ها یه دقیقه پلیز...
TaranommmT
سلام بچها امیدوارم حال همگی خوب باشه میخواستم بپرسم پیش آزمون هر آزمون رو دقیقا باید از کجای سایت دانلود کنم؟ @دانش-آموزان-آلاء
آزمون های آزمایشی
مدارک ثبت نام قلمچی
D
سلام دوستان مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نامِ آزمونای قلمچی رو می‌شه بگید؟ و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانش‌آموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارممی‌تونم ثبت ‌نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
آزمون های آزمایشی
تحلیل ازمون قلم چی
sara mohammadpourS
سلام وقتتون بخیر. من ازمون های آزمایشی امسال و سال پیش قلم چی رو میزنم و برای تحلیلش از سایت درس آرا استفاده میکنم اما این سایت فقط‌تحلیل ازمون های امسال رو گذاشتن و میخواستم بدونم که از کجا میتونم تحلیل ازمون های سال پیش رو هم پیدا کنم؟
آزمون های آزمایشی
آزمون های آزمایشی
I
سلام بچه ها کدوم آزمون بهتره(گزینه 2_قلمچی_سنجش_گاج؟) شما کدومو شرکت کردید؟و راضی هستید؟
آزمون های آزمایشی
آزمون های گزینه دو
فاطمه زارعی 2ف
سلام دوستان یه سوال داشتم من آزمون های گزینه دو ۳ مرحله رو ثبت نام کردم آیا بقیه مراحل هم برام تو سایت قرار میگیره ؟
آزمون های آزمایشی

کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده آزمون های آزمایشی
340 دیدگاه‌ها 45 کاربران 10.2k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • پرستو باباییپ پرستو بابایی

Michael Vey
    وای خدای من 😲 ۴۶ کشوری خیلییه ها !!

Michael VeyM آفلاین
    Michael VeyM آفلاین
    Michael Vey
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

پرستو بابایی اره.. برا همین تصمیم گرفتم فعلا هدفمو بزارم رو رتبه کشوری زیر 200 😂
    البت جامع اماری فوقش 13 هزار نفره هاا

ناتینگ برای گفتن

پرستو باباییپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • D OoD D Oo

@ببرزخمی
      نمی‌دونم این حرف که میگم چقدر رو شما تأثیر می‌زاره امیدوارم درک کنید فقط می‌خوام کمک کنم
      ما یه فامیلی داشتیم که سه سال بود پشت کنکور بود و رتبش پایین تر ۲۰هزار نمی اومد کلا بیچاره آنقدر وضعش خراب بود
      سال قبل بود خبر اومد این بنده خدا داروسازی تبریز قبول شده همه‌مون شکه شدیم اصلا مگه میشد باور کن ترازش از ۴۸۰۰ بالاتر نمیرفت
      یارو رتبه ۱۹۰۰ آورد میتونست پزشکی هم بخونه ولی دارو رو ترجیح داد وقتی بهش زنگ زدیم پرسیدیم چطوری آنقدر پیشرفت کردی گفت دیگه قلم چی ندادم !
      بعضی ها وقتی سال آخر دیگه ترازشون پیشرفت نمیکنه افتضاح کم میارن و تسلیم میشن و دیگه ادامه نمیدن اینم همینجوری بود دقیقا مثل داداش من که اواخر چون ترازش پیشرفت نکرد افسرده شد ... کم آورده بود هر دفعه که ترازش افت میکرد دیگه ادامه نمی‌داد تا اینکه دیگه قلم چی رو کنار گذاشته بود خودش تنهایی برای خودش برنامه می‌ریخته و با پیوستگی درس میخونده اینا رو گفتم که بدونین قلم چی همه چیز نیست باور کنید همه چی وابسته به پیوستگی و یکنواخت خوندنه اگه احساس میکنید با قلم چی پیشرفت نمیکنید بزاریدش کنار و خودتون بخونید

مهسا استوارم آفلاین
      مهسا استوارم آفلاین
      مهسا استوار
      دوازدهم

D Oo به نظرم بستگی داره با چه هدفی آزمون بدین، من قلمچی رو به خاطر حضوری بودنش انتخاب کردم وگرنه مشخصه که سطح سوالاتش بالاتر از کنکوره، مثلا کسی که تو مدیریت زمان مشکل داره باید آنقدر آزمون بده تا بتونه مدیریت کنه و مثلا مشاور من ترجیح داد به صورت حضوری تجربش کنم، وگرنه باید حتما تو خونه موقع درس خوندن سوالات کنکور و آزمون های دیگه رو هم کار کنیم که با آمادگی کامل باشیم، رتبه و تراز آزمون های آزمایشی مهمن اما نه اونقدر که آدم بخواد بیش از حد بهش بها بده، بیشتر این مهمه که متوجه بشی اون درسه رو خوب و عمیق یاد گرفتی یا نه.

معتقدم سخته ولی نشد نداره... 🌱🌟

مصطفي عباسیانم 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • Michael VeyM Michael Vey

پرستو بابایی اره.. برا همین تصمیم گرفتم فعلا هدفمو بزارم رو رتبه کشوری زیر 200 😂
        البت جامع اماری فوقش 13 هزار نفره هاا

پرستو باباییپ آفلاین
        پرستو باباییپ آفلاین
        پرستو بابایی
        فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey
        انشاءالله که همیشه موفق باشید و بتونید به رتبه دلخواهتون برسید 🌹🌹

ما را بِه ســـخت جانیِ خود ..این گُمان نبود

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • پرستو باباییپ پرستو بابایی

Michael Vey
          انشاءالله که همیشه موفق باشید و بتونید به رتبه دلخواهتون برسید 🌹🌹

Michael VeyM آفلاین
          Michael VeyM آفلاین
          Michael Vey

پرستو بابایی ممنونممم تو هم گیشنگگ

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • ComradeC Comrade

gddfagrfdg.PNG
            لعنت بر این زندگی

ComradeC آفلاین
            ComradeC آفلاین
            Comrade
            ریاضی

@سینا-بیات امروز که رفته بودم مدرسه یکم امید گرفتم و فهمیدم اوضاعم بد نیست، امروز معلم ریاضیمون چند تا از بچه ها رو برد پای تخته و همشون درس دهم رو که بلد نبودن هیچ ابتدایی رو هم بلد نبودن! یکیشون که عجوبه بود، میگفت 1 منهای 2 چهارم، برابر است با منفی 6 چهارم 😑 ، حالا خوبه مدرسه ما خاص هست و بچه ها با آزمون اومدن مدرسه!(شهر قم، مدرسه ماندگار صدوق، امسال توی قم آزمون ورودی نمونه دولتی ها و ماندگار ها یکی بود، و برای قبولی توی ماندگار ها باید امتیاز بالاتری میاوردی نسبت به نمونه دولتی و از نظر رتبه ها در کنکور، بهترین مدارس قم به ترتیب تیزهوشان قدوسی، تیزهوشان شهریاری و ماندگار صدوق(مدرسه من) هستن، امروز واقعا فهمیدم که مجازی بودن چه ضربه ای به پایه بچه ها زده...) معلم ریاضی مون گفت اگه اینجا اینجوریه، دیگه توی مدارس عادی چه خبره 🧐

☭ i believe in one thing only, the power of human will ☭

ComradeC D OoD Baby-_-YoodaB Amin OveiciA 5 پاسخ آخرین پاسخ
            7
            • ComradeC Comrade

@سینا-بیات امروز که رفته بودم مدرسه یکم امید گرفتم و فهمیدم اوضاعم بد نیست، امروز معلم ریاضیمون چند تا از بچه ها رو برد پای تخته و همشون درس دهم رو که بلد نبودن هیچ ابتدایی رو هم بلد نبودن! یکیشون که عجوبه بود، میگفت 1 منهای 2 چهارم، برابر است با منفی 6 چهارم 😑 ، حالا خوبه مدرسه ما خاص هست و بچه ها با آزمون اومدن مدرسه!(شهر قم، مدرسه ماندگار صدوق، امسال توی قم آزمون ورودی نمونه دولتی ها و ماندگار ها یکی بود، و برای قبولی توی ماندگار ها باید امتیاز بالاتری میاوردی نسبت به نمونه دولتی و از نظر رتبه ها در کنکور، بهترین مدارس قم به ترتیب تیزهوشان قدوسی، تیزهوشان شهریاری و ماندگار صدوق(مدرسه من) هستن، امروز واقعا فهمیدم که مجازی بودن چه ضربه ای به پایه بچه ها زده...) معلم ریاضی مون گفت اگه اینجا اینجوریه، دیگه توی مدارس عادی چه خبره 🧐

ComradeC آفلاین
              ComradeC آفلاین
              Comrade
              ریاضی

@سینا-بیات امروز چقدر خندیدم 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • ComradeC Comrade

ComradeC آفلاین
                ComradeC آفلاین
                Comrade
                ریاضی

@سینا-بیات
                یکی که عجوبه بود، میگفت 0 منهای رادیکال 2 برابر 0 هست، معلم ریاضی خندید و گفت اونوقت چرا؟ گفت چون صفر چیزی نداره که ازش کم بشه 🙄 😶 😱 🤭

محمد فوادم SchrodingerS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • ComradeC Comrade

@سینا-بیات
                  یکی که عجوبه بود، میگفت 0 منهای رادیکال 2 برابر 0 هست، معلم ریاضی خندید و گفت اونوقت چرا؟ گفت چون صفر چیزی نداره که ازش کم بشه 🙄 😶 😱 🤭

محمد فوادم آفلاین
                  محمد فوادم آفلاین
                  محمد فواد

@سینا-بیات 😂 مرزهای ریاضی رو جابجا کرد

ツ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • ComradeC Comrade

D OoD آفلاین
                    D OoD آفلاین
                    D Oo

@سینا-بیات 😂عجب نخبه هوایی دارین شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • ComradeC Comrade

Baby-_-YoodaB آفلاین
                      Baby-_-YoodaB آفلاین
                      Baby-_-Yooda
                      دانش آموزان آلاء دوازدهم

@سینا-بیات
                      جالب بود ولی نزار غرور جلوی پیشرفت رو بگیره
                      موفق باشی

He is my favorite

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      6
                      • ComradeC Comrade

@سینا-بیات

SchrodingerS آفلاین
                        SchrodingerS آفلاین
                        Schrodinger

@سینا-بیات
                        راس میگفت😂 😂 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

g2.PNG
                          gg2.PNG
                          گند زدم یوووهوووو
                          ترازم 7747 تراز برترا 8901
                          هعععععی

Zahra.tgZ آفلاین
                          Zahra.tgZ آفلاین
                          Zahra.tg
                          فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey این صفحه رو از کجا میبینید؟؟؟

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • Zahra.tgZ Zahra.tg

Michael Vey این صفحه رو از کجا میبینید؟؟؟

Michael VeyM آفلاین
                            Michael VeyM آفلاین
                            Michael Vey

@دختر-بهار تو قسمت وضعیت کلی

ناتینگ برای گفتن

Zahra.tgZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • F fateme.shafeie

سلام بچه های ماه الا 🥰
                              اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
                              اهم اهم 🙄
                              خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
                              این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
                              پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
                              هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی‌ (😐) داری
                              بی سواد هم خودتی
                              @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
                              @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
                              @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
                              @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
                              @انسانیا
                              @تجربیا
                              @ریاضیا

IIAIII آفلاین
                              IIAIII آفلاین
                              IIAII

@Fargol-Sh وای من سال ها بود دوست داشتم یه همچین چیزی به وجود بیاد. گروه های تلگرام هم تشکیل میدادم که بچه ها کارنامه هاشونو بفرستن ولی هیچکی همکاری نمیکرد. خیلی خوبه که این تاپیکو تشکیل دادی🥰

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              5
                              • IIAIII IIAII

@Fargol-Sh وای من سال ها بود دوست داشتم یه همچین چیزی به وجود بیاد. گروه های تلگرام هم تشکیل میدادم که بچه ها کارنامه هاشونو بفرستن ولی هیچکی همکاری نمیکرد. خیلی خوبه که این تاپیکو تشکیل دادی🥰

F آفلاین
                                F آفلاین
                                fateme.shafeie
                                فارغ التحصیلان آلاء

@m-sina خوشحال میشیم کنارمون باشید 🥰

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • F fateme.shafeie

سلام بچه های ماه الا 🥰
                                  اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
                                  اهم اهم 🙄
                                  خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
                                  این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
                                  پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
                                  هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی‌ (😐) داری
                                  بی سواد هم خودتی
                                  @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
                                  @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
                                  @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
                                  @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
                                  @انسانیا
                                  @تجربیا
                                  @ریاضیا

IIAIII آفلاین
                                  IIAIII آفلاین
                                  IIAII

این آزمون پریروز من (20 آبان 1401)
                                  83d6cb6c-373b-40ff-8f7b-214b1973f7b0-image.png
                                  fdef8c88-e921-4659-81ef-ed90148ea09a-image.png

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  5
                                  • IIAIII IIAII

این آزمون پریروز من (20 آبان 1401)
                                    83d6cb6c-373b-40ff-8f7b-214b1973f7b0-image.png
                                    fdef8c88-e921-4659-81ef-ed90148ea09a-image.png

F آفلاین
                                    F آفلاین
                                    fateme.shafeie
                                    فارغ التحصیلان آلاء

@m-sina سعی این آزمون بعدی هر درس رو فقط ۱۰ درصد بکشی بالاتر

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • مهسا استوارم مهسا استوار

D Oo به نظرم بستگی داره با چه هدفی آزمون بدین، من قلمچی رو به خاطر حضوری بودنش انتخاب کردم وگرنه مشخصه که سطح سوالاتش بالاتر از کنکوره، مثلا کسی که تو مدیریت زمان مشکل داره باید آنقدر آزمون بده تا بتونه مدیریت کنه و مثلا مشاور من ترجیح داد به صورت حضوری تجربش کنم، وگرنه باید حتما تو خونه موقع درس خوندن سوالات کنکور و آزمون های دیگه رو هم کار کنیم که با آمادگی کامل باشیم، رتبه و تراز آزمون های آزمایشی مهمن اما نه اونقدر که آدم بخواد بیش از حد بهش بها بده، بیشتر این مهمه که متوجه بشی اون درسه رو خوب و عمیق یاد گرفتی یا نه.

مصطفي عباسیانم آفلاین
                                      مصطفي عباسیانم آفلاین
                                      مصطفي عباسیان
                                      دانش آموزان آلاء

مهسا استوار منم دوست دارم آزمون های دیگه رو کار کنم ولی راضی نیستن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3

@دختر-بهار تو قسمت وضعیت کلی

Zahra.tgZ آفلاین
                                        Zahra.tgZ آفلاین
                                        Zahra.tg
                                        فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey نمیاره برام کلا همچین چیزی رو
                                        وضعیت کلی یعنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • Amir ali NikfardA آفلاین
                                          Amir ali NikfardA آفلاین
                                          Amir ali Nikfard
                                          دانش آموزان آلاء
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amir ali Nikfard انجام شده

Screenshot_۲۰۲۲۱۱۱۳-۲۳۱۱۱۸_Chrome.jpg
                                          کارنامه آزمون ۲۰ آبان
                                          پ.ن: این دفعه هم بخاطر امتحانات مدرسه و هم بخاطر اینکه ۲ روز مریض بودم خیلی خوب نبودم. ولی آزمون قبلی یعنی ۶ آبان رو ۶۰۰۰ زدم

زندگى پيشنهاديست كه يكبار بيشتر بهت داده نميشه، هدرش نده !

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 16
                                          • 17
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه