کندخوانی
-
سلام بچه ها شما چیکار میکنید که توی یک ساعت و نیم هم درسنامه میخونید هم کتاب درسی و میخونید هم خلاصه نویسی میکنید هم تست اموزشی میزنید و هم تست هارو تحلیل و بررسی میکنید هم نکاتشون و مینویسید و هم علامت دارشون میکنید؟
من از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۴ ظهر فقط داشتم مبحث عدد اتمی و عدد جرمی شیمی و میخوندم کتاب درسی و دیگه نشد بخونم تستم زدم شیش تا بود همش تو کتاب تستم از این مبحث اینقدر خوندم اخرم فقط دوتاش درست دوتا غلط و دوتا نزده تحلیلشونم نکردم
خلاصه نویسی و اون کاراهم اصلا فقط درسنامه و این شش تا تست سه ساعت طول کشیده
من از بچگی اینطوریم همیشه وقت کم میاوردم و کندخوانم حالا هم نمیدونم چیکار کنم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
منم لنگه ی خودتم، واقعا در تعجبم بقیه تو یه ساعت چجوری اینهمه کار انجام میدن، من ۲,۳ ساعت میزارم جلوم، و تو همون ۲,۳ صفحه ی کتاب قفلم، واقعا اعصابم خورد میشه. نمیدونم باید چیکار کنم،
همون بقیه هایی که دارین اینهمه کار انجام میدین ، بیاین به ما هم توضیح بدین! 🦦 -
منم لنگه ی خودتم، واقعا در تعجبم بقیه تو یه ساعت چجوری اینهمه کار انجام میدن، من ۲,۳ ساعت میزارم جلوم، و تو همون ۲,۳ صفحه ی کتاب قفلم، واقعا اعصابم خورد میشه. نمیدونم باید چیکار کنم،
همون بقیه هایی که دارین اینهمه کار انجام میدین ، بیاین به ما هم توضیح بدین! 🦦 -
باید تایم بندی کنی مختصر
-
سلام بچه ها شما چیکار میکنید که توی یک ساعت و نیم هم درسنامه میخونید هم کتاب درسی و میخونید هم خلاصه نویسی میکنید هم تست اموزشی میزنید و هم تست هارو تحلیل و بررسی میکنید هم نکاتشون و مینویسید و هم علامت دارشون میکنید؟
من از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۴ ظهر فقط داشتم مبحث عدد اتمی و عدد جرمی شیمی و میخوندم کتاب درسی و دیگه نشد بخونم تستم زدم شیش تا بود همش تو کتاب تستم از این مبحث اینقدر خوندم اخرم فقط دوتاش درست دوتا غلط و دوتا نزده تحلیلشونم نکردم
خلاصه نویسی و اون کاراهم اصلا فقط درسنامه و این شش تا تست سه ساعت طول کشیده
من از بچگی اینطوریم همیشه وقت کم میاوردم و کندخوانم حالا هم نمیدونم چیکار کنم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh همه ی این کارایی که گفتی رو که واقعا نمیشه توی یک ساعت و نیم انجام داد
ولی من دیدم که نزدیک کنکور بچه ها توی یک ونیم ساعت درسنامه و کتاب رو میخونن و...که بنظرم علتش اینه که در طی سال مرور زیادی داشتن هم از درسنامه هم از کتاب که این باعث میشه مرورها خیلی سریع تر بشه برای همین الان که اول سال هست بنظرم خیلی نگران نباش و تمرکز رو بیشتر روی یادگیری بزار و حتما مرور کن روزای بعد مطلبی که خوندی رو چون خود مرور باعث افزایش سرعت میشه،مرور قابلیت معجزه داره،موفق باشی
-
این همه کار لازم نیست
مثلا تو همین شیمی
شما باید درسنامه رو بذاری جلوت و شروع کنی به خوندن( بنظرم برای شما خیلی سبز یا مهروماه گزینه خوبیه)
بعد مثلا همین مبحث عدد جرمی و اتمی رو که خوندی، تستای مضرب 5 رو حل کنی و بعد بشینی تحلیل کنی
و همینطور مبحث به مبحث جلو بری و تمامِ درسنامه فصل + تست های مضرب 5 رو کامل زده باشی و تحلیل کرده باشی
نهایتا اون تست هایی هم که مونده زمان دار حل کنی...حالا همش هم نشد مهم نیست چون کتاب ها معمولا تست زیاد میذارن آدم نمیرسه همشو بزنه.
دیگه وسواس رو باید بذاری کنار...این که مثلا درسنامه خوندی بعد پاشی بری کتاب درسی هم بخونی دیگه معنی نداره...درسنامه یا جزوه ای که میخونی باید به قدری کامل باشه که کتاب درسی هم پوشش بده...اگه اینطور نباشه همون بهتر آدم بشینه کتاب درسی بخونه. -
Bahar Gh همه ی این کارایی که گفتی رو که واقعا نمیشه توی یک ساعت و نیم انجام داد
ولی من دیدم که نزدیک کنکور بچه ها توی یک ونیم ساعت درسنامه و کتاب رو میخونن و...که بنظرم علتش اینه که در طی سال مرور زیادی داشتن هم از درسنامه هم از کتاب که این باعث میشه مرورها خیلی سریع تر بشه برای همین الان که اول سال هست بنظرم خیلی نگران نباش و تمرکز رو بیشتر روی یادگیری بزار و حتما مرور کن روزای بعد مطلبی که خوندی رو چون خود مرور باعث افزایش سرعت میشه،مرور قابلیت معجزه داره،موفق باشی
@ik-miss پس بچه ها چه زمانی خلاصه نویسی میکنن؟
-
این همه کار لازم نیست
مثلا تو همین شیمی
شما باید درسنامه رو بذاری جلوت و شروع کنی به خوندن( بنظرم برای شما خیلی سبز یا مهروماه گزینه خوبیه)
بعد مثلا همین مبحث عدد جرمی و اتمی رو که خوندی، تستای مضرب 5 رو حل کنی و بعد بشینی تحلیل کنی
و همینطور مبحث به مبحث جلو بری و تمامِ درسنامه فصل + تست های مضرب 5 رو کامل زده باشی و تحلیل کرده باشی
نهایتا اون تست هایی هم که مونده زمان دار حل کنی...حالا همش هم نشد مهم نیست چون کتاب ها معمولا تست زیاد میذارن آدم نمیرسه همشو بزنه.
دیگه وسواس رو باید بذاری کنار...این که مثلا درسنامه خوندی بعد پاشی بری کتاب درسی هم بخونی دیگه معنی نداره...درسنامه یا جزوه ای که میخونی باید به قدری کامل باشه که کتاب درسی هم پوشش بده...اگه اینطور نباشه همون بهتر آدم بشینه کتاب درسی بخونه.@Scientist-20 من مبتکران دارم خیلی راضیم خب
و اینکه تستاش که زیاد نبود مثلاً از این مبحثی که خوندم فقط شش تا تست داشت -
این همه کار لازم نیست
مثلا تو همین شیمی
دیگه وسواس رو باید بذاری کنار...این که مثلا درسنامه خوندی بعد پاشی بری کتاب درسی هم بخونی دیگه معنی نداره...درسنامه یا جزوه ای که میخونی باید به قدری کامل باشه که کتاب درسی هم پوشش بده...اگه اینطور نباشه همون بهتر آدم بشینه کتاب درسی بخونه.@Scientist-20 اگه کتاب درسی و نخونیم چی میشه؟برای کنکور باید کتاب درسیم خوند خب
-
@Scientist-20 من مبتکران دارم خیلی راضیم خب
و اینکه تستاش که زیاد نبود مثلاً از این مبحثی که خوندم فقط شش تا تست داشتBahar Gh
مبتکران هم کتاب خوبیه
به شرطی که ازش درست استفاده کنید
یعنی همونطور که مولف کتاب گفته، دور اول تست های VIT رو بزنید + درسنامه هم کامل خونده شه...اگه باز وقت داشتید دور دوم بقیه تست هارو هم بزنید وگرنه بقیه اش رو بذارید دوران جمع بندی زمان دار بزنید.
چون درسنامه اش طولانیه شاید وقت گیر باشه اوایل...رفته رفته سرعتتون بالاتر میره چون لحن کتاب طوریه که میبینی بعضی جاها از درس حرف نزده!
در ضمن مبتکران کتاب درسی رو کامل پوشش داده...با این همه اگه میخوایین کتاب درسی هم بخونید بنظرم بذارید دوران جمع بندی وقتی که کامل مسلط شدید روی شیمی بخونیدش تا اون 90 درصد مطالبی که بلدید رو از روش رد بشین و 10 درصد که بلد نبودید رو یادبگیرید...ولی باید فصل رو کامل خونده باشید تا نهایت هر فصل رو بتونید عرض 2 ساعت تموم کنید نه این که مثلا عدد جرمی و جرم اتمی رو که از مبتکران خوندید مستقیم برید سراغِ کتاب درسی از اونجام بخونید... -
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم اولاش که خلاصه نویسی میکردم بعد تیکت زدم به اقای اسماعیلی گفتم الان خلاصه نویسی لازم نیست تست هم از منبع دیگه لازم نیست همون تست های توی درسنامه رو باید خودتون بتونید حل کنید گفتن فعلا تمرکز روی درسنامه و یادگیری باشه انقدر مرور میکنیم و تست حل میکنیم بعدا تا درست بشه بعد هم گفتم ما ابرومون درگیره برنامه بد بازده نمیدیم که زیر دین باشیم دیگه دو سه روزه خلاصه نویسی نمیکنم تست ها هم زیااااد گیر نمیدم و فقط اموزشیب های جزوه حل میکنم اوضاعم خیلی بهتر شد
-
سلام
دفعات اول که تازه میخوایم مطلبی رو یاد بگیریم یکم طول میکشه(البته وسواس نداشتن هم مهمه) اما از دفعات بعدیش خیلی راحت تر میشه دوره کرد و حتی با نگاه به صفحه و بدون خوندن هم مطالب دوره میشن ......