زیست دونی
-
بقول پدرام فرهادیان این از اون نقاط بکر و دست نخورده ی کتابه!
-
بقول پدرام فرهادیان این از اون نقاط بکر و دست نخورده ی کتابه!
-
@f_ssu
!دیگه از این به بعد شما تست بذارین ما بیفتیم تو داممن بازنشسته شدم
-
شبتون خوش دوستان
-
@f_ssu
!دیگه از این به بعد شما تست بذارین ما بیفتیم تو داممن بازنشسته شدم
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
@f_ssu
!دیگه از این به بعد شما تست بذارین ما بیفتیم تو دامتموم سعیم رو جمع بندی میکنم
تا
اگر کسی توی دام نیافتاد
حداقل شما بیافتین
اخه از تستهای قبلیتون
از بس افتادم
خیلی مجروح شدم!!!
ولی خب اموزنده بود
دستتون درد نکنه
-
اتفاقا دوس دارم بندازین منو تو دام! ادم چیز یاد میگیره! والا من همش تست میذارم خودمم بلدم! اگه خودم تو دام بیفتم خیلی موثرتره تو یادگیری
-
اتفاقا دوس دارم بندازین منو تو دام! ادم چیز یاد میگیره! والا من همش تست میذارم خودمم بلدم! اگه خودم تو دام بیفتم خیلی موثرتره تو یادگیری
-
اره من خودم هنوز تسلط 100 درصدی رو قلب ندارم تا اون موقع منو میتونین قشنگ بندازین تو دام
-
اره من خودم هنوز تسلط 100 درصدی رو قلب ندارم تا اون موقع منو میتونین قشنگ بندازین تو دام
الحمدالله رب العالمین!
-
اقا شبتون خوش
بالاخره یه همکار پیدا کردیم
-
اقا شبتون خوش
اقا شبتون خوش
واقعا!
چه قدر خوشحال شدم!
شبتون به خیر... -
بچه ها اقای اقاجانی برای متن شیمی جزوه نداره؟؟؟؟
-
parisa76911 در زیست خوانی!! گفته است:
داره باید فکر کنم تو سایت صنعتی شریف بگردی دنبالش
-
parisa76911 کتاب دارن
-
@اسمان-ابی مچکر؛یه سوال دیگ توی تست نوشته سلول های جانوری واکوئل دارن اما ریزه نسبت به سلول های یوکاریوتی توسعه نیافته
ولی توکتاب میگ واکوئل یه اندامکی ک توسلول گیاهی وجود داره تو جانوری وجود نداره بلاخره داره یا نداره!parisa76911 به تستا زیاد اهمیت نده خیلیاشون با کتاب در تناقضن ببین کتاب چی میگه
-
EHSAN75 در زیست خوانی!! گفته است:
EHSAN75 در زیست خوانی!! گفته است:
@ata1214 در زیست خوانی!! گفته است:
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
زیستِ
چند مورد از موارد زیر غلط میباشند؟
الف) در مویرگهای لنفی کلیه در هر روز ۳ لیتر مواد چذب میشود.
ب)ماهیچه های صاف اطراف سیاهرگهای نواحی پایین بدن ، با انقباض خود سبب باز شدن دریچه های لانه کبوتری میشوند.
ج)برخی آگرانولوسیتها میتوانند از منافذ موچود در مویرگهای خونی، عبور کنند.
د)ماده سازنده چسبندگی پلاکتها حین انعقاد خون ، توسط خود پلاکت تولید نمیشود.
۱)۴
۲)۳
۳)۲
۴)۱الف رو نمیدونم اعداد یادم نیست به خاطر درس دو ماه درس نخوندنم ( سن الله دعا کنید من اوکی شم گناه دارم )
ب) صاف نه دیگه باید اسکلتی باشه
ج) درسته برخی از مونوسیت ها میرن بیرون میشن ماکروفاژ / لنفوسیت هم دیاپدز داره
د ) پلاکت ها هم میسازندمنم تقریبا یه ماهی میشه این فصل رو نخوندم...
التماس دعادر مورد ب فشار خون اونارو باز و بسته میکرد فک کنم....
فشار خون نبود...ماهیچه ی مخطط بود
@Ata1214 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء ۱_منظور از اینکه ولوکس از یک لایه سلولی متشکل از هزاران سلول چی؟؟۲_انسان ک کلرو پلاست نداره فتوسنتز نمیکنه؟؟۳_کار کلروفیل؟؟۴_جنس بافت عصبی =نورون,بافت ماهیچه ای وپوششی و پیوندیو غشای پایه؟؟
-
@Ata1214 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء ۱_منظور از اینکه ولوکس از یک لایه سلولی متشکل از هزاران سلول چی؟؟۲_انسان ک کلرو پلاست نداره فتوسنتز نمیکنه؟؟۳_کار کلروفیل؟؟۴_جنس بافت عصبی =نورون,بافت ماهیچه ای وپوششی و پیوندیو غشای پایه؟؟
@Ata1214 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء ۵-روی بافت پوششی هیچ جای بدن سلول مرده وجود نداره جز پوست؟؟۶-سلول های مرده پوست همان بافت پوششی از بین رفته هس؟؟۷-غشای موکوزی همون بافت پوششی؟؟موکوز ترشح میکنه یا موسین؟؟غشای موکوزی و لایه های مخاطی و پوششی یکی هستن؟؟۸-ماده بین سلولی بافت پیوندی ؟
-
@Ata1214 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء ۵-روی بافت پوششی هیچ جای بدن سلول مرده وجود نداره جز پوست؟؟۶-سلول های مرده پوست همان بافت پوششی از بین رفته هس؟؟۷-غشای موکوزی همون بافت پوششی؟؟موکوز ترشح میکنه یا موسین؟؟غشای موکوزی و لایه های مخاطی و پوششی یکی هستن؟؟۸-ماده بین سلولی بافت پیوندی ؟
@Ata1214 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء 9-ماده بین سلولی بافت پیوندی رشته ای ؟؟۱۰_ماهیچه صاف و قلبی تقسیم میشوند ؟؟