-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا وقتی پیام میاد اکانت شما ساخته شده و میخوام با ایمیل و گذرواژه ای که توی اکانت گوگلم برا خودم مشخص کردم وارد آلاخونه بشم طبق اطلاعیه ارور میزنه میگه لطفا ایمیل و گذرواژه خود را مشخص کنید؟؟؟!
@M-an @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار Behnam Moosavi -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من رفتم واسه اکانتم رمز ورود بزارم حالا که وارد شدم اکانت قبلیم نیست، کسی میدونه چطوری میتونم برش گردونم؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من
@Narges-MAT ام متأسفانه وقتی خواستم وارد اکانت بشم اجازه نداد بهم و منو وارد این اکانت کرده
با اینکه گذرواژم رو چند روز پی به گفته مدیر درست کردم
میشه یه چک بکنید...
ممنون️
maryam111 -
چرا وقتی پیام میاد اکانت شما ساخته شده و میخوام با ایمیل و گذرواژه ای که توی اکانت گوگلم برا خودم مشخص کردم وارد آلاخونه بشم طبق اطلاعیه ارور میزنه میگه لطفا ایمیل و گذرواژه خود را مشخص کنید؟؟؟!
@M-an @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار Behnam Moosavi@baacbb1df7e960 سلام دیگه نمیتونید با اکانت گوگلتون لاگین کنید
برای اکانت آلا تون رمز انتخاب نکردین؟
اطلاعیه مهم رو بخونید -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من @Soniaaa
هستم موقع ورود منو وارد این اکانت کرد ازم جیمیل و اینا هم نخواست در صورتی که من با جیمیل وارد نمیشدم قبلا هم با فرم خود آلاخونه وارد میشدم
الان باید چیکار کنم
@ناظم
@مدیر -
سلام
من @Soniaaa
هستم موقع ورود منو وارد این اکانت کرد ازم جیمیل و اینا هم نخواست در صورتی که من با جیمیل وارد نمیشدم قبلا هم با فرم خود آلاخونه وارد میشدم
الان باید چیکار کنم
@ناظم
@مدیرنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده08b05657730ce5 سلام سونیا با اسم جدید
-
سلام
من @Soniaaa
الان باید چیکار کنم
@ناظم
@مدیرنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده08b05657730ce5 اولین اعتبارتو من دادم 🥲
-
08b05657730ce5 اولین اعتبارتو من دادم 🥲
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
من اکانت خودمو میخوام -
@haniehno
من اکانت خودمو میخوامنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده08b05657730ce5 سونیا اکانت میاد و میره
مهم شخصیتته که عوض نشده️
-
08b05657730ce5 سونیا اکانت میاد و میره
مهم شخصیتته که عوض نشده️
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
نامرد 25kاعتبار داشتمم من🥲
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
@Alba
لطفاً راهنمایی کنید -
@haniehno
نامرد 25kاعتبار داشتمم من🥲
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده08b05657730ce5 فعلا من اینجا پیام میدم لایک کن اعتبارم زیاد شه تا وقتی که اکانتت برگرده
-
سلام
من @Soniaaa
الان باید چیکار کنم
@ناظم
@مدیر08b05657730ce5 والا منم جای تو بودم اکانتم انقدر اعتبار داشت الان زمینو چنگ میزدم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصن اگه درست نشد دیگه نمیام
گلبم شکست اصن -
08b05657730ce5 والا منم جای تو بودم اکانتم انقدر اعتبار داشت الان زمینو چنگ میزدم
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hanie-Jahanpour من بودم الاخونه رو هک میکردم که دوباره به دستش بیارم
هرچند بلد نیستم -
اصن اگه درست نشد دیگه نمیام
گلبم شکست اصننوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده08b05657730ce5
درستش نکنین بره بعد کنکور بیاد -
سلام
من @Soniaaa
الان باید چیکار کنم
@ناظم
@مدیر08b05657730ce5 در اکانت الاخونه گفته است:
سلام
من @Soniaaa
الان باید چیکار کنم
@ناظم
@مدیرسلام سونیا جان
پیگیری میکنم حتما -
08b05657730ce5 در اکانت الاخونه گفته است:
سلام
من @Soniaaa
الان باید چیکار کنم
@ناظم
@مدیرسلام سونیا جان
پیگیری میکنم حتمادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba دمت گرم خلاصه نزار بی اعتبار بشم
️
-
@Alba دمت گرم خلاصه نزار بی اعتبار بشم
️
08b05657730ce5 در اکانت الاخونه گفته است:
@Alba دمت گرم خلاصه نزار بی اعتبار بشم
️
نگران نباش حتی اگر این شد ما بازم اعتبار میدیم