فیلتر شکن
-
سلام یه فیلتر شکن خوب معرفی کنین .
زود وصل شه.
@دانش-آموزان-آلاء -
Zenmate یه افزونش که روی مرورگرت نصب می شه ولی برای نصبش به vpn نیاز داری proton هم خوبه ولی برای اون هم نیاز به vpn داری یه vpn داغون پیدا کن که فقط کار کنه بعد این دوتا رو اوکی کن. اگه رو pc zenmate رو گوشی proton
-
Zenmate یه افزونش که روی مرورگرت نصب می شه ولی برای نصبش به vpn نیاز داری proton هم خوبه ولی برای اون هم نیاز به vpn داری یه vpn داغون پیدا کن که فقط کار کنه بعد این دوتا رو اوکی کن. اگه رو pc zenmate رو گوشی proton
Kourosh Mousavi من اصن نفهمیدم چیشد یه دونه بگو
-
Kourosh Mousavi من اصن نفهمیدم چیشد یه دونه بگو
@Isatis-Olga
zenmate خیلی خوبه
-
@Isatis-Olga
zenmate خیلی خوبه
Kourosh Mousavi مرسی
-
@Isatis-Olga
zenmate خیلی خوبه
Kourosh Mousavi برای sign in توش به vpn نیاز داری ولی
-
Kourosh Mousavi برای sign in توش به vpn نیاز داری ولی
Kourosh Mousavi
دیگه بریدم واسه نصب فیلتر شکن
-
زود وصل شه.
@دانش-آموزان-آلاء -
زود وصل شه.
@دانش-آموزان-آلاء@Isatis-Olga
سلام این فیلتر شکن که دورشو قرمز کردم خیلی خیلی عالیه ، زود وصل میشه ، فقط یوتیوب رو بالا نمیاره
این آدرس هم کپی کنید تا فعال شه
vmess://eyJhZGQiOiIxMzguMjAxLjkwLjQ4IiwicHMiOiJAVlBOQVpBRElPRkZJQ0lBTEnwn4ep8J+HqiIsInNjeSI6ImF1dG8iLCJ0eXBlIjoiaHR0cCIsInNuaSI6IiIsInBhdGgiOiIiLCJwb3J0Ijo0NDMsInYiOjIsImhvc3QiOiIiLCJ0bHMiOiIiLCJpZCI6IjZiN2NiYzQxLWZiODAtNDFhOC04ZWI2LWI1YmRiMGU4NjE0NyIsIm5ldCI6InRjcCJ9 -
M Abbassi سایفون بگیر نگیر داره
Mohammad Lotfi 0 نه برای من همیشه وصله حتی اینستاگرام هم کامل بالا میاره
-
@Isatis-Olga
سلام این فیلتر شکن که دورشو قرمز کردم خیلی خیلی عالیه ، زود وصل میشه ، فقط یوتیوب رو بالا نمیاره
vmess://eyJhZGQiOiIxMzguMjAxLjkwLjQ4IiwicHMiOiJAVlBOQVpBRElPRkZJQ0lBTEnwn4ep8J+HqiIsInNjeSI6ImF1dG8iLCJ0eXBlIjoiaHR0cCIsInNuaSI6IiIsInBhdGgiOiIiLCJwb3J0Ijo0NDMsInYiOjIsImhvc3QiOiIiLCJ0bHMiOiIiLCJpZCI6IjZiN2NiYzQxLWZiODAtNDFhOC04ZWI2LWI1YmRiMGU4NjE0NyIsIm5ldCI6InRjcCJ9mahdi shokry
من خودم از این استفاده میکنم خوبه
فقط کانفیگ هاش یکی دو روز اعتبار دارن و بعد فیلتر میشن
بعدش دوباره میگردم تو کانال هایی که کانفیگ رایگان میذارن و یکی یکی تست میکنم ببینم کدومش وصل میشه... -
زود وصل شه.
@دانش-آموزان-آلاء@Isatis-Olga در فیلتر شکن گفته است:
زود وصل شه.
@دانش-آموزان-آلاءاسمارت وی پی ان
یا وی پی ان
زبرا وی پی ان
پرتون وی پی ان -
@Isatis-Olga
vmess://eyJhZGQiOiIxMzguMjAxLjkwLjQ4IiwicHMiOiJAVlBOQVpBRElPRkZJQ0lBTEnwn4ep8J+HqiIsInNjeSI6ImF1dG8iLCJ0eXBlIjoiaHR0cCIsInNuaSI6IiIsInBhdGgiOiIiLCJwb3J0Ijo0NDMsInYiOjIsImhvc3QiOiIiLCJ0bHMiOiIiLCJpZCI6IjZiN2NiYzQxLWZiODAtNDFhOC04ZWI2LWI1YmRiMGU4NjE0NyIsIm5ldCI6InRjcCJ9mahdi shokry ممنون
-
@Isatis-Olga در فیلتر شکن گفته است:
زود وصل شه.
یا وی پی ان
زبرا وی پی ان
پرتون وی پی ان@Fateme-goli در فیلتر شکن گفته است:
@Isatis-Olga در فیلتر شکن گفته است:
زود وصل شه.