یه کمک میشه بکنید
-
سلام روزتون بخیر. یه سوال داشتم . من راه ابریشم رو تازه تهیه کردم و مدرسه هم که میرم ،الان به یه برنامه نیاز دارم که از الان شروع کنم ، اما برنامه ایی که الان از ۲۰ آبان به بعد بشه ازش استفاده کرد پیدا نکردم که بتونم ویدیو های دوره رو ببینم . حالا سوالم این هست چنین برنامه ای هست ؟الان چطور شروع کنم؟
` -
سلام
شما دیر اقدام به خرید کردید.
با برنامه ۱۴ آبان پیش بیایید و سعی کنید این هفته تموم کنید. -
سلام روزتون بخیر. یه سوال داشتم . من راه ابریشم رو تازه تهیه کردم و مدرسه هم که میرم ،الان به یه برنامه نیاز دارم که از الان شروع کنم ، اما برنامه ایی که الان از ۲۰ آبان به بعد بشه ازش استفاده کرد پیدا نکردم که بتونم ویدیو های دوره رو ببینم . حالا سوالم این هست چنین برنامه ای هست ؟الان چطور شروع کنم؟
`سرباز قائم
خیلی ها دیر شروع کردن
ولی میرسی انشالله
من دیر شروع کردم -
امکانش هست که مدرس فیزیک رو عوض کرد ابتدای خرید یه مدرس رو انتخواب کردم الان امکانش هست که عوض کنم؟؟پک کامل راه ابریشم پرو رو خریداری کردم
-
امکانش هست که مدرس فیزیک رو عوض کرد ابتدای خرید یه مدرس رو انتخواب کردم الان امکانش هست که عوض کنم؟؟پک کامل راه ابریشم پرو رو خریداری کردم
Mobina Ghanavati تیکت بزن بپرس ولی فک نکنم بشه
-
Mobina Ghanavati کدوم دبیرو انتخاب کردی
-
Mobina Ghanavati کدوم دبیرو انتخاب کردی
علیرضا کرمی 0 اقای کارزانیان
-
Mobina Ghanavati تیکت بزن بپرس ولی فک نکنم بشه
@Sewda-Sarkhnii آها ممنون
-
علیرضا کرمی 0 اقای کارزانیان
Mobina Ghanavati
دبیر خوبی به نظر من
منم خودم اونو انتخاب کردم