دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
میشه کمک کنین؟ دهم تجربی
-
سلام . من امسال دهم تجربی هستم . امسال نسبت به سال های قبل خیلی افت کردم و کلا روزی ۳ تا ۴ ساعت درس میخونم . ولی تو مدرسه اصلاا نمیتونم تمرکز کنم سریع خسته میشم برای همین هر چی میخونم بیشتر تو خونست .
و به نظرتون تست زنی رو از الان شروع کنم یا صبر کنم تابستون ؟
ممنون میشم تجربه خودتونو از سال دهم تون بگید و چند تا توصیه و راهنمایی کنین و بگین از کی تست زنی رو شروع کردین -
خیتیخستست
-
ببین فاطمه جان، من الان دوازدهمی ام و رشتمم تجربیه
یه چیزی رو شاید بارها از افراد مختلف شنیده باشی اونم اینکه درس هر روز رو همون روز بخون و از همین الان جدی شروع کن، ولی من میخوام خیلی جدی تر و با اطمینان تر بهت بگم که اگر هدف داری و برات مهمه بهش برسی هرچی زودتر شروع کنی بهتره
از همین الان تست زدن رو شروع کن سعی عادت های مطالعاتی خودتو بشناسی، تجربه کسب کن و درسای دهم و یازدهم تو خیییلی خوب و کامل بخون و جمعش کن اونم با تست زیااد جوری که مسلط بشی، اینطوری تو دوازدهم خیالت خیلی راحت تره و با آرامش بیشتری به درسای دوازدهم میرسی و برای درسای پایه فقط نیاز به مرور داری
و میتونم بهت بگم از همین الان به راحتی میتونی به رتبه زیر 100 فکر کنی. حتما مصاحبه رتبه برتر های الا رو هم ببین، نکته های خوبی ازشون یاد میگیری -
Fateme Fatemeh
سلام
تنها یه راز پشتشه و همین
فعلا گول تبلیغات آزمون دادن از دهم شروع میشه اینارو بریز دوربرای هر درس طبق سطحت یه کتاب تست بخر
معلم هر درسی رو توضیح میده بشین همون مبحثا تستشو بزن
که تا اخر سال که درسا تموم شد تو کتاب تستاتو تموم کرده باشی
همین
زیاد فرمول سختی نیست
منی به این نتیجه رسیدم که کل کل دهمم رو تقریبا داشتم توصیه های مشاوره ای میخوندم پس این رو از دست نده و فعلا وارد فاز انواع روتین و مطالعه و اینا نشو سعی کن دهم رو خوب بفهمی و دیگه اواخر دهم شبیه کنکوری ها رفتار کنموفق باشی
-
مهسا استوار ممنون مهسا جان
-
سلام
وقتی وارد پایه دهم میشیم همه همینطور افت میکنن چون درسایی که تو راهنمایی میخونیدم با دبیرستان فرق میکنن من هم رشتم تجربیه اولش افت شدید داشتم اما بعد یه مدت دوباره درسم خوب شد زمان درس خوندت رو افزایش بده حق میدم سخته اما سختیش ماله هفته اوله بعد عادت میکنی و اینکه تست زنی رو در حد درسای دهم کار کن نه در حد کنکور امسال فقط باید خیلی خوب درس رو یاد بگیری مطالب بالاتر از سطح درسا رو هم نخون خود درس رو یاد بگیر
و تلاش کن چون همین چند ساله بخون تا به هدفت برسی