ویژه راه ابریشمی ها
-
Alireza azizian دانش آموزان آلاءreplied to Alireza azizian on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ce3465d51f1181 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام من راه ابریشم پرو ریاضی تجربی رو تهیه کردم لطفاً من رو هم عضو
کنید -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to فاطمه شیخ on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه شیخ در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام وقت بخیر چه طوری میتونیم در گروه های راه ابریشم پرو عضو شویم برای کلاس های رفع اشکال
سلام من در پی وی بهتون پیام میدم اطلاعات مورد نظر رو می گیرم ازتون و بعد در گروه ها عضوتون میکنم
-
سلام منم دانش اموز ریاضیم لطفا اد کنید من رو هم
-
با سلام و خسته نباشید من برای دروس اختصاصی راه ابریشم پرو خریداری کردم لطفا من رو عضو گروه های رفع اشکال کنید
-
سلام ، من پک راه ابریشم پرو ریاضیات ریاضی رو تهیه کردم ، لطفا من رو در گروه اد کنید ، ممنون
-
سلام وقت بخیر
من ریاضی پرو رشته تجربی را تهیه کردم من را هم عضو کنید -
Mohammad Mahdi Salmani دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام دانش آموز راه ابریشم ریاضیات ریاضی پرو هستم من رو توی گروه اد کنید ممنون
-
دوستان عزیز لطفا توجه کنید
اگر غیر از اکانت هایی که الان پیام دادید،اکانت دیگه ای دارید حتما حتما بهم اطلاع بدید -
سلام من راه ابریشم پرو ریاضی تجربی رو تهیه کردم لطفاً من رو هم عضو کنید
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Alireza azizian on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza azizian در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام من راه ابریشم پرو ریاضی تجربی رو تهیه کردم لطفاً من رو هم عضو کنید
سلام نام کاربری تون رو تغییر دادید؟
-
Alireza azizian دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba بله
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Alireza azizian on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba بله
اها ممنونم
یادداشت تون کردم بهتون پیام میدم تو پی وی -
Alireza azizian دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba ممنون
-
سلام خسته نباشید بنده پک راه ابریشم پرو رشته ریاضی را خریداری کردم لطفا بنده را در گروه ها عضو کنید
-
این جا پیوی دقیقا کجاست ؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Alireza azizian on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این جا پیوی دقیقا کجاست ؟
بالا سمت چپ آیکون پروفایل تون قرار داره
روش بزنید
سه تا مورد میاد
یدونه پروفایل تون، یدونه نوتیف ها و یدونه چت که وسط شون قرار گرفته -
سلام وقت بخیر
من راه ابریشم پرو زیست شناسی رو خریداری کردم
لطفا من رو در گروه عضو کنید -
سلام و وقت بخیر
من پک تجربی راه ابریشم پرو رو دریافت کردم میشه منم وارد گروه های مربوطه کنید ممنونم -
دوستان لطفا صبور و شکبیا باشید تعداد پیام ها بالاست
پی وی اطلاعات تون رو می گیرم یه سری توضیحات در مورد گروه ها خدمت تون عرض میکنم
فقط لطفا اگر اکانت دیگه ای در الاخونه دارید حتما حتما بهم بگید
و دوستانی که تازه عضو الاخونه شدید خوش اومدید و لطفا راهنما الاخونه رو مطالعه کنید -
پاسخ: جلسه رفع اشکال
سلام وقتتون بخیر ، بنده پک تجربی راه ابریشم پرو رو دارم ، لطف کنید منو هم به گروه اضافه کنید ، ممنون
1843/2035