مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام
من ب یه سر درگمی رسیدم
برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمیدونم چیکار کنم
هلپ می پلیز
@zahra-hd
@hanu -
فرض کنید صفر صفر صفرم (حالا به جز نکات ارایه و دستور پایه ای که بلدم منظورم خود دوازدهمشو صفرم)
-
سلام
من ب یه سر درگمی رسیدم
برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمیدونم چیکار کنم
هلپ می پلیز
@zahra-hd
@hanu -
@Soniaaa سلام بهترین کار اینه هر روز چند صفحه(حتی ۱۰ صفحه ) ازشون بخونی
دینی سلامت هویت رو باید حفظ کنی
برا فارسی هم به نظرم نکات گام به گام رو دقیق یاد بگیر@hanu
روزی ده صفحه یک ماه بیشتر طول میکشه🥲
راستش سلامت ی چند درس خوندم ولی دینی فارسی و اصن نمیتونم مخصوصا دینی حفظ کردنش رو اعصابمه -
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری
گفته است:
سلام تا چه حد برای امتحانات مستمر و ماهانه وقت بزاریم و اصلا این امتحانات چقدر روی کنکورمون تاثیر داره؟
سلام نمره ی امتحانات مستمر و ماهانه هیچ تاثیری روی کنکورتون نداره ولی وقتی برا اونا میخونین ، دارین برا امتحان نهایی ای آماده میشین که تاثیر ۴۰ درصدی برا رتبه تون داره .
-
@hanu
روزی ده صفحه یک ماه بیشتر طول میکشه🥲
راستش سلامت ی چند درس خوندم ولی دینی فارسی و اصن نمیتونم مخصوصا دینی حفظ کردنش رو اعصابمه -
@Soniaaa کی امتحان نهایی داری ؟
فارسی که گفتم نکات گام به گام رو بجو
دینی هم توضیحاتشو باید حفظ کنی ، مخصوصا نکات کلیدی رو
در ضمن حتما سوالای نهایی سال های قبل ( خرداد، دی ، شهریور ) رو بررسی کن ، واضح بگم ، این سوالارو با جواباشون حفظ کن@hanu
نمیدونم دقیقا کیه
عاااا حله مرسی -
@hanu
آها فک کردم تاریخ دقیق میخوای
اره دی ماهه -
سلام
برای درمان افسردگیِ قبل و بعد کنکور باید چیکار کرد؟ -
سلام
برای درمان افسردگیِ قبل و بعد کنکور باید چیکار کرد؟Schrodinger سلام قبل کنکور ، امید به آینده
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارم -
سوال 2
چگونه بر ترس از شکست غلبه کنیم -
سلام به نظرتون برا فصل سه زیست دوازدهم کارگاه نکته و تست استاد موقاری رو ببینم یا صفرتاصدشو
یه طورایی به سمت تست های ژنتیک کششی ندارم
مفهوم دو گفتار زیستو فهمیدم
ولی تستاشو نمیتونم بزنم یا اصلا نمیزنم ازش تستی -
Schrodinger سلام قبل کنکور ، امید به آینده
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارم@hanu در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Schrodinger
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارمحس میکردم فقط من اینطوری شدم🥺🫂
-
سوال 2
چگونه بر ترس از شکست غلبه کنیمSchrodinger وقتی ما میخوایم کاری انجام بدیم ، نتیجه ش از دوحالت خارج نیس که
یا به مطلوب میرسیم یا نه
اگه رسیدیم فبها المراد
اگه نرسیدیم ، مهم اینه تلاش کرده باشیم و عذاب وجدان نداشته باشیم . در ضمن بالاخره کاریه که شده دیگه .
بهتره سعی کنیم کلا قبل کنکور به نتیجه فکر نکنیم و فوکوس اصلیمون رو درسمون باشه . -
سلام به نظرتون برا فصل سه زیست دوازدهم کارگاه نکته و تست استاد موقاری رو ببینم یا صفرتاصدشو
یه طورایی به سمت تست های ژنتیک کششی ندارم
مفهوم دو گفتار زیستو فهمیدم
ولی تستاشو نمیتونم بزنم یا اصلا نمیزنم ازش تستی -
@hanu در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Schrodinger
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارمحس میکردم فقط من اینطوری شدم🥺🫂
-
@hanu ممنون
-
سلام میخواستم بدونم توی آلا برنامه ریزی درسی هم میدین؟
و اینکه چطوری میتونم از آزمون ها و کوئیز استفاده کنم؟ -
سلام میخواستم بدونم توی آلا برنانه ریزی آزمون ها رو هم میدن ؟
واینکه چطوری میتونم از آزمون ها و کوئیز استفاده کنم؟