ازمون ها
-
با عرض سلام و خسته نباشید از شما دوستان میخواستم بدونم که فقط با مطالعه فرسنگ ها و حل تست های اونا چند میزنید ازمون ها تونو ؟
ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
من فعلا با برنامه راه ابریشم پیش میرم ولی با تست های آموزشی که استاد پویان نظر توی درسنامه میگه اگه خوب بخونی و بفهمیشون تا بالای ۷۰ میشه زد(اگه تست تسلط هاشو بزنی که دیگه واویلا) . فیزیک هم چون خودم تا الان خوب کار نکردم واقعا نمیتونم نظری راجبش بدم . ریاضیات هم مثلا حسابان آزمون اول قلمچی چون برنامه راه ابریشم هنوز نیومده بود حدود ۱۰ تا تست تسلط زدم قبل از آزمون که وقتی رفتم سر آزمون به وضوح نکته های همون تست ها رو توی تست ها دیدم .
و یه پیشنهاد ؛ اگه با آزمون پیش میری حتما روز قبل از آزمون دو یا سه تا آزمون های مشابه پارسال که تحلیل هاش هم توی راه ابریشم هست ببین خیلی به جمعبندی مطالبی که اون دو هفته خوندی کمک میکنه و یجور دوپینگ محسوب میشه برا آزمون
حتی توی یه آزمون دیدم عین سوال مشابه پارسال رو داده بود فقط یه تغییر جزئی توش داده بود (به جای تندی مسافت رو گفته بود ). -
من فعلا با برنامه راه ابریشم پیش میرم ولی با تست های آموزشی که استاد پویان نظر توی درسنامه میگه اگه خوب بخونی و بفهمیشون تا بالای ۷۰ میشه زد(اگه تست تسلط هاشو بزنی که دیگه واویلا) . فیزیک هم چون خودم تا الان خوب کار نکردم واقعا نمیتونم نظری راجبش بدم . ریاضیات هم مثلا حسابان آزمون اول قلمچی چون برنامه راه ابریشم هنوز نیومده بود حدود ۱۰ تا تست تسلط زدم قبل از آزمون که وقتی رفتم سر آزمون به وضوح نکته های همون تست ها رو توی تست ها دیدم .
و یه پیشنهاد ؛ اگه با آزمون پیش میری حتما روز قبل از آزمون دو یا سه تا آزمون های مشابه پارسال که تحلیل هاش هم توی راه ابریشم هست ببین خیلی به جمعبندی مطالبی که اون دو هفته خوندی کمک میکنه و یجور دوپینگ محسوب میشه برا آزمون
حتی توی یه آزمون دیدم عین سوال مشابه پارسال رو داده بود فقط یه تغییر جزئی توش داده بود (به جای تندی مسافت رو گفته بود ).Arya A B ممنون از شما دوست عزیز یه سوال شما الان قلمچی ثبت نام کردید درصد هاتون در چه وضعیتی هستن ؟
-
Arya A B ممنون از شما دوست عزیز یه سوال شما الان قلمچی ثبت نام کردید درصد هاتون در چه وضعیتی هستن ؟
sadra Movahed سلام آره ثبت نام کردم
این هفته چون یه مشکلی پیش اومد فرصت نشد آزمون بدم ولی مباحثی که خونده بودم رو خوب زدم وقتی خودم pdf سوالات رو دانلود کردم کل کردم . شیمی 5 یا 6 تا زدم البته نیمدونم چنتاش درست شد ولی واقعا مسائلش وقت گیر بود(خیلی خیلی وقتگیر) خودم حس میکردم بیشتر میتونم بزنم ولی خب دیگه توی همون تایم ۱۵ دقیقه.اش زدم اینارو و اینکه اینم بگم من چون الان با برنامه راه ابریشم پیش میرم تست تسلط نمیزنم. یعنی تو برنامه نیست . فیزیک هم چون به خاطر یه سری مشکلاتی که از اول مهر تا همین یه هفته پیش داشتم خوب کار نکرده بودم ولی همون مبحث سقوط آزاد که خوندم با آقای طلوعی که این مبحث 3 تا کلیپ بود(1 درسنامه 2 تا تست آموزشی) کلا یه تست از مبحث سقوط آزاد اومد و اونو زدم . البته حس میکنم فصل 1 فیزیک فرسنگ 1 استاد طلوعی اصلا به تعداد کافی است آموزشی حل نکرده . کلا این 2 آزمونی هم که شرکت کردم حضوری چون از آخر شروع کردم مدرریت زمان هم نداشتم و وقت کم میاوردم مخصوصا وقتی به ریاضیات میرسیدم . البته شیمی دهم و دوازدهم رو خوب زدم تا الان واقعا آقای پویان نظر خیلی درسنامه مفصل و جامعی داره هرچند طولانی هست ولی ارزش داره -
بنظرم اگه کسی همین تک منابع راه ابریشم رو داشته باشه و همینو خوب و کامل ببینه با هنر مدیریت زمان خوب میتونه تا بالای ۷۰۰۰ تراز خودشو بیاره بالا ولی من خودم فعلا حدود ترازم بین ۵۳۰۰ تا ۵۵۰۰ هست هرچند که دیگه با برنامه آزمون ها پیش نمیرم
-
بنظرم اگه کسی همین تک منابع راه ابریشم رو داشته باشه و همینو خوب و کامل ببینه با هنر مدیریت زمان خوب میتونه تا بالای ۷۰۰۰ تراز خودشو بیاره بالا ولی من خودم فعلا حدود ترازم بین ۵۳۰۰ تا ۵۵۰۰ هست هرچند که دیگه با برنامه آزمون ها پیش نمیرم
Arya A B متشکر