خسته ام از خسته شدن...
-
من یه زمانی بیرون نمی رفتم و حتی مهمونی ها رو هم شرکت نمی کردم و واقعا متوجه شدم چه آثار بدی روی روحیه میذاره و شخص رو به سمت افسردگی و بی انگیزی می کشونه
-
Leo راستش مشکل اصلی اینجاست که به بعدش فکر می کنیم منم یه زمانی دچار یه بی انگیزگی شده بودم ولی متوجه شدم که اهداف و افکار آدم در آینده تغییر می کنه و چیزی که الان منو نگران کرده اونموقع دیگه نگران کننده نیست
این مسیر زندگی دچار تغییر میشه و خیلی وقتها زندگی خودش تو رو به سمت موفقیت می کشونه -
Leo بعدش بتونی راحت و از ته دل لبخند بزنی ،وقتی دیگه عذاب وجدانی نسبت به خودت نداشته باشی ،وقتی که از تلاشت راضی باشی حتی اگه نتیجه دلخواه رو بهت نده
-
Leo یه سری ورزش هست که میتونی تنهایی انجام بدی مثلا خودم پیاده روی یا دو انجام میدم یا طناب یا از این نرم افزار های ورزش در خانه که حرکات کششی انجام میدم، شطرنج آنلاین اگه دوست داشته باشی
-
@Venus655
کلا خیلی سخت از خونه میزنم بیرون
نه نمیرم باهاشون جایی
ورزش شاید ایده خوبی باشه... فقط تنهایی نمیشه -
به این فکر کن که قراره یه بار فقط زندگی کنی
یه بار واسه چیزی که میخوای قراره بجنگی
و خب یه بارهم به دستش میاری!
خودکشی چیزی نیست که کسی بهش فکر نکنه،ماها نیاز داریم یه روزایی کم بیاریم
اونجوری که دوست داری بسازش.. -
Leo اشتباه می کنید متاسفانه همین باعث تشدید بی انگیزگی میشه
اگه بتونید برید باشگاه خیلی خوبه -
به این فکر کن که قراره یه بار فقط زندگی کنی
یه بار واسه چیزی که میخوای قراره بجنگی
و خب یه بارهم به دستش میاری!
خودکشی چیزی نیست که کسی بهش فکر نکنه،ماها نیاز داریم یه روزایی کم بیاریم
اونجوری که دوست داری بسازش.._Biliifti_
بله درسته
ولی مشکل اینه دیگه نمیدونم چی میخوام
یا دیگه نمیدونم باید چی بخوام... -
@Venus655
پدر و مادرم هر روز سرکارن برادرم هم تو شهرمون نیست بخاطر همین خیلی اوقاتم به تنهایی میگذره -
Hesam007
قبلنا انگیزه داشتم برا کنکور میخوندم اما الان بی انگیزه ام نمیدونم رشته یا شغل مورد علاقه ام چیه حتی
نمیدونم دقیقا برا چه هدفی باید بخونم
این استدلال ها بی معنیه...من اگه همین الان تموم کنم همه چیو، خانواده ام نهایت چند ماه ناراحتن اما من یه عمر عذابو پایان دادم و راحت شدم...تو شرایطی نیستم که بخوام فکر بقیه هم باشم... -
این مورد رو نمیدونم باید میگفتم یا نه
معمولا زیاد خواب نمیبینم ولی یه خوابی هست که اخیرا بار ها و بارها دارم به شکل های مختلف میبینمش
اونم این که رفتم مدرسه ابتداییم و دوباره از صفر شروع کردم به درس خوندن
و همه تعجب میکنن میگن تو که تیزهوشان قبول شده بودی...معلما و معاونا افسوس میخورن و ...
نمیدونم چی باعث شده یه شکل از خوابو نزدیک 40 بار ببینم...و ول کن هم نیست... -
Leo کی گفته چند ماه؟
یک عمره عذاب داره تو یک مدت شل کنی ریکاوری بشی هدفت رو پیدا میکنی سختش نکن حتما با کنکور نباید به جایی برسی که -
این مورد رو نمیدونم باید میگفتم یا نه
معمولا زیاد خواب نمیبینم ولی یه خوابی هست که اخیرا بار ها و بارها دارم به شکل های مختلف میبینمش
اونم این که رفتم مدرسه ابتداییم و دوباره از صفر شروع کردم به درس خوندن
و همه تعجب میکنن میگن تو که تیزهوشان قبول شده بودی...معلما و معاونا افسوس میخورن و ...
نمیدونم چی باعث شده یه شکل از خوابو نزدیک 40 بار ببینم...و ول کن هم نیست...