بهترین استاد های سال یازدهم الا
-
سلام زیست آقای موقاری
فیزیک آقای یاری
شیمی آقای پویانظر
ریاضی تجربی هم چون بخش زیادیش رو آقای ثابتی تو حسابان گفته بود با اون رفتم جلو یه کم از سطح کتاب مطالب اضافی تری داشت که سال بعد قرار بود بخونیم ولی خب بهتر شد که امسال خوندم مخصوصا کارگاه تستاشون فووق العاده بود و دو تا فصل آمار واحتمال و هندسه رو هم با درسنامه خوندمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Maleki اها بله خیلی ممنون
-
ریاضی اقای ثابتی
فیزیک اقای یاری و اقای داداشی درسنامه و افزایش سرعت در تست اقای کازرانیان(برا اقای کازرانیان باید درسنامه رو بلد باشین)
شیمی اقای گودرزی(فصل 1 هم تموم نشده ولی) بعدش اقای پویان نظر
عربی اقای ناصح زاده
هندسه اقای کبریایی
دینی اقای ناصریدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatin shirinkam اها میشه درسنامه فیزیک رو با یه استاد خوند تست هارو با یکی دیگه زد؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi J برای شیمیه؟
-
Mahdi J برای شیمیه؟
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asadi 1 اقای پویان نظر دبیر شیمی جزوه ارائه ندادن
-
fatemeh asadi 1 اقای پویان نظر دبیر شیمی جزوه ارائه ندادن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatin shirinkam اها
-
SJY نه منظورم اینه یه صفر تا صد حسابان برای خود یازدهم هست، یه صفر تا صد حسابان برای کنکور.(شما کنکور رو گفتید)
هندسه هم همین جوره
کدوم مفید تره؟نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asadi 1 نه من ریاضی تجربی رو گفتم ولی اگه شما رشته ریاضی هستین حسابان یازدهم رو ببینین آقای ثابتی خوبه
-
fatemeh asadi 1 نه من ریاضی تجربی رو گفتم ولی اگه شما رشته ریاضی هستین حسابان یازدهم رو ببینین آقای ثابتی خوبه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بنظرتون تدریس اقای صنیعی برای شیمی یازدهم مناسبه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میشه بگید برای حسابان یازدهم کدوم استاد تمام نکات رو میگن و میتونن یک دانش آموز درحد صفر رو راه بندازن؟
برای فیزیک و شیمی هم همینطور
ممنون
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید استاد ثابتی هندسه یازدهم رو تدریس نمیکنند ؟؟ چون گشتم نبود ؟؟