Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. خسته ام از خسته شدن...
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

خسته ام از خسته شدن...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
162 دیدگاه‌ها 21 کاربران 1.8k بازدیدها 15 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • LeoL Leo

آرمین عنصرپور
    تنها گیم که بلدم pes هست اونم انقد بازی نکردم شاید یادم رفته😂
    چطور گیم هارو آنلاین میشه بازی کرد؟

آرمین عنصرپورآ آفلاین
    آرمین عنصرپورآ آفلاین
    آرمین عنصرپور
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط آرمین عنصرپور انجام شده

Leo واقعا راحته کافیه سرچ کنی توی اینترنت مثلا بازی های انلاین معروف برای گوشی یا کامپیوتر و... بستگی به مدل گوشیت داره اما بهت گیمهایی که ویس چت دارن رو پیشنهاد میکنم که راحت بتونی توش حرف بزنی با بقیه

منم قبلا مثل تو بودم البته موقع های ابتدای و یک سال اول راهنمایی فکر کنم درک کنی رو نیمکت تنها و بدون هیچ دوستی میرفتم زنگ تفریح یه گوشه میشستم کتاب زنگ بعد رو میخوندم بعدش با چنتا از همکلاسی هام اون موقع تازه کالاف موبایل اومده بود نصب کردیم و واقعا خیلی کیف میداد اما باید حواستم به تایمش باشه دیگه خودت میدونی

LeoL 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • آرمین عنصرپورآ آرمین عنصرپور

Leo واقعا راحته کافیه سرچ کنی توی اینترنت مثلا بازی های انلاین معروف برای گوشی یا کامپیوتر و... بستگی به مدل گوشیت داره اما بهت گیمهایی که ویس چت دارن رو پیشنهاد میکنم که راحت بتونی توش حرف بزنی با بقیه

منم قبلا مثل تو بودم البته موقع های ابتدای و یک سال اول راهنمایی فکر کنم درک کنی رو نیمکت تنها و بدون هیچ دوستی میرفتم زنگ تفریح یه گوشه میشستم کتاب زنگ بعد رو میخوندم بعدش با چنتا از همکلاسی هام اون موقع تازه کالاف موبایل اومده بود نصب کردیم و واقعا خیلی کیف میداد اما باید حواستم به تایمش باشه دیگه خودت میدونی

LeoL آفلاین
      LeoL آفلاین
      Leo
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

آرمین عنصرپور
      آها درسته
      اوکی ممنون

آرمین عنصرپورآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • LeoL Leo

آرمین عنصرپور
        آها درسته
        اوکی ممنون

آرمین عنصرپورآ آفلاین
        آرمین عنصرپورآ آفلاین
        آرمین عنصرپور
        فارغ التحصیلان آلاء

Leo خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • LeoL Leo

سلام
          خب هرچی به ذهنم رسید هی نوشتم هی پاک کردم و این دور باطل، مثل زندگیِ من، انقد تکرار شد که تصمیم گرفتم بی مقدمه شروع کنم.
          به طور جدی این روز ها به خودکشی فکر میکنم
          راهکاری دارین؟
          نه برای این که کاملا رها بشم
          برای این که حداقل عملیش نکنم
          چند بار هم تجربه ناموفق داشتم و یا نشد یا لحظه آخر منصرف شدم.
          تیزهوشان درس خوندم، مدرسه خوبی بود... چند بار رتبه تک رقمی داده تو این چند سال اخیر
          درسم خوب بود نمیدونم چیشد کار به اینجا کشید...دوستام سال سه پزشکی یا مهندسی رو شروع میکنن اونوقت من سال سه کنکور خوندنم رو...
          کتاب های سخت میگیرم میذارم جلوم مثل آی کیو، خوشخوان، نردبام تا اعتماد به نفسم بره بالا... به نظر خودم خوب حلشون میکنم و 80 درصدشون رو بدون مشکل جواب میدم...ولی به امتحان که میرسم همه چی یادم میره، تو زمان نمیتونم کاری کنم چون تمرکز ندارم باید رها باشم بدون دغدغه وقت تا بازدهیم بره بالا
          از طرفی وسواس شدید دارم...فکر کنم هندسه یازدهم فصل اول رو پنج بار از رو درسنامه خوندم و تست های مضرب 3 رو حل کردم...همش با خودم میگم خوب نخوندی باید دوباره بخونی و بعد بازم دوباره از صفر شروع میکنم
          چند ساله که تو خونه موندم...شاید تو کل سه سال جمعا 5 ساعت بیرون از خونه نبودم...اینم فکر کنم افسردگیم رو بدتر کرده.
          تا حالا اینارو جایی نگفتم...حتی خانواده ام هم فکر کنم نمیدونن وسواس دارم یا تمایل به خودکشی
          به نظرتون باید چیکار کنم؟ راهکار موقت هم داشتین بگین، فقط میخوام امسال رو خوب هندل کنم و قبول بشم یه چیز خوب همین، بقیش دیگه مهم نیست...

S آفلاین
          S آفلاین
          Sadegh Abbasian

Leo
          سلام
          من سال دهممُ دقیقاً مثل تو بودم و باید به جرعت اعتراف کنم که تازه تو خیلی هم خوبی...!
          سال دهم من = آهنگ های دارک + افسردگی + حس شدید خودکشی + تنهایی مطلق + افت وحشتناک تحصیلی + بدخوابی + گیرهای مداوم و الکی والدین + حس پوچی و بی هدفی و هزارتا چیز دیگه...

افسردگی و خستگی و بی هدفی فقط زمانی رخ میده که انسان از سلامت معنوی فوق العاده پایینی برخوردار باشه...
          همه سلامتی ها که فقط روحی و جسمی و اجتماعی نیستن!
          مهمترین سلامتی، سلامتی معنویه که با احساس وجود خدا محقق میشه...
          پیشنهادم اینه که تاپیک های مذهبی انجمن رو خیلی دنبال کنی، با خدا خیلی حرف بزنی و ازش کمک بخوای و اگه کار اشتباهی کردی ازش معذرت بخوای.

اگه مسلمون هستی که نونِت تو روغنه؛ هم قرآن داری هم اهل بیت هم مسجد و نماز و بی شمار راه دیگه برای ارتباط با خدا
          اگرم نه بهتره از راه هایی که خودت مایلی با خدا ارتباط بگیری همیییییین!

و امیدوارم که خیلی زود حالت خوب بشه

پ.ن: افسردگی توی یه بازه از زندگی کاملا طبیعیه و مطمئن باش که کلی ازش تجربه های خوب کسب میکنی + کتاب «هنرِ ظریفِ بی خیالی» هم خوراک این روزاس
          تماااااااااااام

خودکار پنتر نوک باریک :))))))

LeoL 1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • S Sadegh Abbasian

Leo
            سلام
            من سال دهممُ دقیقاً مثل تو بودم و باید به جرعت اعتراف کنم که تازه تو خیلی هم خوبی...!
            سال دهم من = آهنگ های دارک + افسردگی + حس شدید خودکشی + تنهایی مطلق + افت وحشتناک تحصیلی + بدخوابی + گیرهای مداوم و الکی والدین + حس پوچی و بی هدفی و هزارتا چیز دیگه...

افسردگی و خستگی و بی هدفی فقط زمانی رخ میده که انسان از سلامت معنوی فوق العاده پایینی برخوردار باشه...
            همه سلامتی ها که فقط روحی و جسمی و اجتماعی نیستن!
            مهمترین سلامتی، سلامتی معنویه که با احساس وجود خدا محقق میشه...
            پیشنهادم اینه که تاپیک های مذهبی انجمن رو خیلی دنبال کنی، با خدا خیلی حرف بزنی و ازش کمک بخوای و اگه کار اشتباهی کردی ازش معذرت بخوای.

اگه مسلمون هستی که نونِت تو روغنه؛ هم قرآن داری هم اهل بیت هم مسجد و نماز و بی شمار راه دیگه برای ارتباط با خدا
            اگرم نه بهتره از راه هایی که خودت مایلی با خدا ارتباط بگیری همیییییین!

و امیدوارم که خیلی زود حالت خوب بشه

پ.ن: افسردگی توی یه بازه از زندگی کاملا طبیعیه و مطمئن باش که کلی ازش تجربه های خوب کسب میکنی + کتاب «هنرِ ظریفِ بی خیالی» هم خوراک این روزاس
            تماااااااااااام

LeoL آفلاین
            LeoL آفلاین
            Leo

Sadegh Abbasian
            سلام
            چشم
            خیلی لطف کردی♥

تازه تو خیلی هم خوبی...!

کاش اینطور بود...

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • MobtalaM Mobtala

Leo
              سلاممم به روی ماهت خوشگللل 😂🙂💛✨
              شکر خدا خوبم؛ امیدوارم تو عالی بشی به همین زودیاااا💫
              هممممم:)
              یه چیزی بگم؟:)
              آفرین نکته همین جاست!
              نه تو میدونی چی شد نه کس دیگه ای؛ فقط خدا میدونه! پس بیخیالش! گذشته ها گذشته!:)
              حرفم اینه! بیخیالش که قبلاً چی شده:) میدونم فراموش نمیشه کرد ولی بیخیال میشه شد!:)
              بیخیال همه چی؛ یه دفعه دیگه از نو شروع کن:)
              خدا بازم بهت یه فرصت داده:) بیا این دفعه کاری به قبلنا نداشته باشیم و بهتر از قبل باشیم:)
              بیا عیب هامون رو پیدا کنیم؛ چه از نظر درسی و روش مطالعه؛ چه از نظر سبک زندگی و عادت هامون؛ و برطرف شون کنیم و یه بار دیگه قوی تر از قبل؛ با این همه تجربه ای که داریم شروع کنیم!:)
              خدا داره میبینه:) بیا این دفعه یکم بیشتر از قبل تلاش کنیم:) فقط یکم:) ولی هیچ وقت قطعش نکنیم خب؟:) هیچ وقت از تلاش دست نکش:) خب؟:) حتی توی**** روز های زندگیت:) خب؟:) نا امید نباش:) اگه نا امید بمونیم و هیچ کاری نکنیم همه چی همین قدر داغون میمونه؛ ولی کی میدونه؟:) شاید اگه یه ذره بیشتر تلاش کنیم و یه ذره امید داشته باشیم همه چی یه دنیا بهتر از الان و قبلنا بشه:) پس ناامید نباش خب؟:)
              میگی رفیق نداشتم؛ دوست نداشتم؛ میگی میخوابیدم یا آهنگ گوش می کردم؛ پس بیا این دفعه کار های جدید کنیم که فکر میکنیم میتونه ما رو توی این مسیر رسیدن به هدف مون کمک کنه:) مثلاً من نمیگم یه رفیق ناب؛ ولی حداقل یه دوست خوب پیدا کن؛ که کنارت باشه؛ شاید یکی از همونا که گفتی پزشکی قبول شده؛ شاید یکی که مجازی باشه؛ شاید یکی که... نمیدونم!:) ولی اگه شد یکی رو پیدا کن:) خوبه آدم هم صحبت داشته باشه:) یکی که آرومش کنه:) یکی که نعمت باشه و خدا اونو به هدیه داده باشه تا باهاش آروم بگیریم:)
              این دفعه دیگه از خونه برو بیرون:) این دفعه دیگه فقط زندگیت به گوش دادن و آهنگ و خوابیدن و یه مقدار درس محدود نشه!:) این دفعه یه ذره به خودت توجه کن! حتی به خانوادت به دوستات توجه کن:) برو بگرد؛ برو نمیدونم هر کاری کن که قبلاً نمی کردی و حالت رو خوب میکنه!:) مثلاً ورزش؛ مثلاً باشگاه؛ مثلاً فیلم دیدن؛ مثلاً انیمه دیدن؛ مثلاً صحبت با آدم های مختلف؛ مثلاً کتاب خوندن!!!!!!! مثلاً رمان خوندن!:)))))))) از کجا میدونی؟ شاید اینا حالت رو خیلی خوب بتونن بکنن!:) همین خود من فکر نمی کردم انیمه بتونه اینقدر حالم رو خوب کنه!:) ولی الان انیمه دیدن و کتاب خوندن و حرف زدن با بقیه حالمو خوب میکنه!:)
              داداش میبینی؟:) چقدر کار هست که هنوز باید انجام بدی؟:) و اینا رو هیچ کس دیگه ای جز تو نباید انجام بده:) اینا و خیلی چیز های دیگه فقط مخصوص توئه!:) تو کل دنیا فقط یه نسخه ازت وجود داره!:) نه کسی اثر انگشت تو رو داره! نه کسی کاملاً و عیناً از نظر شخصیت و قیافه شبیه توئه! نه کسی دقیقاً اتفاق هایی که برای تو افتاده براش افتاده!:) نه.... دیدی؟ تو خاصی!:) خدا تو رو خاص آفریده!:) پس مطمئن باش تو هم تو این عالمِ قانونمند و منظم یه نقشی باید ایفا کنی!:) یه نقشی که فقط و فقط تو از پسش برمیای!:) ماها میخندیم به این کارگر ها و آشغال جمع کن ها و مکانیک ها و... به شغل هایی که اینجوری ان میخندیم؛ در صورتی که اگه یه روزی کارگر نباشه تو دنیا؛ یه روزی مکانیک نباشه؛ یه روزی آشغال جمع کن نباشه؛ یه روزی نانوا نباشه؛ کل زندگی ها به فنا میره!:) پس هر کسی یه نقشی داره:) هر کسی خاصه!:) خدا ما رو خاص آفریده!:) نگاه چقدر کار هست که تو میتونی انجام بدی و نکردی هنوز؟:) نگاه کن چقدر چیز هست باید تجربه کنی و نکردی هنوز؟:) نگاه کن چقدر راه هست که باید بری و نرفتی هنوز؟:) نگاه کن! ببین! اگه قرار به مردن باشه؛ مرگ خودش کارشو بلده! به موقع میاد سراغت خیالت راحت!:) هر وقت خدا خواست میاد! خدا که داری میبینی؛ هنوز صبح ها تو رو از خواب بیدار میکنه؛ بهت روزی میده؛ میبینی دیگه؟ هنوز داره بهت فرصت زندگی میده! میبینی؟ ازت میخواد زندگی کنی!:) خدااااااااا دارهههههه بهتتتتت میگهههههه زندگیییییی کننننننن!!!! چرا نمیفهمی؟ چرا نمیبینی؟ ببین! بفهم!!!! و زندگی کن!!!:) نترس بابا! خدا بزرگه! داری غصه چی رو میخوری؟ غصه رزق و روزی؟ یعنی خدای تو اینقدر کوچیکه که نمیتونه تو رو روزی بده؟ برو بابا:))))))
              پس داداش بخند!:)
              نگاه کن! هنوز خیلی کار هست باید بکنی! هنوز خیلی خنده هست که باید بکنی! هنوز خیلی گریه هست که باید بکنی! هنوز خیلی لذت هست که باید ببری! هنوز خیلی درد هست که باید بکشی! و هنوز کلی چیز هست که باید تجربه کنی! هنوز خدا ازت میخواد زندگی کنی!:) نگاه کن؟:) چقدر دلیل داری برای لبخند زدن و ادامه دادن؟:) خودت؛ خانوادت و خیلی چیز های دیگه؛ ولی جدا از همشون؛ یه خدا داری! یه خدایی که اینجوریه! اینقدر مهربونه! اینقدر دوستت داره! اینقدر انتظار میکشه برای تو تا بری سمتش!:) بخند داداش بخند همین یه خدا بسه هفت پشتته!:) برگردش پیشش داداش!:) بخند داداش!:) بخند داداش!:)
              بخندددددددددددددد داداش!:)

تو از هیچ کس عقب نیستی! تو فقط داری توی زمان خودت زندگی میکنی! و راه خودت رو میری! چون تو خاصی و مثل هیچ کس دیگه ای نیستی و قرارم نیست باشی! تو خودتی و باید تلاش کنی هر روز تا هی بهتر و بهتر بشی تا بشی بهترینِ خودت! نه بهترینِ دنیا! بهترینِ خودت!:) چون تو فرق داری با همه!:) پس بخند داداش و برگرد پیش خدا و محکم تر از قبل از اول شروع کن!:)
              باور کن زندگی خیلی قشنگ تر از اون چیزیه که فکر میکنی!:) قول!:)

برات بهترین ها رو از ته قلبم از خدا میخوام!:)
              و تو رو به خودش میسپارم!:)
              دردات به من بیان خوشگل:) ★☆
              یا حق! 🙂💜✨

~ •♡•

خودغیرواقعیخ آفلاین
              خودغیرواقعیخ آفلاین
              خودغیرواقعی

Mobtala زیبا بود

MobtalaM 3 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • خودغیرواقعیخ خودغیرواقعی

Mobtala زیبا بود

MobtalaM آفلاین
                MobtalaM آفلاین
                Mobtala
                دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mobtala انجام شده

خودغیرواقعی
                هر آنچه از دِل برآید خوش آید:) 🌸✨
                باید دید دلم به کجا وصله!:) 🙃
                و اینکه دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید؛ حتماً دَلبِ خودتون دَشَنگِه که این حرفا به چشمتون دَشَنگ اومده دیگه! 🙂😂🧸💫

☆★ (: !... Life Is All About Love 💜✨

خودغیرواقعیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

Mobtala زیبا بود

MobtalaM آفلاین
                  MobtalaM آفلاین
                  Mobtala

خودغیرواقعی
                  راستی بابت اون آهنگی که از شادمهر گذاشته بودین توی اون پست موسیقی کده؛ خیلی ممنونم 🌸✨

1
                  • MobtalaM Mobtala

خودغیرواقعی
                    هر آنچه از دِل برآید خوش آید:) 🌸✨
                    باید دید دلم به کجا وصله!:) 🙃
                    و اینکه دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید؛ حتماً دَلبِ خودتون دَشَنگِه که این حرفا به چشمتون دَشَنگ اومده دیگه! 🙂😂🧸💫

خودغیرواقعیخ آفلاین
                    خودغیرواقعیخ آفلاین
                    خودغیرواقعی

Mobtala دلتون به کجا وصله؟
                    به خدا؟
                    بله درسته 😂

MobtalaM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • MobtalaM Mobtala

خودغیرواقعی
                      راستی بابت اون آهنگی که از شادمهر گذاشته بودین توی اون پست موسیقی کده؛ خیلی ممنونم 🌸✨

خودغیرواقعیخ آفلاین
                      خودغیرواقعیخ آفلاین
                      خودغیرواقعی

Mobtala خواهش میکنم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

Mobtala زیبا بود

MobtalaM آفلاین
                        MobtalaM آفلاین
                        Mobtala

خودغیرواقعی
                        آها راستی! اون حرفا فقط حرف نبودنااا:) واقعیت بودن:) حقیقت بودن:) حقایقی که دلشون عمل میخواد و من خیلی ها رو میشناسم که عملی به این حرف های زیبا باور دارن:)
                        ببخشید همینجوری به دلم افتاد بگم بهتون! 🌸✨

1

Mobtala دلتون به کجا وصله؟
                          به خدا؟
                          بله درسته 😂

MobtalaM آفلاین
                          MobtalaM آفلاین
                          Mobtala

خودغیرواقعی
                          نمیدونم:)
                          کاش به خدا وصل بود:) کاش به خدا وصل بشه:) کاش به خدا وصل باشه:) هیعی:) 🙂🦋✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • MobtalaM Mobtala

خودغیرواقعی
                            آها راستی! اون حرفا فقط حرف نبودنااا:) واقعیت بودن:) حقیقت بودن:) حقایقی که دلشون عمل میخواد و من خیلی ها رو میشناسم که عملی به این حرف های زیبا باور دارن:)
                            ببخشید همینجوری به دلم افتاد بگم بهتون! 🌸✨

خودغیرواقعیخ آفلاین
                            خودغیرواقعیخ آفلاین
                            خودغیرواقعی

Mobtala درسته
                            زیبا حرف میزنید..

1

Mobtala درسته
                              زیبا حرف میزنید..

MobtalaM آفلاین
                              MobtalaM آفلاین
                              Mobtala
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mobtala انجام شده

خودغیرواقعی
                              چطور مگه؟ مگه چجوری حرف میزنم؟

1
                              • MobtalaM Mobtala

خودغیرواقعی
                                چطور مگه؟ مگه چجوری حرف میزنم؟

خودغیرواقعیخ آفلاین
                                خودغیرواقعیخ آفلاین
                                خودغیرواقعی

Mobtala آروم کننده😂

0

Mobtala آروم کننده😂

MobtalaM آفلاین
                                  MobtalaM آفلاین
                                  Mobtala

خودغیرواقعی
                                  😂🙂
                                  شاید چون خودمم ناآرومم میتونم بقیه رو آروم کنم!:) ★☆
                                  شایدم چون آرومم... نمیدونم واقعنی...:) ★☆

1
                                  • MobtalaM Mobtala

خودغیرواقعی
                                    😂🙂
                                    شاید چون خودمم ناآرومم میتونم بقیه رو آروم کنم!:) ★☆
                                    شایدم چون آرومم... نمیدونم واقعنی...:) ★☆

خودغیرواقعیخ آفلاین
                                    خودغیرواقعیخ آفلاین
                                    خودغیرواقعی

Mobtala حس میکنم خودتون آرومید
                                    ارامشتون زیاده
                                    ایشالا پایدار بمونه :))

1

Mobtala حس میکنم خودتون آرومید
                                      ارامشتون زیاده
                                      ایشالا پایدار بمونه :))

MobtalaM آفلاین
                                      MobtalaM آفلاین
                                      Mobtala

خودغیرواقعی
                                      نمیدونم واقعنی:)
                                      ان شاءالله آرامشتون از منم بیشتر بشه:) ینقدههههه که انگاریییی تو بغل خدایین:))) ★☆ 🙂🌼🦋💫

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • AnneA Anne

Leo برای منم همین طور بوده منی که قبل از یازدهم سرزنده ترین عضو خانواده ام بودم بعد کنکور شدم یه آدمی که تو تنهایی هاش فقط گریه میکرد
                                        ولی بازم می‌خوام ببینم آخر این سفر چیه چونکه خدا بی دلیل من و تو رو وارد این دنیا و این مسافرت و این بازی نکرده

Y آفلاین
                                        Y آفلاین
                                        Yeganeh80
                                        دانش آموزان آلاء تجربی

@فرناز-مقیمی منم تا دوره دبیرستانم یه فرد زرنگ ممتازبودم خیلی خودمو دوست داشتم خوشحال بودم که خانوادم بهم افتخار میکنن ولی امسال پشت کنکوریم و حس بدبختیییییی دارم

AnneA حسین کاظمی 0ح 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Y Yeganeh80

@فرناز-مقیمی منم تا دوره دبیرستانم یه فرد زرنگ ممتازبودم خیلی خودمو دوست داشتم خوشحال بودم که خانوادم بهم افتخار میکنن ولی امسال پشت کنکوریم و حس بدبختیییییی دارم

AnneA آفلاین
                                          AnneA آفلاین
                                          Anne

@yeganeh-fallah سلام عزیزم
                                          شرایط سخته ولی قابل درست شدنه این حس که من و شما و بقیه دوستان داریم قابل درست شدنه
                                          اگه دوست داشتی میتونیم با هم بیشتر حرف بزنیم تو چت

بسم الله الرحمن الرحیم

LeoL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 9
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه